Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec. Este o săptămână de pauză și noi îneputuri. Încearcă să ai răbdare și ia o pauză când lucrurile nu ies cum vrei. În momentul în care te relaxezi, lucrurile vor începe să ruleze din nou.

Luni, Jupiter din Vărsător în Casa a 11-a a prietenilor, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 2-a a banilor munciți. Posibil să-ți dorești noi electronice. S-ar putea să cumperi un telefon nou sau să descărci câteva aplicații utile de pe Internet. Nimic din toate acestea nu pare să fie planificat, totul este spontan. Poate fi benefic, dar s-ar putea să-ți dea peste cap bugetul.

Miercuri, pe măsură ce Marte din Taur formează o conjuncție cu Uranus, energia crește, iar Mercur din Vărsător face un trigon cu Nodul Nord, care reprezintă drumul tău în viață. Este o zi excelentă pentru acțiuni îndrăznețe, în special legate de sursele de venit. Ai putea primi un contract de angajare sau să semnezi un contract care să te implice în marketingul în rețea. Energia intensă a lui Uranus poate însemna și că nu îți urmezi planurile, ci că apare o oportunitate, în schimb energia armonioasă cu Nodul Nord sugerează faptul că te-ai putea descurca foarte bine.

Sâmbătă, te confrunți cu o altă pereche de aspecte. Marte din Taur se îndreaptă spre pătratul cu Jupiter. Acest aspect te face să îți dorești să fii mai încrezător în tine. Posibil să fii dispus să explorezi șanse despre care și s-a vorbit în trecut. Ezitările și frica dispar și intuiești exact ceea ce trebuie făcut. 

Un al doilea aspect îl reprezintă Soarele din Vărsător, care face o conjuncție cu Saturn. Ideal ar fi să folosești această energie pentru a creiona viitorul. Notează-ți pașii pe care îi anticipezi pentru a-ți atinge obiectivul. Este posibil să nu știi acum toți pașii; îi poți adăuga mai târziu, dar acest lucru te aduce într-un punct de plecare. Soarele este un felinar, iar Saturn reprezintă munca necesară pentru a explora această lume. Găseștei o comunitate, un grup sau un prieten cu care să împărtășești această călătorie.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec Relaţional

 Cei angajați trebuie să fie în gardă, deoarece pot apărea unele situații neplăcute. S-ar putea să simți, că viața amoroasă nu este atât de grozavă. Nu ești mulțumit de modul în care decurg lucrurile cu partenera/ul ta/tău. Nu accepta propuneri doar din capriciu ci ia decizii pe care le-ai gândit. Dacă ești căsătorit și ai probleme în viața de cuplu ai să vezi că lucrurile se vor așeza. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec Profesional

 Săptămâna aceasta trebuie să lucrezi în strânsă colaborare cu membrii echipei pentru a avea rezultate mai bune de pe urma planului de lucru. Cu eforturi de echipă, poți să finalizezi proiectele la timp. De asemenea, te va ajuta să îți atingi obiectivele mai devreme decât te aștepți. Abilitățile de comunicare sunt un alt domeniu la care trebuie să lucrezi pentru a-ți spori perspectivele de carieră.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec Financiar

Noile investiții vor aduce profituri mai bune decât te așteptai. Folosește această sumă pentru a investi în scheme care par viabile din punct de vedere financiar. Finanțele se vor stabiliza odată cu reducerea cheltuielilor. Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a consulta un consilier financiar și a face planuri cum să economisești banii câștigați din greu. De asemenea, o cerere de împrumut ar putea fi aprobată spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec Sănătate

Ai grijă de sănătate săptămâna aceasta, deoarece este posibil să te îmbolnăvești. Ia măsuri de prevenție suplimentare împotriva vremii care se schimbă rapid. Fii atent la ce mănâncă copiii pentru a preveni durerile de intestine. Dacă îți place să savurezi mâncarea picantă și grasă te-aș sfătui să te abții dacă nu vrei să te confunți cu probleme de indigestie și arsuri la stomac, o periodă destul de lungă de timp.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top