Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu. Energie spontană, săptămâna aceasta. S-ar putea să ai chef să sari și să alergi când vezi rația cu care iubita ta se mișcă prin iarba din spatele casei. Când drumul este deschis, este bine să acționezi.

Luni, un aspect de mare deschidere. Jupiter din Vărsător în Casa a 7-a a relațiilor face un pătrat cu Uranus din Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale. Ai putea să ai dorință copleșitoare de a ieși dintr-o relație care simți că te limitează. Ești impulsiv și vrei să trăiești liberi. Și dacă poți concentra această energie instabilă pe un singur obiectiv, ai putea face pași uriaș. 

Miercuri, vine cu o pereche de aspecte la pachet. Marte în Taur face o conjuncție cu același Uranus impulsiv. Pe de altă parte, Mercur mai face și un trigon cu Nodul Nord. Dorința de libertate și autonomie se concentrează asupra carierei tale și cât de mult îți place sau nu, șeful tău ori nu îți plac regulile companiei. Ca un leu care în cușcă, cauți orice ocazie să scapi. Dacă acest lucru se petrece de ceva vreme, poate este timpul să nu mai aștepți, ci să îți publici CV-ul sau să îți dezvolți propria afacere. Însă sentimente ar putea fi și un capriciu impulsiv și nu vrei neapărat să muști mâna care te hrănește.

O altă pereche de aspecte avem sâmbătă, când pe deoparte, Marte din Taur face un pătrat cu Jupiter din Casa a 7-a a parteneriatelor, iar pe de alta, Soarele din Vărsător face o conuncție cu Saturn. După o săptămână în care vrei să izbândești singur și să îi lași pe ceilalți în urmă, poți realiza că cheia libertății tale stă în comunitatea în care trăiești. A te înconjura de oameni care te sprijină te poate duce la un nou nivel. Jupiter poate extinde numărul de persoane din viața ta, de la prietenii apropiați la fani. Saturn este planeta care spune că este timpul să îi prezentați în lume. Saturn v-a pus pe umeri, în timp ce urci muntele. Și acest efort aduce respectul de sine și sentimentul că personal ai realizat ceva. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu Relaţional

Posibil ca viața sentimentală să aibă parte de niște răsturnări de situație. Unora dintre voi le-ar putea fi dor de compania partenerului. Nu trebuie să vă simțiți dezamăgiți pentru că va fi o binecuvântare, deoarece vă va permite să vă dați seama cât de mult iubiți. Cei care sunt la început de relație vor trebui să decidă să sărute și să meargă mai departe; a da înapoi cu siguranță, nu va ajuta relația. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu Profesional

Siguranța locului de muncă va fi cea mai importantă preocupare în această săptămână. Te vei gândi să îți menții locul de muncă actual. De asemenea, munca în echipă este foarte recomandată în acest moment. Te va ajuta să termini sarcinile într-un ritm mult mai rapid. Caută noi oferte de locuri de muncă care urmează să apară în curând. Cei care își doresc o schimbare în carieră s-ar putea să nu aibă succes săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu Financiar

Dacă ești într-un parteneriat ai putea avea pierderi financiare ușoare. Nu dispera; munca te va scoate din necaz mai devreme decât crezi. Cei care au locuri de muncă obișnuite pot constata că cheltuielile depășesc veniturile. Studenții care așteaptă bursa de mai mult timp, primesc, în sfârșit, o veste bună săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu Sănătate

Energie și acțiune. Corpul te împinge să folosești energia dar posibil să nu fie un moment bun pentru a vă implica în proiecte sau relații cruciale. De asemenea, s-ar putea să te simți stresat și anxios. Dorința și forța de a face ceva productiv te vor face să îți depășești limitele. Cu toate acestea, păstrează controlului asupra energiei excesive prin meditație, exerciții fizice și masaj. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top