Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn. Ești de neoprit săptămâna aceasta. Se pare că poți face orice. Încrederea și energia sunt ridicate. Nu există nicio îndoială că ești gata să iei lumea cu asalt. Întrebarea e, lumea este pregătită pentru tine? Gândește-te bine în timp ce formulezi planuri pentru noul tău proiect. Orice ai face vei reuși, dar să fii sigur că faci ceea ce vrei să facei, mai degrabă, decât ceea ce așteptă alții de la voi.

Săptămâna acesta este un moment ideal pentru a te îndrăgosti sau a începe o aventură amoroasă. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a găsi noi modalități de a te exprima și a da curs pasiunilor creative. Orice ai începe astăzi poate fi distractiv și te împlinește.

Mercur face un trigon cu Saturn, miercuri, încurajându-te să fii productiv atunci când vine vorba despre gestionarea finanțelor tale. Construirea unor obiceiuri mai bune în ceea ce privește banii acum, te poate ajuta mai târziu, mai ales când vine vorba de sănătate. În plus nu uita a început ciclul retrogradării mercuriene. Până după 25 iunie spune stop chetuielilor.

S-ar putea să fie nevoie să vorbești în public.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn Relațional

Nu prea ești omul care să stea și să se furișeze din cauza unui dezacord între tine și iubita ta. Cu toate acestea, săptămâna aceasta ai putea simți că ai ajuns într-un punct din care nu știi ce să faci în continuare. Poate, mai degrabă, este nevoie de acțiune mai mult decât de gândire. Spune-i cum stau lucrurile cu voi și că vrei să vorbești despre asta.

Un trigon între Mercur și stăpânul tău planetar, Saturn, îmbunătățește comunicarea dintre tine și cineva pe care încerci să îl cunoști mai bine. Folosirea cuvintelor mari este un imbold atunci când vorbești cu persoana potrivită.

Jupiter este, după 12 ani, în domiciliu, în Pești și aduce o nouă înțelegere a laturii nutritive a iubirii. Ești mult mai puțin practic și mult mai plin de compasiune acum.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn Profesional

Este momentul să reflectezi și să privești spre trecut. În acest timp, vei găsi o perspectivă importantă care să te ajute să navighezi prin apele incerte ale viitorului. Va trebui să te acordezi la alții, în timpul acestui proces. Pe măsură ce apar din ce în ce mai multe informații, este posibil să devi confuz cu privire la calea pe care să o iei. Nu îți fie teamă să ceri sfatul superiorilor sau unui consilier. Sa cere sfaturi de la cineva care este mai în vârstă și mai experimentat decât tine, cu încredere.

Posibil să experimentezi un fel de energie de pornire / oprire care poate fi dificil de depășit. Fă liste de priorități, și rezolvă-le una câte una. Momentul este bun pentru călătorii sau comunicare la distanță. Sprijină marketingul în domenii noi. Unii ar putea să simtă că ești prea încordat sau exigent. Fă un efort să îi asculți chiar dacă tot faci este ceea ce vrei.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn Financiar

Viața de acasă, ca să nu mai vorbim despre casa ta, ar putea depinde de capacitatea ta de a menține un flux de bani constant. Ai încredere în intuiție pentru ce este potrivit pentru tine.
Ești pregătit să faci o mare schimbare. Pe la mijlocul săptămânii, situația financiară devine instabilă. Astăzi ai bani, mâine nu îi mai ai. Modul de a-ți acoperi datoriile este să dezvolți o strategie de economisire, punând bani în depozite pe termen lung într-o bancă și economii pe termen scurt într-un cont bancar. Nu este o opțiune – este o necesitate.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Capricorn Sănătate

Ai motivația de care este nevoie pentru a rămâne aproape de casă și pentru a trece în revistă la problema principală: sănătatea! Toată lumea trebuie să se concentreze luna aceasta asupra obiceiurilor sănătoase și vă veți bucura de toate auspiciile unei sănătăți de fier, cum se spune. Ai ocazia să verifici ceas de ceas, cum te simți cu adevărat. O plimbare dimineața devreme te va mobiliza pentru toată ziua.

Problemele de alimentație ar putea fi prioritare pe agenda ta. S-ar putea să treci printr-o serie de emoții asociate cu diferite alimente. Ai putea fi tentat de delicii și să experimentezi o bătălie care ține de voință. Cu noroc și disciplină – și dacă îl poți determina pe partenerul tău să țină dieta cu tine – ești pe drumul cel bun!

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top