Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță. Talerele Balanței sunt dezechilibrate și încearcă să își regăsească echilibrul. Într-o zi alergi să rezolvi tot ce ai de făcut, iar a doua zi nu mai ai ce face. Pendulul se leagănă impasibil, în această săptămână.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 9-a, a aventurii face pătrat cu Uranus din Taur și în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții. Cu acest pătrat debtează o săptămână intensă prin aspectele radicale care ar putea sfârși prin a-ți schimba viața. Astăzi, s-ar putea să îți dorești să te eliberezi din închisoarea pe care ai creat-o pentru tine. Măsoară, cântărește în mod constant alegerile și privești argumentele pro și contra. Acum este momentul să analizezi și probabilitățile. Dacă ar fi să arunci zarurile  pentru o nouă relație de dragoste sau parteneriat de afaceri, șansele sunt de partea ta? O singură conexiune ți-ar putea duce viața într-o direcție complet nouă.

Miercuri, ai parte de o pereche de aspecte interesante, începând cu Marte din Taur care face conjuncție cu Uranus, în Casa a 8-a a siguranței materiale iar Mercur din Vărsător face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 9-a care este și o casă de spiritualitate. Astăzi, este posibil să mergi pe marginea unei prăpăstii doar pentru a simți vântul și pentru a avea o vedere generală. Ar fi mai bine să găsești un pod de trecere. Figurativ vorbimd, ai fost lipsit de grijă în ceea ce privește slujba, nu ai depus eforturi în viața sentimentală sau te-ai jucat rapid cu banii care îi aveai. Cred că timpul să planifici construirea unui pod spre locul în care vrei să mergi.

Nici sâmbătă nu va fi o zi ușoară. Marte face pătrat cu Jupiter din Casa a 5-a a creativității și a distracției și Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Saturn. Ai ocazia să te concentrezi pe un singur obiectiv. Acest lucru ar putea fi eliminarea unor datorii sau luarea unor măsuri pentru a avea cu adevărat o relație excelentă. Acest lucru trebuie făcut cu precizie și disciplină. Cheia este implicarea celorlalți – prieteni, familie, vecini. Aș spune că astăzi nu lucrezi la un obiectiv, ci construiești o moștenire pentru mai târziu.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță Relaţional

Gândurile romantice te duc în locuri neexplorate până acum și te vei bucura exact din aceleași motive. Ți-ai putea surprinde partenera/ul cu ceva special, care vă va spori viața amoroasă și ar adăuga multe relației voastre cu persoana care pare să fi făcut din lume un loc mai bun în care să vă iubiți.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță Profesional

Dacă îți dorești să te întorci la birou sau să îți extinzi afacerea printr-un parteneriat, ar trebui să meargi mai departe de-acu. Studenții cu discipline tehnice vor putea să susțină examenele cu brio și să-ți găsească un loc de muncă. Nu avea încredere oricând și în oricine, indiferent că este un coleg sau un supraveghetor atunci când vine vorba despre muncă, deoarece ar putea să trădeze.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță Financiar

Trebuie să fii extrem de atent în ceea ce privește finanțele săptămâna aceasta. Dacă dorești să investești la bursă trebuie să aștepți un moment mai bun. Șansele de a pierde bani săptămâna aceasta sunt mari, așa că acordă atenție oricărei aciziții. Sfaturile unui expert finaniar va asigura o rentabilitate mai bună a investițiilor tale, undeva spre mijlocul săptămânii.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță Sănătate

Te atrage un stil de viață mai sănătos. Îți schimbi obiceiurile alimentare și te implici în activități în aer liber. Te simți în formă și plin de energie odată ce mintea va fi receptivă la ideile bune. Aceia dintre voi care se confruntă cu o anuită suferință – dureri difuze de cap și de mușchi, disconfort biliar ș.a., vor găsi un remediu. Cu toate acestea, nu lăsa sănătatea pe ultimul loc și ține-ți dieta sub control.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top