Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară. Vara este cea pe care o trăiești și aduce momente excelente pentru a planifica următoara aventură. Marți, Luna din Leu și în sectorul lucrurilor ascunse și a abilităților psihice, este o oportunitate excelentă de a planifica o călătorie poate la capătul pământului, de a învăța un lucru nou sau a urma cursurile unei școli de vară. Orice ai ajunge să faci, va fi o aventură.

Vei reveni cu picioarele pe pământ când Mercur va face trigon cu Saturn, forțându-te să devii un adult serios la locul de muncă. Dacă vrei să fii productiv, va trebui să aplici o anumită autodisciplină. Lucrează mai mult și mai inteligent pentru a crea cea mai bună rutină de lucru pentru tine.

Săptămâna se încheie cu o notă romantică, deoarece Jupiter este în Pești și în sectorul parteneriatelor. În următoarele câteva săptămâni, orice parteneriat pe care îl ai, că este romantic, platonic sau de afaceri, poate avea mare succes. Îți trebuie doar puțină credință.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară Relațional

Aspectele de săptămâna aceasta pot să nu fie cel mai interesant lucru de la inventarea roții până acum, dar îți pot oferi o perspectivă foarte practică. Este exact ceea ce ai nevoie acum. S-ar putea să nu pară așa, și totuși, felul în care decurg lucrurile în relație asta spun. Dar, de fapt, te ajută să dai glas sentimentelor – ceea ce te va ajuta cu adevărat. Dacă lucrurile au scăpat de sub control în ultima perioadă, acesta este un moment bun pentru a le readuce în matcă.

Trigonul dintre Mercur și Saturn te ajută să iei decizii serioase cu privire la viața sentimentală. Dacă ai o relație neterminată cu o fostă, ar putea fi un moment bun pentru a purta o discuție cu ea și a închide definitiv cercul.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară Profesional

Ești pasionat de ce faci, dar nu este un moment în care să te lauzi. Nu pierde timp și energie încercând să iei o decizie, pur și simplu ia-o. Asumă-ți sarcinile cu convingere și vei fi rasplatit de cei din jur. S-ar putea să te întrebi de ce toată lumea are o privire atât de plictisită. Uită-te la tine într-o oglindă. Cum e fața ta? Poate că ceea ce vezi la alții este o reflecție a propriei imagini.

Nu lăsa frustrările legate de muncă să te consume. Fă un pas înapoi și analizează situația. O perioadă de inactivitate poate părea fără sfârșit, dar nu va dura o veșnicie. Poate te simți în conflict cu relațiile de la locul de muncă. Energia săptămânii aduce șansa de a schimba vitezele. Inima s-ar putea mișca într-o direcție și mintea în alta. Ești pus în fața unei mari decizii.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară Financiar

În această săptămână există activitate în casa filosofiei, ametafizicii și a drumurilor lungi. Acordă mai multă atenție sursei principale de bani – cariera ta.

Deși o moștenire ar putea sprijini visele tale pe termen lung, cariera te va susține și pe plan emoțional. Posibil ca piața de valori să nu aducă profiturile așteptate săptămâna aceasta. Cel mai bine este să amâni să faci investiții noi pe moment, deoarece nu vor fi atât de profitabile pe cât te aștepți. În acest timp, trebuie să petreci ceva timp explorând piața și verificând toate opțiunile. Discuțiile cu un consilier financiar te va ajuta să păstrezi veniturile în siguranță.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Fecioară Sănătate

Ai nevoie de liniște și de calm, mai degrabă decât o criză de nervi cu tot ce se desfășoară în jurul tău. Problemele digestive pot fi provocate de stres. Acesta ar putea fi situația în timp ce încerci să compensezi frustrarea făcând mai mult decât este necesar. Meditația și relaxarea ar fi de ajutor, asta dacă poți fi suficient de liniștit pentru a le încerca. Nu lăsa răni vechi să se redeschidă. Lasă-le să se vindece!

Natura ta psihică va fi extrem de vie în această săptămână, pe măsură ce aspectele actuale luminează calea către mai departe. S-ar putea să simți și o anumită energie fizică – un fel de impuls care de fapt nu te va duce foarte departe, adică mai mult decât un antrenament sau alergare. Păstrează-ți atenția centrată pe dietă și nu pe efortul fizic. Alimentația ar trebui să includă pește și surse de vitamina A – spirulină, chlorella și alte alge albastre-verzi, pentru a păstra integră acuitatea vizuală!

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top