Connect with us
Horoscop Mierva 17 - 23 mai - Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec. Ceva ce ai citit ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Fii mai atent la vise. S-ar putea să găsești o explicație pentru un vis care se repetă. Acuratețea acestuia te poate opri din drum și te poate face nerăbdător să afli mai multe.

Marți, luna este în Leu în sectorul creativității. Este un moment excelent pentru a face planuri financiare și a stabili obiective în ce privește economisirea pentru ceva special – o casă, o mașină sau o îmbrăcăminte.

Dacă ai probleme într-o relație, atenție la Mercur. Odată că a început ciclul retrogradării, apoi trigonul cu Saturn. Comunicarea te poate ajuta să stabilești limite sănătoase pentru menține relația stabilă.

Jupiter este în Pești și te încurajează să practici autoacceptarea atunci când vine vorba despre vindecare și extinderea lumii tale interioare. Orice ai lucrat pentru tine va veni în cele din urmă la tine.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec Relațional

Vrei să comunici, dar în același timp nu prea știi cum să transpui ceea ce trebuie spus în cuvinte. Astrele nu ajută acum, deoarece înseamnă că te temi de consecințe dacă vorbești. Cu toate acestea, dacă ai curaj și poți începe un dialog, rezultatele vor fi excelente pentru amândoi.

A început ciclul retrogradării mercuriene, perioadă care pune accentul pe obiectivele pe termen lung, dacă acestea se referă la dragoste. Vrei să strângi ceva bani înainte de a începe o relație serioasă, zic să începi să-ți faci bugetul de pe acum.

Marte în Rac face sextil cu Uranus în acest timp, oferindu-ți o mulțime de idei inovatoare. Cu cât experimentezi mai mult, cu atât va fi mai ușor să vii cu soluții practice pentru tot ceea ce te împiedică.

Pe 20 mai Soarele se mută în Gemeni, ceea ce aduce o serie de vibrații psihice. Dă mai multă atenție viselor și altor mesaje subconștiente care te vor conduce într-un loc mai fericit, mai împlinit romantic.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec Profesional

Presiunea s-a acumulat și ai impresia că din clipă în clipă vei capota. Simți că se apropia ziua în care o confruntare majoră va duce la o schimbare a dinamicii muncii tale. Ai încredere că această schimbare va fi cea mai bună. Fii pregătit pentru orice vine. Poate că în acest moment, îți lipsesc ideile. Ai o noțiune preconcepută despre modul în care lucrurile se bazează pe propria perspectivă care, din păcate, acum este limitată. Acest lucru te aduce în dezavantaj major atunci când vine vorba despre comunicare și acțiuni legate de muncă. Deschide ochii!

Dacă te concentrezi asupra altor domenii, vei reveni la ideea originală cu un sentiment de reînnoire și un entuziasm mai mare. Energia poate aduce conflicte cu clienții sau colegii de muncă. Zvonurile circulă cu viteza luminii iar progresul este încetinit sau blocat ceea ce ar fi stresant pentru toți.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec Financiar

Aști atras acum de toate lucrurile unice și individuale, mai ales dacă se referă la banii tăi. Și din moment ce activitatea se desfășoară în casa cîștigurilor din muncă proprie, este timpul să vorbești despre ce faci, în prezent, pentru a câștiga bani, precum și despre lucrurile pe care vrei să le faci în viitor.

Dacă ai mica ta afacere, așteaptă-te la câștigurile la care ai tot visat.

Problemele legate de proprietate – vânzarea unui teren sau a unui apartament, vor fi rezolvate săptămâna aceasta, deoarece vei putea negocia mai bine și vei obține prețul dorit. Cei care practică terapii alternative se vor descurca foarte bine săptămâna aceasta. Pentru unii pot exista întârzieri în ceea ce privește fluxul de numerar. Vremurile grele însă se vor încheia în curând.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai – Berbec Sănătate

Decizia de a face ceea ce este potrivit pentru tine și pentru ceilalți va fi foarte puternică săptămâna aceasta dar și în lunile următoare. Nu îți neglija în niciun fel corpul în această perioadă. Mai ai nevoie de o dietă sănătoasă, afecțiunea pe care dorești să o dai și să primești sunt toate de o importanță vitală acum.

Universul te-ar putea provoca, mai ales atunci când nu ai chef să faci ceva. Conflictele minore și unele frustrări ar putea provoca o reacție fizică. Nu lăsa tensiunea arterială să crească. Încearcă să fii calm. S-ar putea să fii mai predispus la infecții în această perioadă, deci evită locurile aglomerate. Uleiul de arbore de ceai este benefic pentru respirație.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBEC TAUR GEMENIRAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top