Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn. Blocarea și mișcarea energiei din această săptămână îți poate provoca o anumită iritare. Este ca o alunecare de teren, greu să pui frână. Deci, este mai bine să lucrezi la mai multe proiecte ca să fii atent la ce faci. Când alții te lasă în suspensie, cum se spune, treci la un alt proiect.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciți face un pătrat cu imprevizibilul Uranus din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor. Astăzi, tu și cardul sunteți o combinație periculoasă. S-ar putea să fii interesat de cheltuieli radicale pentru a pune în aplicare un proiect. O utilizare mai bună a acestei energii ar fi să găsești pe cineva care vrea să investească în tine. Cineva care este dispus să aducă niște bani pentru ideile tale incredibile. Sau pur și simplu începi un nou capitol din viața ta, astfel încât prietenii și familia să poată investi în tine.

Energia intensă o vei resimți și miercuri, când Marte din Taur face conjuncție cu Uranus, în timp ce Mercur din Vărsător face trigon cu Nodul Nord. Astăzi, ești ca un copil de trei ani care trebuie să meargă la culcare, nu vrei să urmezi regulile cuiva decât pe ale tale. S-ar putea să cauți orice mijloace pentru a te rupe de rutină, inclusiv un comportament riscant. Este de înțeles să vrei entuziasm, este chiar rezonabil cu aceste aspecte, dar o modalitate de folosire mai bună a acestei energii este să o concentrezi pe ceva care poate aduce valoare pe termen lung.

Sâmbătă, Marte, planeta acțiunii, face un pătrat cu Jupiter din casa valorii de sine și a securității financiare. Tot astăzi, Soarele din Vărsător face conjuncție cu rigurosul Saturn. Întrebarea care se pune acum este – Te simți capabil să prosperi? Unii se concentrează prea mult pe obiectivele pe termen scurt. A face câteva modificări în această săptămână și să te bazezi pe un plan bine structurat ar fi excelent. Acest lucru ar putea aduce rezultate de care să fii cu adevărat mândru. Îți vei putea privi în ochi, familia și prietenii.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn Relaţional

Săptămâna aceasta va fi una specială, întrucât cineva din trecut reapare în viața ta, astfel încât existența cu fostul partener va fi foarte interesantă și te va ține, într-un stare de spirit extraordinar, pe parcursul săptămânii. Fii atent la nevoile partenerului și mai generos, când sunteți împreună. Chiar și cei singuri ar trebui să aștepte o perioadă mai bună, deoarece nu este un moment potrivit pentru a începe ceva nou.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn Profesional

Săptămâna aceasta vei crește profesional. Dacă intenționezi să aplici pentru orice serviciu legat de nave de croazieră ori de transport maritim, fă-o, pentru că vă va fi bine. Cei care fac studii economice se pot pregăti pentru examene competitive, în special pe expertiza contabilă. Eforturile depuse în această săptămână vor da roade mai devreme decât cred.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn Financiar

 În viitorul apropiat profiturile financiare vor fi lente mai ales dacă sunt din surse neașteptate. Economisește acești bani pentru cheltuielile viitoare. Nu este un moment bun pentru a investi în acțiuni și fonduri mutuale. Investiția în terenuri sau un nou apartament ori casă va aduce câștiguri uriașe. În weekend ar putea apărea niște cheltuieli neașteptate. Poate că va trebui să cheltui bani pentru unele obligații sociale importante.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn Sănătate

Posibil ca persoanele în vârstă să fie nevoite să aibă răbdare cu privire la problemele de sănătate, deoarece poate dura ceva timp pentru a găsi un remediu. Problemele digestive pe care le-ai tratat în ultimii ani sunt rezolvate. Cu toate acestea, fii atent la ce mănânci și să îți iei măsuri de precauție pentru a te menține în formă. Dacă ai acumulat kilograme, continuă să faci mișcare.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top