Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac. Energia este a fluxului și refluxului ca și cum ai sta pe malul mării și ai urmării zbuciumul valurilor. Vei avea câteva zile foarte aglomerate și câteva zile în care nu se va întâmpla nimic. Atenție la aparențe!

Luni Jupiter din Vărsător în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 11-a a viitorului. Se poate întâmpla ceva care să ducă la o schimbare de avere. Este posibil să te îmbogățești brusc sau să ai acces la fonduri pe care nu le-ai avut nicioadată până acum. Acest lucru te poate determina să dorești să elimini restricțiile din viața ta și să renunți la limitări. Dar există și riscul de a mușca mai mult decât poți înghiți. Și fă o notă, dacă această răsplată este prea mică, semn că nu ai plantat suficiente semințe atunci când trebuia.

Miercuri, Marte din Taur face conjuncție cu Uranus în Casa a 11-a a viitorului. În aceeași zi, și Mercur din Vărsător, în Casa a 8-a, face un trigon cu Nodul Nord aflat în Casa a 12-a, a spiritualității. Ai putea fi suspectat de comportament dual care poate duce la accidente. Este ca și cum ai vrea să lansezi un zmeu pe o vreme furtunoasă, sperând ca un fulger să îl lovească pentru că ești în căutarea schimbării și a emoției.

Cealaltă parte a acestei energii este Mercur, planeta gândirii, care este în armonie cu drumul în viață, Nodul Nord. Așadar, eliberarea este minunată dacă te conduce la obiectivele tale. Dar demolarea casei doar pentru că nu îți place cum stă acoperișul, nu este de trecut cu vederea.

Sâmbătă, Marte din Taur face un pătrat cu Jupiter iar Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Saturn. Acum energia este ceva mai echilibrată și mult mai concentrată pe o singură direcție. Și dacă ții cont de Saturn, nu ca de o restricție sau senzație excesiv de împovărată de responsabilități, ci, ca de un cufăr cu instrumente pe care îl poți folosi pentru a construi ceva, poți face multe progrese. Cele mai multe beneficii vin din a lua ceea ce faci ca individ și de a-ți găsi mediul, acei oameni care te vor sprijini și încuraja și care te împing pe calea ta. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac Relaţional

 Săptămâna s-ar putea dovedi un pic dezamăgitoare, mai ales pentru cuplurile căsătorite, întrucât vă luptați cu o problemă aparent banală. Încearcă să nu îți pierzi cumpătul, deoarece acest lucru se va înrăutăți și nu poți permite ca vreo neînțelegere sau certuri să îți tulbure liniștea sufletească. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac Profesional

Dacă lurezi în confecții sau în industria modei vei avea o săptămână cu adevărat grozavă, întrucât va crește cererea peste așteptări. Este momentul să îi urmărești pe cei care sunt studenți la medicină și inginerie ca să vezi ce își doresc și ce ambiții au. Și pentru oamenii care doresc să aibă o carieră didactică este un moment bun pentru a începe. Trebuie să fii rapid, altfel oportunitățile pe care le ai se vor pierde.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac Financiar

Se arată câștiguri bune, în special la începutul săptămânii. Există indicii că profiturile tale vor fi mult mai mari decât te aștepți. Cheltuiește banii cu parcimonie ca să ai  rentabilități rapide. Îți vei extinde cu succes influența prin creșterea vânzărilor și a cererii. Dacă nu țtii ce să faci cu banii, cere sfatul unui consilier financiar. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac Sănătate

Foarte mult stres, indiferent dacă este legat de muncă sau de casă. Dacă ai probleme cu tensiunea și cu glicemia, indiferent de vârstă, trebuie să fii atent; nu ceda ispitelor. În general, săptămâna este bună ca să scapi de afecțiuni minore. Acum, depinde de tine să lucrezi la asta, astrele sunt alături de tine. Ocupă-te de stres meditând cel puțin o oră, în fiecare dimineață.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top