Connect with us
Horoscop Mierva 17 - 23 mai - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu. Sperai la o săptămână liniștită, dar poți primi multe apeluri de ajutor. S-ar putea să trebuiască să jonglezi cu mai multe simultan. Nu încerca să te ocupi de fiecare problemă. Pune la bătaie abilitățile de selecție și ai grijă mai întâi de cei mai insistenți. Lasă-i pe ceilalți să plece, dacă este necesar. Nu fă nimănui favori, ia lucrurile cum sunt.

Dacă ai nevoie de ajutor, cere sfatul prietenilor cu Mercur în trigon cu Saturn, miercuri. Este o zi minunată pentru a începe parteneriate de afaceri într-un nou proiect, a face rețele, a semna contracte sau a face echipă ca să atingeți un obiectiv comun.

Jupiter este în Pești, în zona intimității. Ai putea resimți acest lucru ca pe o renaștere. Lasă orice te blochează și treci la următoarea etapă.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu Relațional

Ai o săptămână cu potențial, mai ales atunci când vine vorba despre viața personală. Dacă acest lucru a rămas într-o nebuloasă, acum ai ocazia să participi la o serie de acțiuni și de evenimente care pot schimba lucrurile pentru tine. Dacă ți-ai planificat să ieși cu cea dragă, mergeți într-un loc special. Amândoi veți beneficia de moment, nu doar că veți fi împreună dar vă puteți împărtăși dragostea.

Încă de la luni obiectivele tale sentimentale pe termen lung, încep să se concentrează. Chiar dacă vrei să faci ca lucrurile să se întâmple rapid, acțiunea inteligentă este viitorul.
Trigonul dintre Mercur și Saturn, te ajută să îmbunătățești comunicarea. Dacă există cineva cu care nu ai vorbit în ultima perioadă, acum este un moment bun pentru a vă întâlni personal.

Jupiter este deja în Pești, în domiciliu, oferindu-ți o perspectivă mai plină de compasiune și grijă. Ești atras de oamenii care ar putea avea nevoie de un sprijin suplimentar.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu Profesional

Găsești nișa profesională pe care o cauți de ceva vreme. Analizează punctele tale forte și valorificându-le, deoarece ești capabil să fii într-o poziție foarte frumoasă în viitor. Fă mai multe cercetări, sapă mai adânc și urmează-ți intuiția. Ești lumina pilot la locul de muncă. Continui să arzi când toată lumea și orice altceva au ars în jurul tău. Oamenii vin la tine pentru sfaturi. Dă-le tot ce au nevoie și acești oameni vor fi acolo pentru tine când vei avea nevoie de ei.

Este un moment bun pentru a te elibera de orice lucru care a fost o prioritate de ceva timp. Dacă te concentrezi asupra altor domenii, vei reveni la opera originală cu un sentiment de reînnoire și un entuziasm mai mare. Atenție însă, impulsivitatea poate aduce conflicte cu clienții sau colegii de muncă. Zvonurile ar putea zbura iar progresul blocat ar putea fi stresant pentru toți. Vremurile grele se vor încheia în curând.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu Finanaciar

Ai un puternic sentiment de securitate pe măsură ce îți construiești bonitatea și iei decizii în ce să investești. Ai o viziune puternică despre unde vrei să ajungi și nu vrei să lași lucrurile la voia întâmplării. Singurele lupte care s-ar putea da vin de la destabilizarea provocată în casa datoriilor care îți amărăște săptămâna. A putea avea niște cheltuieli financiare neașteptate la începutul săptămânii. Cu toate acestea, faci față acestor cheltuieli din cauza rezervei de bani pe care o ai. Nu este un moment bun pentru a investi într-o mașină sau o proprietate. De asemenea, pot exista întârzieri în ceea ce privește fluxul de numerar. Amână orice planuri de investiții, deoarece ați putea pierde banii.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Leu Sănătate

Ești foarte căutat în această săptămână. Oamenii simt intuitiv înțelepciunea ta și îți vor cere să îi ajuți cu problemele lor. Trebuie să fi conștient de acest lucru, astfel încât să îți poți urmări propriul nivel de energie. Te epuizezi fără să-ți dai seama. Stabilește-ți o oră de culcare și nu fă niciun rabat de la somn, când vine ora de culcare. Pune limite disponibilității tale după după cină, astfel încât să ai timp să te concentrezi pe odihnă.

Nu ar strica să fii cu ochii pe tensiunea arterială, chiar dacă te simți energic și nu mai au răbdare. Fii calm, pentru că poți face acest lucru. Dacă nu, fă un efort suplimentar pentru a te relaxa profund în fiecare seară. Vei dormi mai bine și vei putea face față zilei următoare. Încearcă să te distrezi dacă poți atunci când trebuie.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top