Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător. Probabil că te simți încrezător, optimist și entuziast. Te simți ca și cum orice ar fi posibil, și într-adevăr este. Viața este o mare aventură. Ești norocos să ai o asemenea stare de spirit pe care să o îmbrățișezi pe deplin.

Dacă ai obiective de sănătate și fitness, marți este o zi minunată pentru a începe exercițiile. Luna este în Leu în sectorul spiritului de aventură, încurajându-te să începi cu niște obiceiuri sănătoase.

Mercur este încă în trigon cu Saturn, miercuri. Dacă vrei să vorbești cuivs despre cum vezi tu lucrurile, acum este momentul să o faci.

Jupiter este în Pești în sectorul familiei. Acest aspect aduce succes și optimism vieții tale domestice. Dacă ai visat să întemeiezi o familie sau să ai o casă, dorința ta ar putea fi îndeplinită.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător Relațional

Energia astrală de săptămâna aceasta creează potențialul unei întâlniri profund emoționale. Nu te poți pregăti pentru asta, deoarece se va întâmpla pe negândite. Dar vei știi când a sosit momentul pentru că îți vei da seama brusc că – indiferent dacă ai cunoscut această persoană de ceva vreme sau doar v-ați întâlnit acum câteva ore – există între voi o chimie care sfidează explicația rațională. Pe măsură ce atmosfera este sub semnul anticipării, concentrează-te pe a lua lucrurile încet și constant, mai degrabă decât să sari în cap.

Jupiter, este în Pești până pe 1 iulie, și aduce vibrații mai sensibile și grijulii. Ești atras de oamenii care doresc acum mai mult decât o conexiune fizică.

În același timp, există un trigon Soare – Pluto care creează o umbră în jurul unei situații romantice, ceea ce te face să nu fii sigur de următoarea mișcare. Este un moment bun pentru a gândi, nu pentru a acționa.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător Profesional

În multe privințe, te simți prins în conjuncturi care îți folosesc într-un fel dar te dezavantajează din alte puncte de vedere. Presiunile sociale te fac să crezi că trebuie să acționezi sau să gândești într-un anumit fel. Asumă-ți curajul interior și știi că, în cele din urmă, cel mai important lucru este să fii fidel ție însăți. Menține un spirit plină de speranță că vei realiza într-adevăr ceea ce ți-ai propus să realizați în această viață.

Nu te descuraja de obstacolele aparente pe care le întâlnești. Dificultățile pot fi pușculița cu semințele succesului viitor. Evenimentele te pot face să te simți confuz sau neapreciat. Este posibil să ai de-a face cu o persoană a cărei agendă este foarte diferită de a ta. Pur și simplu fă tot posibilul pentru a rezolva problema, în loc să încerci să o aduci la modul tău de gândire sau de a face lucrurile.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător Financiar

Este o săptămână care necesită mult mai multe căutări. Aspectele sunt minunate pentru a câștiga mai mulți bani și pentru a-ți materializa visele, dar pot, de asemenea, să-ți întunece viziunea sau să o înnegureze, în detrimentul tău. Chiar dacă nu crezi că ai timp să îți supraveghezi banii, fă-ți timp să fii cu ochii pe buget. Este posibil ca altora să nu le pese de ce îți dorești tu. Nu pentru că sunt rău intenționați ci pur și simplu nu le stă gândul la asta.

Ar trebui să te asociezi cu cineva și să încercați ceva pe cont propriu. Vei descoperi că, dacă alegi partenerul potrivit, finanțele tale se vor îmbunătăți nesperat. Asigurp-te că știi cu cine faci parteneriat și fii foarte deschis și realist în ceea ce privește condițiile parteneriatului.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Săgetător Sănătate

O explozie de energie, te va urmării nu doar săptămâna aceasta, ci și în următoarele câteva luni. Acest lucru îți va modela și modul în care îți atingi obiectivele. Unul dintre motivele pentru care uneori nu reușești să accepți acest tip de energie dinamică este că implică invariabil o schimbare personală de un anumit fel și nu ești recunoscut pentru flexibilitate! Iată un indiciu pentru succesul viitor: apa plată crește flexibilitatea!

Unii dintre voi sunt îngrijorați de greutatea lor și se vor pregăti să facă ceva în acest sens. Vor fi mai atenți la ceea ce mănâncă și fac alegeri înțelepte când vine vorba despre sănătatea lor. Mișcarea te face să te simți mult mai bine. Discută și cere câteva sfaturi de la un instructor de fitness. Vei face mișcare regulat și curând vei sesiza îmbunătățiri pe acest plan.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top