Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Pești. Fluxurile de energie, ritmurile se simt pară ieșite din normal, săptămâna aceasta. În loc să te joci, poți să stai deoparte și să observi reacțiile și dramele celorlați. 

Săptămâna începe cu o serie de evenimente dinamice și intense. Jupiter din Vărsător, în Casa a 12-a a lucrurilor ascunse și a abilităților psihice, face un pătrat cu Uranus din Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, s-ar putea să te trezești dintr-un vis aproape tangibil, cu imagini care plutesc încă în minte și care te pot deranja. Mesajul de bază este despre schimbare. Te îndrepți spre o descoperire, nu spre o avarie. Ți se cere să rămâi nemișcat un moment pentru a auzi vocea Universului, greu de făcut într-un vârtej de energie și activități. Oprește dispozitivele electronice, măcar o oră. Dacă este posibil, ieși în natură și, dacă nu, stai lângă o fereastră și privește cum ninge. 

Miercuri, energia în schimbare se intensifică printr-o o pereche de aspecte, oferindu-ți o cheie ca să ieși din închisoarea sufletului și o hartă pentru a afla cum și unde să mergi mai departe. Marte în Taur face conjuncție cu Uranus din Casa a 3-a a comunicării, în același timp cu Mercur care face un trigon cu Nodul Nord. Primul pas pentru a ieși din închisoare este să recunoști că nu ai un temnicer în afară de tine. E timpul să schimbi modul în care gândești. Gândurile devin lucruri și ceea ce te concentrezi să faci se manifestă în viața de zi cu zi. Dacă te gândești doar la lecțiile pe care ți le-au dat alții, înlăturezi propriile viziuni deci este timpul pentru a-ți găsi din nou perspectiva.

Sâmbătă, Marte face pătrat cu Jupiter, iar Soarele din Vărsător o conjuncție cu Saturn. Este timpul să pui planurile pe hârtie. Și este nevoie de răspundere. Găsește pe cineva în viața ta care să te țină cu picioarele pe pământ. Dacă oamenii din viața ta te încurajează să stai doar pe canapea și să mănânci înghețată, găsește-ți niște prieteni care să-ți sprijine ideile și acțiunile. Rămâi pe drumul dreapt și îngust. Nu-ți va părea rău!

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Relaţional

Cuplurile vor avea parte de liniște și de stabilitate și vor fi mulțumite de starea actuală a relației lor. Ești mai sensibil față de nevoile și sentimentele celorlalți. Cei singuri, aveți întâlniri romantice în cărți, gândiți-vă ce modalități de continuare găsiți ca să fiți lângă persoana iubită. Ferește-te de necunoscuții care pot încerca să flirteze cu tine, deoarece nu sunt puși pe treburi serioase, vor să se joace.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Profesional

S-ar putea să fii implicat într-o ceartă sau o altercație cu un șef sau cu un coleg dușmănos de birou. Acest lucru îți poate afecta foarte mult starea de spirit și productivitatea. La urma urmei, este doar o fază temporară și se va termina în curând. Deci, nu te mai gândi la asta și ia orice spun ceilalți cu titlu informal. Știi că ești suficient de capabil și, indiferent de ce spun ceilalți, realizezi întotdeauna ceea ce îți propui. Vezi-ți de treabă și lasă munca să vorbească. Lucrurile vor reveni la normal până la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Financiar

Este posibil ca acțiuni asociate întreprinderilor și investițiilor străine să îți aducă profituri bune, în special spre mijlocul săptămânii. Aceasta este o perioadă bună pentru a investi în noi proiecte și planuri mari, probabil un moment bun pentru a-ți planifica bugetul și a găsi modalități de securitate financiară. Este, de asemenea, un moment bun pentru a verifica toate opțiunile care le ai pentru a face investiții bune.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Sănătate

Ești conștient de obiceiurile tale alimentare, deoarece unele probleme digestive par să te tulbure din nou. Ia măsuri și urmează cu strictețe sfatul medicului. Fă-ți un control de rutină pentru a evita orice complicații suplimentare. 

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top