Connect with us
Horoscop Mierva 17 - 23 mai - Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac. Problemele de dragoste s-ar putea dovedi prea intense săptămâna aceasta. S-ar putea să ai o săptămână grea. Partenera ta poate fi deosebit de exigentă în ceea ce privește timpul și energia ta. Cred că ar fi o săptămână bună pentru a sta câteva clipe singur. Fă un masaj, mergi la saună sau la cada cu hidromasaj – de unul singur – și pur și simplu relaxează-te. În acest fel, te vei simți mai bine când te vei reîntâlni cu iubita ta.

Marți, luna se află în Leu, în sectorul banilor proveniți din muncă proprie. Un obiectiv în care ai dorit să investești bani sau găsești un obiect pe care îl cauți de ceva pune bugetul propriu la încercare.

Miercuri aduce o zi de calm, când Mercur face trigon cu Saturn. Vindecarea personală te poate ajuta să crești pe măsură ce renunți la trecut. Rezistă dorinței de a reveni la vechile tipare și poți ajunge la o descoperire majoră.

Joi vine cu aventura căci Jupiter este în Pești și în sectorul filosofiei și a metafizicii. Chiar dacă nu poți merge fizic unde îți dorești, vei găsi oportunități să călătorești mental. Este o perioadă de învățare pe măsură ce te redescoperi pe tine și care este scopul tău superior.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac Relațional

Descoperi că partenera ta este într-o dispoziție deosebit de tandră și romantică, iar tu trăiești ceva cu adevărat minunant. Legătura se adâncește. Totuși, ar putea să dureze ceva timp pentru a obține ceea ce dorești, dar așteptarea merită întotdeauna.

Sextilul dintre Marte din semnul tău și Uranus din Taur, dă o notă interesantă săptămânii. Gândește-te doar că, cu cât încerci mai tare să se întâmple ceva, cu atât ar putea deveni mai incomod. Lasă lucrurile să se desfășoare de la sine.

Jupiter deja face echipă cu imaginativii Pești, dezvăluind o lume bogată de vise și fantezii. Viața amoroasă beneficiază de deschiderea minții și explorarea celor mai sălbatice gânduri.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac Profesional

Ești frustrat pentru că nu ți se recunosc niște merite. Este foarte probabil să te simți ca și cum ai cădea în hău. Nu trebuie să lași propria stimă de sine să depindă de ceilalți. Ai urmărit cu atenție ceva sau pe cineva și știi adevărul. Simte-te liber să împărtășești acest adevăr cu oamenii care trebuie să-l audă în loc să păstreze aceste informații doar pentru tine. Suportul vine atunci când dărâmi zidurile.

Este o săptămână incredibil de încărcată. Apelurile, mesajele și solicitările celorlalți vor trebui gestionate cu atenție. Munca și profitul sunt forțele motrice din spatele afacerii. Din păcate, nu este momentul să cauți satisfacție sau un sens mai profund în muncă. O situație de lungă durată trebuie mai întâi transformată în interior și abia apoi în exterior.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac Finanaciar

Ai undă verde să pornești în prospecțiuni pentru găsirea unui loc de muncă. Acest lucru este valabil dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau te gândești să îți schimbi locul de muncă, dacă ceea ce faceii acum nu te mulțumește. Totuși, din punct de vedere financiar, săptămâna va fi stabilă pentru tine și vei vedea o îmbunătățire a tuturor aspectelor financiare. Deși este un moment bun pentru a face niște investiții înțelepte, având în vedere că a început ciclul retrogradării lui Mercur, este mai bine să stați deoparte. În schimb, proprietățile sunt o opțiune mai bună și îți va aduce cu siguranță profituri bune pe termen lung.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Rac Sănătate

Ești sensibil, deci este nevoie să te protejezi împotriva suferinței altor persoane. Traumele și problemele suferite de cei apropiați fac să te simți neobișnuit. Încearcă să nu cedezi frustrării. S-ar putea să fii și mai sensibil la infecții de orice fel. Să ai la îndemână șervețele și o batistă pe care ai pus câteva picături de ulei de arbore de ceai și pe care, din când în când să le inspiri. Acest lucru ajută să ții la distanță răcelilor.

Pe urmă, trebuie să fii atent la oase. Ai probleme articulare. Există câteva modalități de susține sistemul osos: unul dintre acestea fiind calciu. Masajul țesutului profund și chiropractica, dacă este posibil, sunt două modalități de a menține integritatea oaselor. Dar masajul stimulează și fluxul sanguin și unguentele folosite la masaj intră adânc în piele ajungând până terminațiile nervoase din țesuturile conjunctive care leagă osul și mușchiul.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top