Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur. Preferi un flux constant de lucruri de făcut, dar în această săptămână, lucrurile sunt în criză. 

Săptămâna începe cu Jupiter din Vărsător în Casa a 10-a a carierei care face un pătrat cu Uranus în propriul tău și în Casa 1 a personalității. Ești cel mai sigur și mai fiabil dintre toate semnele zodiacului, dar schimbarea lovește ca un fulger. Indiferent de planurile pe care le-ai avea, ești gata să le distrugi și chiar să mergi în direcția opusă doar de dragul de a fi diferit. Jupiter în casa carierei ar putea sugera faptul că această schimbare este legată de locul de muncă; decizi să aplici pentru o poziție mai bună din senin. Sau, mai surprinzător, renunți la slujba constantă pentru a porni să-ți materializezi vise, cum ar fi scrierea de romane polițiste. Dorința de schimbare este atât de pregnantă încât poți folosi această energie pentru acționa brusc spre un obiectiv planificat, cum ar fi contactarea unui influencer sau depunerea unui brevet pentru o idee excelentă.

Miercuri, Marte din Taur în Casa 1 a deciziilor, face o conjuncție cu același Uranus. Și tot în aceeași zi, Mercur din Vărsător face un trigon cu Nodul Nord din Gemeni în Casa a 2-a a banilor munciți. Te trezești din nou cu această dorință de a arunca scăpa de capcanele convenționalității și de a face ceva diferit. Cu Nodul Nord implicat însă, ești în acord cu calea ta spirituală. Acest lucru nu te face mai nesăbuit, dar înseamnă că ai putea beneficia de schimbările acestea pe termen lung. Brusc și spontan, ai putea schimba totul, prin cumpărarea unei bărci pentru a naviga în jurul lumii sau donarea a jumătate din bunurile tale celor nevoiași pentru că vrei să trăiești cât mai simplu, doar cu strictul necesar. 

Sâmbăta aduce două aspecte importante. Marte face un pătrat cu Jupiter, ceea ce îți dă curajul să acționezi direct. Este aspectul unui mare lider care este dispus să meargă înainte împotriva tuturor și face să nu-ți fie frică. 

Și, în sfârșit, aspectul care pune totul în context, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Saturn. Acest aspect te ajută să construiești un plan. Așadar, dacă peste săptămână, ai făcut ceva impulsiv, acum poți curăța dărâmăturile și poți face progrese excelente pentru atingerea obiectivului propus.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur Relaţional

Viața sentimentală ți se schimbă neșateptat. Partenera/ul ta/tău este într-o dispoziție de zile mari. Folosește acest moment pentru a-ți exprima emoțiile și a te apropia  de ea/el. Partenerul îți va acorda toată atenția iar tu vei fi mulțumit. Cu toate acestea, persoanele trebuie să își controleze emoțiile și să nu intre în relații noi la nimereală. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur Profesional

 Ia decizii cu privire la viitorul tău profesional cu foarte mare atenție săptămâna aceasta. Nu te grăbi să îți schimbi locul de muncă sau să aplici pentru unul nou, deoarece nu este momentul potrivit. Este posibil ca tu și șeful tău să nu fiți de acord cu anumite probleme; nu spune nimic, deoarece problema se va rezolva de la sine. Este o perioadă foarte bună pentru cei care au afaceri în așteptare acestea încep să se deruleze normal.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur Financiar

Este, o săptămână bună pentru împrumuturi. Cei care doresc să vândă sau să închidă afacerea care nu mai merge, vor avea ocazia să o facă fără probleme. Ai să rămâi surprins cum obstacolele dispar și vei găsi numeroși potențiali susținători. Poți vinde o proprietate la un preț foarte bun.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur Sănătate

Asigură-te că dormi cât trebuie. De asemenea, că îți urmezi rogramul alimentar și de exerciții fizice. Te vei simți mental foarte puternic și ar trebui să te ajuți și cu tehnici de relaxare precum meditația pentru a fi sănătos. Încearcă să renunți la toate obiceiurile nesănătoase pe care le ai pentru a trăi o viață fără probleme.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top