Connect with us
Horoscop Mierva 17 - 23 mai - Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni. Un articol sau o emisiune de televiziune poate face ca mintea să ți se învârtă în cele mai ciudate direcții. Ai putea recunoaște în cele din urmă fascinația pentru ocultism sau poate descoperi interesul pentru interpretarea viselor. Lasă-te răsfățat de interesele tale. Uneori nu îți faci timp să urmărești subiectele pe care nu le consideri serioase. Continuă și explorezi partea întunecată a lumii! Acesta este un moment minunat pentru a începe noi proiecte în privat și a descoperi unele dintre talentele tale ascunse.

Auto-explorarea continuă atunci cu Venus din semnul care face trigon cu Saturn din Vărsător miercuri, punând un accent pe extinderea mentală a orizonturilor și pe învățarea creșterii persoanale. Acest aspect te poate ajuta să îți descoperi locul în lume pe măsură ce te angajezi în colaborarea cu ceilalți.

Cariera ta primește un impuls major cu Jupiter în Pești și în sectorul carierei. Urmărește-ți visele și ambițiile în luna viitoare. Acesta este un moment norocos pentru tine, deoarece oportunitățile par să îți cadă în poală. Folosește-le în avantajul tău dacă vrei să ai succes.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni Relațional

Nu îți fă griji dacă pur și simplu nu poți vorbi zilele astea; probabil se datorează configurației astrale. Face dificil chiar și pentru tine să știi cum să abordezi un anumit subiect sensibil cu persoana iubită. Simți că ai nevoie de un fel de repetiție înainte de a începe. De fapt, doar începutul conversației te interesează.

Ai multe de așteptat, dar nu uita că lucrurile bune vin la cei care știu să aștepte. Cu alte cuvinte, ai nevoie de răbdare într-o situație romantică delicată.

Venus se simte confortabil călătorind prin semnul tău în timp ce face un trigon cu Saturn, la mijlocul săptămânii și care îți oferă o doză sănătoasă de încredere și farmec. Există puține persoane pe care să nu le poți aborda fără a primi un răspuns pozitiv.

Jupiter face prima vizită în Pești, încurajându-te să gândești mai pozitiv. Chiar dacă viața ta amoroasă s-ar putea să nu fie exact acolo unde ai vrea să fie, ai speranța că va fi în viitor.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni Profesional

Munca de investigație pe care o faci te va răsplăti. Vei descoperi piesa lipsă din puzzle pe care îl ai în față. Acum totul se așează exact așa cum ar trebui să fie. Ești în locul potrivit la momentul potrivit. Profită de slăbiciunea cuiva. Cineva cu care lucrezi este zburdalnic. Lui sau ei îi este greu să termine o anumită sarcină sau uită să anunțe asta. Acum este timpul să ieși în față și să arați că poți ajuta.

Faceți o listă care să te ajute să fii mai productiv și mai creativ. Poți beneficia de un atelier sau un seminar care aduce noutăți despre munca ta. Este posibil să nu obții locul de muncă pentru care aplici acum, dar poți continua să tatonezi terenul pentru că sigur se va ivi ceva. O slujbă care îți place cu adevărat ar putea fi chiar la-ndemână. Ai răbdare și fii cu ochii în patru.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni Financiar

În această săptămână, tranzacțiile financiare majore nu sunt încurajate. Cu toate acestea, mulți nu se vor confrunta cu probleme majore acum, deoarece sunt precauți cu privire la banii lor. Investițiile, achizițiile, vânzările și orice decizii financiare care au avut o mare importanță pentru tine, ți-au lăsat timpul pentru a le finaliza pe oricare dintre acestea.
Continuați să te concentrezi asupra acestui lucru pe tot parcursul săptămânii și vei traversa această perioadă provocatoare fără probleme.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Gemeni Sănătate

Cel mai bun mod de a simți că ești pe drumul cel bun – ceea ce este destul de important pentru tine – este să greșești fie că faci exerciții de forță din greu, fie că te odihnești prea mult, fie că mănânci prea multă salată! Sănătatea ta este de o mare importanță pentru tine, mai ales cu actuala dispoziție astrală, care îți permite să regrupezi forțele în termeni de sănătate fără a pierde teren critic în domeniul profesional.

Rănile emoționale sunt subliniate acum, ceea ce înseamnă că nu este tocmai momentul să îți negi sentimentele. Dacă simți durerea interioară, ca și cum o problemă s-ar fi retrezit din nou, nu o ignora. Ar putea avea repercusiuni asupra sănătății tale. Vorbește cu cineva în care ai încredere și care te poate ajuta să găsești o soluție.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top