Connect with us
Horoscop Mierva 17 - 23 mai - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur. Săptămâna aceasta ai chef să stai mai mult cu cei dragi. Roagă-ți copiii și soția/soțul să rămână acasă cu tine. Fă niște popcorn și scoateți jocurile de societate. Vei fi surprins de cât de distractiv poate fi o zi liniștită acasă. Seara, comandați o pizza și urmăriți un film. Alintați-vă!

În timp ce sezonul tău se apropie încet, încă mai ai aliat puterea lunii din Fecioară, marți. Luna aduce un impuls de putere și determinare pentru a începe noi proiecte și a profita de șanse care le ai. Este un moment ideal pentru a te organiza și a lucra la obiectivele tale.

Și poți începe să faci acești pași atunci când Mercur din Gemeni face pătrat cu Neptun din Pești, încurajându-te să îți amintești valoarea ta, mai ales când vine vorba despre probleme legate de muncă. Când te ridici pentru tine, oamenii respectă asta.

Jupiter este în Pești, după aproape 12 ani. Te lasă să alergi după visele tale cu o rapiditate surprinzătoare. Acesta este un moment ideal pentru a-ți face noi prieteni.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur Relațional

Atmosfera astrală de săptămâna aceasta indică faptul că împărtășirea sentimentelor cu cineva poate să nu fie atât de ușoară pe cât ai fi sperat. Aveți multe în comun, dar acum puteți întâmpina unele dificultăți în a obține acea conversație inițială. Nu este o stare permanentă de lucruri; înseamnă doar să depuni mult mai mult efort și să te adaptezi nevoilor reale. La începutul săptămânii, ai multe de așteptat. Știi că nu se întâmplă nimic peste noapte, așa că ești fericit să ai răbdare în timp ce aștepți să se întâmple ceea ce vrei.

Trigonul dintre conjuncția Venus – Nodul Nord și Saturn te ajută să primești vești bune și s-ar putea chiar să citești ceva de bine despre tine sau despre o relație din trecut, de la o fostă, pe rețelele de socializare. Este plăcut să știi că eforturile tale din trecut nu au trecut neobservate.

Soarele face un trigon cu Pluto din Capricorn, înainte de a trece în Gemeni pe 21 mai. Ești îndemnat să te apropii mai atent de credință pentru o vreme. Lucrurile nu sunt întotdeauna exact așa cum apar și este oarecum amuzant să visezi la ideea ce-ar fi dacă, uneori!

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur Profesional

Să aluneci superficial pe lângă probleme nu va fi suficient. Oamenii vor o analiză amănunțită. Vor o investigație bună a situației prezente. Orice raport pe care îl dai – fie oral, fie scris, trebuie prezentat în profunzime. Ți-ai dori ca atmosfera să se lipezească, deoarece și săptămâna care a trecut a fost grea. Din păcate, încă nu ai ieși la lumină. Ai răbdare și încearcă să înțelegi schimbările de dispoziție ale altor persoane, inclusiv ale tale. Oferă mai mult spațiu de acțiune celorlalți.

Energia ta ar putea fi împrăștiată acum. Este ușor să petreci mai mult timp vorbind mai mult decât este necesar. S-ar putea să dorești să juci cum vrei tu sau să te simți neapreciat pentru ce faci. Resentimentele împotriva unui client sau șef va funcționa împotriva ta. Este necesară moderarea a toate lucrurile și aceasta include și atitudinea față de oameni. Universul cere compromisuri și o toleranță ridicată față de opiniile care diferă de ale tale. Eliberează tensiunile în afara locului de muncă.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur Financiar

Săptămâna aceasta ești mai creativ și dai dovadă de un magnetism propriu. Adaugă la asta aspectele care afectează în prezent munca și veniturile și vei avea o săptămână numai bună pentru a te gândi la începerea unei afaceri pe cont propriu sau la creșterea veniturilor de pe urma unui job adiacent. Poate exista o atmosferă oarecare instabilă. Fii pregătit cu economii și cu planuri alternative.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Taur Sănătate

Indiferent dacă o poți simți conștient sau nu, te bucuri de o mare sensibilitate și vei putea ajunge la alții în moduri profund emoționale. Este posibil să nu ai chef să folosești această sensibilitate pentru ceva prea complicat, ci doar pentru a oferi și a primi cu o mai mare conștientizare de sine. Trebuie să dai o atenție serioasă sănătății. Mișcarea este esențială, la fel și nutriția.

Există o energie nebuloasă care face mai ușoară predispoziția la răceli și la alte infecții. Menține-te în limitele tale și evită locurile aglomerate sau persoanele care sunt deja răcite. Odihnește-te și tu mai mult decât de obicei.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top