Connect with us
Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță. Săptămâna aceasta ai șansa să arați celorlalți un talent necunoscut de al tău. Toate acele fragmente scrise pe diverse hârtii s-ar putea transforma în ceva mai concret, cum ar fi un roman. Poate că în nevoia de a ajuta, să amesteci acuarelele pentru copii și să îți dai seama cât de mult te atrage procesul de creație.

Fii deschis la toate posibilitățile. S-ar putea să descoperi că viața ta ia o direcție diferită, dar autentică. Luna din Leu, de marți, poate aduce o zi de transformare realistă. Deși aceste schimbări nu vor fi dramatice – poate abia resimțite – ele sunt importante. Mergi încet și constant.

Ieși în afara zonei de confort mercuri, când Mercur încă este în trigon cu Saturn. Acest aspect te poate ajuta să înveți să te exprimi noi moduri noi și să crești creativ. Distreaza-te!

Săptămâna se încheie cu o notă productivă cu Jupiter în Pești și în sectorul rutinelor cotidiene. Acest lucru creează oportunități de a dezvolta obiceiuri bune și de a avea încredere în abilitățile tale. Te vei simți în formă și atingi cu ușurință orice obiectiv.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță Relațional

Ai toate șansele să ai o săptămână excelentă. Poartă haine care îți sporesc farmecul subtil și îți dau un aer de mister. Există o atmosferă de ireal în jur care face totuși ca povestea de dragoste să pară o mare aventură romantică. Este un moment minunat pentru a te cunoaște și a aprecia sentimentele pe care le împărtășiți amândoi. Viața ta sentimentală este pregătită pentru un anumit impuls, iar luna din Leu, de marți și de miercuri, o poate oferi. Principalul lucru de reținut este să nu te grăbești cu nimic.

S-ar putea să încerci să refaci o legătură cu cineva în timpul trigonului Mercur – Saturn dar pe care, din varii motive, nu ai să o refaci. Nu lăsa ca acest mic rateu să te împiedice să încerci din nou!

Vestea bună este că Jupiter, face prima vizită în Pești, după aproape 12 ani, și vorbim mult mai puțin despre ego și mult mai mult despre compasiune și înțelegere. Acum poți face o legătură de lungă durată cu un semn sensibil de apă.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță Profesional

În multe privințe, te simți foarte singur la locul de muncă. Simți că nu ești susținut de oamenii din jurul tău. Nu ei trebuie să îți gireze munca ci tu să ai încredere în ceea ce faci și în tine. Ai un reînnoit simț al orientării și mai multă forță decât de obicei. Fă acele schimbări importante din punct de vedere intelectual și spiritual. Aceste schimbări personale facilitează o nouă perspectivă a activității tale. Este drumul pe care să mergi mai departe.

Ceva care pare negativ la început ar putea fi o binecuvântare mascată. Asteaptă-te să fie o perioada foarte productivă. Orele lungi de muncă îți vor susține interesele. Evenimentele îți pot abate atenția dar într-un mod plăcut. Îți place de o colegă de birou. S-ar putea însă să te simți în conflict nu doar cu instituția în care lucrezi, ci și cu cei de acasă, dacă încerci o relație. Mergi cu ceea ce simți că este pentru tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță Financiar

Deși poate suna contraintuitiv, este posibil să fii nevoit să privești departe de locul în care te afli pentru a câștiga mai mulți bani. Explorarea piețelor de muncă externe pentru un câștig mai profitabil și investițiile străine pentru economii te vor ajuta să îți diversifici portofoliul și să câștigi mai mult pe termen lung. Învățarea unei limbi străine va ajuta la comunicare.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Balanță Sănătate

Energia inovatoare a aspectelor de săptămâna aceasta, face să te simți optimist cu privire la viitor. Posibil să fii însă, înaintea timpului. Concentrează-te pe aici și acum. Îngrijește-te de nevoile tale fizice. Acest lucru înseamnă să bei multă apă plată, multă odihnă bună și multe legume și fructe pentru corpul tău. Mișcarea te menține plin de energie și te duce acolo unde vrei să mergi.

Fii atenți când cari obiecte grele sau când mergi pe o suprafață alunecoasă. Încercați să nu fii stângaci, deoarece te poți confrunta cu probleme mai mari decât te aștepți. Nu ieși din casă dacă nu este nevoie joi și vineri. Acest lucru te va ajuta să reduci nivelul de stres și să ușurezi orice tensiune mentală. Ar putea să revină durerile de cap.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top