Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni. Energia din această săptămână îți va aduce zâmbetul pe buze. Rapiditatea este urmată de lentoare, după sus vine jos și tot timpul, există o varietate constantă a lucrurilor.

Luni, Jupiter în Casa a 9-a a spiritualității face un pătrat cu Uranus din Casa a 12-a a abilităților psihice. Este una dintre acele combinații care ți-ar putea aduce o experiență spirituală. Este posibil să primești semne de la Univers despre ce să faci și unde să mergi. S-ar putea să întâlnești pe cineva care are răspunsuri pentru tine. Sau poate face vezi un videoclip sau vreo emisiune și ceea ce îți dorești este acolo. Este bine să-ți explorezi capacitățile psihice. 

Miercuri, Marte în Taur este conjunct cu Uranus din casa spiritualității. În același timp, Mercur face și un trigon cu Nodul Nord, în propriul tău semn. Ca un vulcan adormit care este pe cale să se trezească. S-ar putea să te simți limitat de regulile din viața ta. Nodul Nord reprezintă calea în viață, iar fluxul de lavă din vulcanul tău interior poate deschide o nouă cale de urmat. Iar acest lucru este un plan activat de Mercur, stăpânul tău planetar.

Sâmbătă au loc două aspecte intereante, care ar putea duce la o schimbare semnificativă în viața ta. Primul este Marte în Taur care face un pătrat cu Jupiter din Casa a 9-a. Este o energie similară cu cea de miercuri fără dorința de a sări în vulcan. Acum ești mai mult ca un tren care gonește plin de determinare spre destinație.

Al doilea aspect conjuncția dintre Soarele în Vărsător formează și Saturn. Acest lucru te poate determina să testezi lucrurile din jur. Cel mai important, este vorba despre de a fi conștient de comunitatea în care trăiești, de modul în care ceilalți te pot ajuta sau împiedica în ceea ce faci. Trenul tău nu merge în gol. S-ar putea să existe și alte trenuri cu care să împarți traseul și traficul din intersecții. O mare parte din ceea ce dorești să faci este mai eficient atunci când lucrezi în armonie cu ceilalți.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni Relaţional

Este o săptămână mixtă în ceea ce privește viața sentimentală. Deși vei petrece câteva momente excelente cu partenerul tău, s-ar putea să ai și câteva dezacorduri care ar putea strica atmosfera romantică. Cuplurile trebuie să depună toate eforturile pentru a-și consolida relația, deoarece acest lucru ar putea fi un moment dificil pentru tine. Evită să fii prea critic.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni Profesional

Este un moment bun pentru investiții, iar acțiunea este o opțiune deosebit de bună. Absolvenții de studii economice se vor descurca extrem de bine în această săptămână, cu o mulțime de oferte excelente de locuri de muncă care apar. Studenții care doresc să urmeze studii superioare în străinătate nu ar trebui să solicite încă viza. Cei care lucrează în structuri guvernamentale și agenții, se pot aștepta la o creștere sau o promovare în această săptămână.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni Financiar

Dacă ai planificat să contractezi un împrumut pentru a-ți îmbunătăți poziția financiară, este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Cheltuielile pe care le faci săptămâna aceasta, pot implica unele riscuri, dar câștigurile pe care le obții de pe urma acestora merită. Va trebui să lucrezi dublu pentru a vedea niște rezultate. Vei beneficia și de o sursă suplimentară de venit care va apare pe neașteptate, așa că folosește acești bani cu înțelepciune.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni Sănătate

În această săptămână evită să mânci în exces, ai putea face indigestie; ținând sub control tendința de a mânca în exces, vei preveni multe afecțiuni. Te vei ușura de o boală recentă la mijlocul săptămânii. Respectă o dietă sănătoasă care conține fructe și legume proaspete. De asemenea, ar poți avea o problemă cu ochii, așa că evită să stai ore întregi în fața calculatorului.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top