Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară. Te simți puțin depășit. Întâi pentru că oamenii răspund la apeluri și la mailurile tale, apoi parcă dispar în ceață. 

Luni, Jupiter din ărsător în Casa a 6-a a rutinei cotidiene face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 9-a, casa regulilor și legilor. Regulile pe care le-ai adoptat la un moment dat în viață îți guvernează rutina. Astăzi, poți încălca o regulă, eliberându-te de limitări și presiuni sociale. Acesta este un anunț de modă veche, care iese din dulapul cu vechituri care anunță că vei trăi fidel cu tine însuți. Ai ocazia să îți atribui o nouă identitate. Poți trece de la spectator la odiția de  alergător, o persoană care dorește să învețe să cânte la pian pentru el, nu pentru a fi muzician, o persoană care economisește pentru a fi investitor.

Miercuri, energia sporește datorită unei perechi de aspecte intereante. Marte din Taur, este conjunct cu Uranus. Posibil ca la începutul săptămânii, să vrei să renunți la reguli, pentru că ai dinamita. Ești înclinat către comportament nepăsător, revoltă și dorința de a căuta entuziasm cu orice preț. 

Tot acum, Mercur dinCasa a 6-a, face un trigon cu Nodul Nord, care reprezintă calea în viață. În timp ce aspectul lui Marte și Uranus este ca și cum ai trăi în franciza filmului Die hard, Mercur și Nodul Nord este mai mult un joc de șah, cu planificare și reacții atente la ceea ce face sau ar putea face lumea. Schimbarea este bună, dar cea planificată este și mai bună.

O altă pereche de aspecte are loc sâmbătă, când Marte în Taur face un pătrat cu expansivul Jupiter în timp ce Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Saturn din Casa a 6-a a muncii. Energia împrăștiată din această săptămână se poate concentra asemenea unui laser care sugerează un singur obiectiv. Poți lua decizia de a nu fi doar un simplu alergător, ci un alergător de maraton, nu doar un diletant, ci un muzician care cântă în mod regulat, nu doar un investitor, ci unul care creează suficiente surse de venituri pasive pentru a se retrage anticipat. Folosește această energie pentru a merge mai departe cu obiectivele tale. Este posibil să nu mai ai mult timp o altă combinație de aspecte la fel de puternice ca cea de astăzi.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară Relaţional

Săptămâna aceasta va fi una specială, întrucât vei vedea că dragostea revine. Viața sentimentală va deveni mult mai interesantă și te va ține, într-o stare de spirit minunată pe tot parcursul săptămânii. Acordă atenție nevoilor partenerului tău, vei fi mai generos ca niciodată. Cu toate acestea, cei singuri ar putea avea nevoie să aștepte o perioadă, deoarece nu este un moment potrivit pentru a intra în altă relație. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară Financiar

 Trebuie să fii sifur că acorzi prioritate muncii. Fă-ți sarcinile la timp și fă tot posibilul pentru a respecta termenele de predare. Dacă îți îndeplinești obiectivele la timp, șefii tăi vor fi impresionați. Poți chiar să promovezi, mișcare pe care o aștepți demult. Ai șanse mari de a-ți stabiliza cariera, nu lăsa această oportunitate să scape. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară Financiar

S-ar putea să vezi câteva modificări vizibile în finanțele tale săptămâna aceasta. Participarea la un nou parteneriat sau chiar la un parteneriat existent îți poate aduce beneficii. Ai răbdare cu toate problemele și nu vei avea pierderi. Gândește-te bine înainte de a face orice investiție. S-ar putea să fie câteva achiziții neașteptate care îți pot greva bugetul. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară Sănătate

În această săptămână ești prost dispus și temperamental din cauza problemelor de la locul de muncă. Nu îți poți exprima furia și s-ar putea să o manifești sub formă de stres sau dureri de cap. Atenție la ce mâncați! Poți avea probleme cu stomacul. De asemenea, trebuie să fii extrem de atent în timp ce manipulezi orice tip de echipament.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top