Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător. Anumite evenimente din trecut te trag înapoi. Înainte de a merge mai departe în continuare, trebuie să abandonezi amintirile dureroase. Dacă nu poți face asta singur, caută ajutor profesional. Vei descoperi că a-ți aduna curajul pentru a face această curățare dificilă și emoțională, este mai mult de jumătate din luptă. Acesta este un moment minunat pentru a te conecta cu familia, a începe noi tradiții sau chiar a-ți întemeia o familie.

Miercuri aduce energie creativă atunci când Mercur din Gemeni face trigon cu Saturn din semnul tău, încurajându-te să găsești noi modalități de a te exprima. Găsind o ieșire creativă, te poți ajuta să îți redescoperi identitatea. Este o zi minunată pentru a începe un proiect din pasiune.

În cele din urmă, Jupiter a poposit în Pești, după aproximativ 12 ani. Planeta norocului se află acum în sectorul valorilor, aducându-ți succes și încredere atunci când vine vorba despre bani. Este bine să cheltui niște bani acum, deoarece va fi ușor să îi recuperezi. Nu trebuie decât să îi faci să curgă!

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător Relațional

Aspectele de săptămâna aceasta, te pun într-o dilemă, mai ales că nu ești sigur unde te afli în cea mai recentă relație. Ai dori să discuți cu partenera despre nevoile pe care trebuie să le luați în considerare. Dacă refuză să discute, atunci mai gândește-te.

Continuă încă sextilul din Marte și Uranus, ceea ce ăresupune că în timp ce îți place să vezi care sunt ultimele tendințe în ce privește întâlnirile, s-ar putea să merite să adopți o cale mai tradițională acum.

Trigonul dintre Mercur din Gemeni și Saturn din semnul tău, ajută la crearea unei atmosfere ușoare. Nu te grăbi să faci impresie bună cuiva. Fie îi place de tine, fie nu.
Jupiter este în Pești și ar putea să apară complicații mai târziu, peste săptămână, dar asta te ajută să îți explorezi subconștientul. Visele sunt vii și viziunile legate de dragoste chiar mai neașteptate decât de obicei.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător Profesional

Primești un dar. Primește-l cu recunoștință și cu încredere. Bucură-te de o cină festivă sau o mică petrecere. Ai atins o etapă importantă; nu îți fie frică să o arați. Ți-ai creat o situație în care nu te simți confortabil. Undeva pe parcurs, ai pierdut legătura cu adevăratul vostru sine și cu adevăratul vostru scop. Nu rămâneți în această poziție dificilă. Este timpul să mergeți mai departe.

Această perioadă poate crea multă tensiune sau comportament neregulat din partea colegilor de muncă. Ai capacitatea de a fi lent și atent. Testați ceea ce ați învățat, lustruiți-vă abilitățile și fiți clar cu privire la obiectivele dvs. Realizarea unei liste poate fi deosebit de utilă. S-ar putea să vă fie frică de viitor. Este posibil să experimentați o întorsătură bruscă și nu deosebit de binevenită a evenimentelor dacă vă agățați rigid de situațiile vechi.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător Finanaciar

În această săptămână ai o bază fermă pe care să îți construiești toată agoniseala de o viață. Vrei să faci lucruri neconvenționale cu banii tăi, dar cel mai bine este să fii un pic mai conservator cu proiectele de viitor. Totuși, este și un moment minunat pentru a cerceta aspectele neștiute ale investițiilor.

Nu îți fie frică să te zbați pentru obiectivele tale financiare; acțiunile întreprinse acum vă pot aduce succes în viitor. Unele riscuri pe care ți le asumi în această săptămână îți vor aduce câștiguri financiare. Planifică-ți bugetul și gândește-te la modalități de a economisi banii pentru viitor.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Vărsător Sănătate

Aspectul săptămânii îți oferă asistența necesară cu povara pe care o simți în legătură cu felul cum decurg lucrurile în relație. Planetele ridică presiunea și îți sugerează doar să privești. Asta trebuie să încerci să faci acum. Urmărește cum se desfășoară viața, la fel ca întotdeauna! Mănâncă bine și sănătos, fă mișcare, cel puțin jumătate de oră de mers pe jos. Apoi lasă atmosfera astrală să-și manifeste magia.

Se întâmplă multe în viața ta, dar nu lăsa ca această intensitate să te potopească. Dacă încerci să ții un regim alimentar și găsești o modalitate de a menține energia ridicată, nu vei avea probleme. Dacă nu ai fost aten și nu ți-ai îngrijit organismul, este posibil să ai nevoie de odihnă suplimentară, de mai multe vitamine și minerale pentru a face față volumului suplimentar de muncă și să mărești consul de apă plată.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top