Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător

17.01.2021
Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător. Energia din această săptămână este absolut electrizantă pentru tine. Spontaneitatea este cheia și dacă ne gândim bine, este unul dintre talentele tale naturale. Există chiar posibilitatea unei aventuri. Este o săptămână extrem de intensă pentru majoritatea oamenilor, dar tu îți trăiești viața cu o efervescență mai mare oricum, așa că atunci când curenții de energie te zgâlțâie, ești mult mai capabil să le faci față. Asta nu înseamnă că văicărelile unora nu te-ar bloca. Poate că strângi din dinți de multe ori, dar asta e. 

Luni, Jupiter, în propriul tău semn, face un pătrat cu stăpânul tău planetar, Uranus. Aceasta este șansa ta, norocul tău sau cum vrei să îi spui și ar putea aduce rezultate cu adevărat uimitoare. Asta înseamnă mesaje directe spre oamenii pe care îi admiri sau răspunzi la întrebarea unei persoane pe care o admiri. Cu cât plantezi mai multe semințe, cu atât poți avea parte de mai multă prosperitate.

Energia pare să se amplifice miercuri, când Marte din Taur, în Casa a 4-a a familiei face conjuncție cu Uranus, în aceeași zi, când Mercur face un trigon cu Nodul Nord. Un plan începe să prindă contur și este posibil să îți faci biroul acasă, să înregistrezi un material pe YouTube sau să înlocuiești mobilierul dormitorului, astfel încât să fii gata să primești oaspeți. Oricare dintre acestea ar fi bune de făcut, dar energia este una neregulată și neliniștită. Ia-ți o clipă și trage-ți sufletul. Concentrează-te și fă acele lucruri importante de care ai nevoie.

Energia sporește cu o octavă sâmbătă, când Marte din Taur face un pătrat cu Jupiter din semnul tău și Soarele, din același semn, face conjuncție cu stoicul Saturn. Vărsătorul este numit Purtătorul de apă, dar este de fapt un semn de aer iar simbolul său reprezintă undele electrice sau radio-ul. Acest lucru este perfect pentru a trimite mesajului tău mai departe, deoarece energia de astăzi este despre integrarea ta ca individ într-un grup. Este vorba despre a găsi unde este locul potrivit și cu ce poți contribui. Poți merge înainte cu încredere, va fi o muncă grea pentru a-ți  atinge obiectivele, dar călătoria este una a Inițiatului.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător Relaţional

Cei singuri, vor avea o săptămână bună, deoarece cercul lor social va crește și își pot cunoaște viitorul partener care le va fi prezentat de unul dintre șefi. Cei divorțați, stați departe de orice propunere săptămâna aceasta. Lăsați să mai treacă ceva timp. Cuplurile căsătorite vor petrece timpul împreună. Adolescenții, s-ar putea simții atrași de un prieten. Stați departe de încurcături.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător Profesional

Nu numai că veți culege recompensele muncii depuse în ultimele luni, dar vei primi și recunoașterea cuvenită din toate punctele de vedere. Cei care lucrează în domeniul dezvoltării de software trebuie să își rafineze abilitățile tehnice pentru a-și spori perspectivele de carieră. Momentul este potrivit pentru semnarea unui acord de afaceri sau pentru încheierea unui parteneriat.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător Financiar

Situația financiară este stabilă săptămâna aceasta. Aceasta se datorează unor câștiguri din muncă proprie și cu investiții înțelepte pe care le-ai făcut. Antichitățile și bijuteriile îți vor aduce profituri bune. Săptămâna aceasta pui în mișcare un întreg arsenal pentru un risc calculat, care vă va aduce randamente mari. Cu toate acestea, riscă numai după ce verifici avantajele și dezavantajele acestor decizii.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător Sănătate

Atitudinea ta față de viață este una optimistă și te simți relaxat și fericit. Problemele legate de piele au trecut. Te vei simți și mai bine, evitând anumite produse alimentare. Cu toate acestea, nu este un moment bun pentru a experimenta și pentru a face schimbări drastice în alimentație. Adaugă o oră de meditație la rutina zilnică te va ajuta să te menții în formă și să te simți bine, ceea ce va avea un impact pozitiv.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – Toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.