Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător. Energia din această săptămână este pe placul tău. Toată lumea are nevoie de tine, iar apoi ai libertatea de a dispărea și de a merge să faci ce vrei în clipa următoare. Săptămâna aceasta este un echilibru perfect pentru tine.

Luni, Jupiter din Vărsător în Casa a 3-a a comunicării face pătrat cu Uranus din Casa a 6-a a muncii și a rutinei cotidiene. Astăzi s-ar putea să fii tentat să fredonezi o veche melodie și să lași telefonul pe mesageria vocală. Vrei libertatea de a face lucrurile pe care ți le dorești. S-ar putea să te fi săturat să tranzacționezi acțiuni și, prin urmare, să dovedești o schimbare radicală în atitudine. Dacă vrei să faci ceva pe cont propriu, astăzi preocupă-te să înveți cum să construiești un web-site. Dacă dorești un loc de muncă nou, intră pe Internet și postează-ți CV-ul.

Energia imprevizibilă continuă miercuri, cu Marte aflat în Casa a 6-a care face  o conjuncție cu Uranus din același semn. În același timp, Mercur face un trigon cu Nodul Nord, calea ta în viață. Astăzi, s-ar putea să te străduiești să îți atingi obiectivele, dar ești grăbit și de aceea și neglijent. Ai grijă cum mânuiești uneltele, obiectele ascuțite sau obiectele din metal. Poți face multe în ceea ce privește obiectivele tale dând telefoane și conectându-te cu potențiali parteneri. S-ar putea să vrei să îți schimbi rutina în viitor, preocupându-te mai mult de proiectele tale. Poți face o mulțime de lucruri astăzi, care nu implică o muncă mecanizată.

Sfârșitul săptămânii nu este mai puțin intens, deoarece sâmbătă, Marte în Taur face un pătrat cu Jupiter din casa comunicării, în timp ce Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Saturn din sectorul gândirii și planificării. Acest lucru înseamnă că poți călării fără șa, pentru că atât calul cât și călărețul funcționează ca un tot unitar. Te prezinți gata să găsești oameni care au aceleași idei, cu care să colaborezi. Nu este vorba despre a ajunge la stele, ci doar să ajungi pe o cale pe care să găsești pe cineva similar ție, în călătoria ta. Împreună vă puteți împărtăși experiența și puteți face schimbări minuțioase în rutina zilnică, care în câteva săptămâni ar putea face din voi o persoană cunoscută pentru că știe ce vrea.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător Relaţional

Ai o săptămână minunată înaintea ta. Petreci mai mult timp cu cei dragi și îi faci să se simtă speciali și importanți. Atitudinea ta față de viață va fi mult mai bună săptămâna aceasta. Te descurci cu calm și îți pierzi cumpătul greu. Comunicarea este cel mai important element în evoluția lucrurilor. Dragostea va înflori dacă rămâi într-o dispoziție bună.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător Profesional

 Vei avea o mulțime de oportunități ca să-ți dovedești calitățile în fața colegilor și a șefilor. Cu toate acestea, nu poți să realizezi totul de unul singur și cu siguranță va trebui să soliciți ajutorul colegilor de birou. Pentru profesori este o săptămână excelentă, cu oferte de la instituții de renume și chiar posibilitatea de a-și deschide propria școală sau after school. Nu lăsa să treacă o asemenea ocazie.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător Financiar

 Femeile care lucrează sunt bine sfătuite să fie prudente, deoarece astrele vorbes despre o pierderea unor lucruri personale. Cei din sectorul asigurărilor își ating obiectivele și își primesc stimulentele. Este posibil ca constructorii, arhitecții și cei implicați în activități de construcții să aibă un accident de muncă. Unii este posibil să obțină autorizația pentru proiectele lor.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător Sănătate

 Va fi o săptămână excelentă pentru majoritatea dintre voi. Cu toate acestea, încearcă să reduci la minimum tensiunea mentală legată de muncă. Adolescenții au probleme legate de acnee. Să meargă la un dermatolog și vor scăpa de problemă, în loc să folosească la întâmplare, din unguentele disponibile pe piață. Le pot face mai mult rău decât bine.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top