Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion. S-ar putea să-ți dai ochii peste cap la toată alergătura și dramele celor din jurul tău. Cea mai mare parte a săptămânii, vei avea răbdare și vei aștepta momentul ideal pentru a ieși din cercul acesta.

Luni, Jupiter, în Casa a 4-a a familiei, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 7-a, a relațiilor. O schimbare la domiciliu poate da peste cap ordinea lucrurilor în gospodărie. Poate că cineva se mută la tine sau pleacă din casă și totul se întâmplă foarte repede. Și dacă până acum aveai luni sau chiar săptămâni la dispoziție să împachetezi totul, acum trebuie să o faci de azi pe mâine. Și este cel mai bun scenariu. Există mai multe posibilități provocatoare.

Susținerea energetică continuă și miercuri, când Marte din Taur face o conjuncție cu Uranus. Și tot Mercur, face un trigon cu Nodul Nord, calea ta de viață. Zona este minată azi și este ușor să calci pe una și să explodeze într-o ceartă sau într-un fel în care îți iriși iubita. Și acesta nu este doar un mic pas greșit. Este frustrarea care s-a acumulat de-a lungul săptămânilor. Soluția este să vă luați de mână și să faceți schimbările împreună. 

Energia intensă este în crescendo și sâmbătă ai parte de o altă pereche de aspecte, începând cu același Marte care face un pătrat cu Jupiter. Și în aceeași zi, Soarele face o conjuncție cu Saturn. Se dă o luptă corp la corp între a-ți trăi propria viață ca individ care se exprimă în integritate și a urma tradițiile de familie. Unii îți pot spune că deciziile care te gândești să le iei ar putea face să uiți de numele de familie. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion Relaţional

Mintea îți este plină de imaginile celei/celui pe care o/îl iubești. Ești foarte mulțumit de modul în care merg lucrurile între voi și nu te-ai fi putut aștepta ca lucrurile să fie și mai bune. Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești cu adevărat optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă vrei să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și fă propunere și cu siguranță vei fi acceptat. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort în plus pentru a păstra scânteia vie.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion Profesional

În dorința de a obține poziția râvnită, te-ai epuizat și acum, cu o grămadă de lucru încă în așteptare, simți că nu ai nicio ieșire din situația, care, din păcate, este din propria ta operă. Cea mai bună cale de a ieși este să delegi componențele mai puțin importante ale muncii tale unui coleg mai tânăr și să termini singur restul. Dar, mai întâi trebuie să te relaxezi și să îți acorzi ceva timp pentru a te ramforsa energetic. Pe la mijlocul săptămânii, o nouă explozie de energie te va ajuta să îți asumi orice provocare și chiar vei obține promovarea pe care o dorești de atâta timp. Weekendul, în special vinerea după amiaza și sâmbătă, îți vor aduce vești bune.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion Financiar

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la problemele financiare. Oferte de muncă atrăgătoare financiar. Va fi un început de profit și succes. Poți să îți implementezi ideile și planurile și să vezi cum îți aduc succesul. Îți vei concentra toată energia în a analiza probleme legate de beneficiile financiare. Cu toate acestea, efectuarea unor investiții uriașe, în sensul de a-ți băga banii într-un teren sau într-un apartament, nu îți recomand.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion Sănătate

 Va fi o săptămână în care problemele cu care te confrunți se vor datora mai ales stresului. Este posibil ca și probleme legate de piele să te deranjeze, așa că trebuie să fi puțin atent cu privire la alimentație și la obiceiurile de somn. Spre sfârșitul săptămânii, stresul mental se va reduce și te vei simți mai bine. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top