Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion. Săptămâna aceasta te vei simți deosebit de aproape de familie și de prieteni. Există multă energie pozitivă în aer, iar oamenii se simt optimiști și deschiși. Este o plăcere să fii cu cei dragi, iar interacțiunile cu străinii au și o latură emoțională. Profită de energia astrală caldă și planifică o întâlnire cu oamenii la car ții.
Începutul săptămânii aduce romantism și companie. Luna în Leu va induce o noapte ideală pentru a începe o relație, a lua o relație actuală din altă perspectivă, a negocia tranzacții sau a semna contacte.

Miercuri, Mercur încă este în trigon cu Saturn. A purta o conversație intimă te poate ajuta să consolidezi legătura actuală și să creezi structuri ale vieții private. Deși acestea pot fi conversații dure, conexiunea dintre voi este ceea ce trebuie pentru a comunica.

Jupiter este în Pești. Imprimă un ritm necesar succesului în proiecte creative și în exprimarea ta. Vei obține efectul dorit!

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion Relațional

S-ar putea să îți fie greu să înțelegi ce se întâmplă săptămâna aceasta între tine și iubita ta. Se pare că există o forță care te atrage din ce în ce mai aproape, forță pe care nu poți să o înțelegi, indiferent cât de mult încerci să spui nu. Nici măcar nu încerca; bucură-te de sentimentul tot mai mare de dragoste reală care se dezvoltă între voi.
Celălalt stăpân planetar, Marte face un sextil cu Uranus, deschizându-ți ochii spre alte moduri de a face lucrurile. Dacă ești gata să mergi mai departe cu o nouă relație, ia în considerare roluri alternative.

Jupiter, are o expansiune mentală în Pești, crescându-ți energia psihică și oferindu-ți o înțelegere specială asupra universului. Mizează pe cele mai puternice reacții instinctive pentru a lua decizii romantice.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion Profesional

Se naște o idee sau un proiect nou. Iar tu ești bine susținut. Nu vei rezista acestei noi căi. Îți va aduce mulțumire și succes pe termen lung. Energia ta este destul de puternică în acest moment. Ai încredere în tine. Acceptă senin orice schimbare. Ești într-o poziție foarte bună acum, așa că profită de acest timp. Universul îți susține eforturile. Rămâi echilibrat în ciuda transformării incredibile din jurul tău. Este un moment foarte interesant.
Termină tot ce începi. Crezi că ești pe scaunul șoferului și că îți poți crea propriul destin prin gândurile și acțiunile proprii. Un proiect la care lucrezi de ceva timp ar trebui să înceapă să aducă rezultate. Acest lucru se poate întâmpla în ciuda șefului tău, care nu te prea înghite. Este, de asemenea, un moment bun pentru un interviu la ceva nou.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion Financiar

Multă energie nonconformistă în sectorul micilor investiții pentru familie. O promovare neașteptată duce la o creștere a veniturilor tale. Acest venit te va ajuta să investești în depozite pe termen scurt și astfel să au un venit sigur mult timp de acum înainte. De asemenea, este posibil ca și o formulă de parteneriat să îți îmbunătățească situația pe plan financiar.
Ai prefera să te distrezi în aer liber cu familia și să fii mai îndrăgostit ca nicodată, dar asta, pur și simplu, nu se face acum. Ceea ce este necesar, este să te concentrezi mai mult asupra modului în care îți protejezi financiar viitorul familiei și asupra modului în care poți fi sigur că nu vor trebui niciodată să sufere inutil. După aceea, ești liber să te odihnești și să te relaxezi.

Vineri, cheltuielile pot crește din cauza sosirii unor oaspeți neașteptați.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Scorpion Sănătate

Ai putea să te confrunți cu pusee de tensiune arterială și de diabet, săptămâna aceasta. Deci trebuie să-și controlezi temperamentul și modul de manifestare exploziv dacă vrei să nu ai vreo problemă care să te ducă pe patul spitalului. Dacă ești la volan și traficul este infernal, condu cu atenție, deoarece sunt posibile accidente minore care implică pietonii. Una peste alta, ai putea să te confrunți cu stres emoțional săptămâna aceasta. Pentru cei care practică diverse forme de sport profesionist și se antrenează într-o sală de sport, se recomandă prudență, mai ales dacă faci antrenamente cu greutăți.

Pe de altă parte, ai putea să faci o infecție – nimic prea grav, dar cu siguranță este incomodă. Este mai bine să eviți pentru o vreme locurile aglomerate, să te retragi undeva în afara loalității și să te relaxezi.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top