Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – șansă astrală

17.01.2021
Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 – șansă astrală

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec. Este o săptămână de pauză și noi îneputuri. Încearcă să ai răbdare și ia o pauză când lucrurile nu ies cum vrei. În momentul în care te relaxezi, lucrurile vor începe să ruleze din nou.

Luni, Jupiter din Vărsător în Casa a 11-a a prietenilor, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 2-a a banilor munciți. Posibil să-ți dorești noi electronice. S-ar putea să cumperi un telefon nou sau să descărci câteva aplicații utile de pe Internet. Nimic din toate acestea nu pare să fie planificat, totul este spontan. Poate fi benefic, dar s-ar putea să-ți dea peste cap bugetul.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur

Preferi un flux constant de lucruri de făcut, dar în această săptămână, lucrurile sunt în criză. 

Săptămâna începe cu Jupiter din Vărsător în Casa a 10-a a carierei care face un pătrat cu Uranus în propriul tău și în Casa 1 a personalității. Ești cel mai sigur și mai fiabil dintre toate semnele zodiacului, dar schimbarea lovește ca un fulger. Indiferent de planurile pe care le-ai avea, ești gata să le distrugi și chiar să mergi în direcția opusă doar de dragul de a fi diferit. Jupiter în casa carierei ar putea sugera faptul că această schimbare este legată de locul de muncă; decizi să aplici pentru o poziție mai bună din senin. Sau, mai surprinzător, renunți la slujba constantă pentru a porni să-ți materializezi vise, cum ar fi scrierea de romane polițiste. Dorința de schimbare este atât de pregnantă încât poți folosi această energie pentru acționa brusc spre un obiectiv planificat, cum ar fi contactarea unui influencer sau depunerea unui brevet pentru o idee excelentă.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni

Energia din această săptămână îți va aduce zâmbetul pe buze. Rapiditatea este urmată de lentoare, după sus vine jos și tot timpul, există o varietate constantă a lucrurilor.

Luni, Jupiter în Casa a 9-a a spiritualității face un pătrat cu Uranus din Casa a 12-a a abilităților psihice. Este una dintre acele combinații care ți-ar putea aduce o experiență spirituală. Este posibil să primești semne de la Univers despre ce să faci și unde să mergi. S-ar putea să întâlnești pe cineva care are răspunsuri pentru tine. Sau poate face vezi un videoclip sau vreo emisiune și ceea ce îți dorești este acolo. Este bine să-ți explorezi capacitățile psihice. 

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac

Energia este a fluxului și refluxului ca și cum ai sta pe malul mării și ai urmării zbuciumul valurilor. Vei avea câteva zile foarte aglomerate și câteva zile în care nu se va întâmpla nimic. Atenție la aparențe!

Luni Jupiter din Vărsător în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 11-a a viitorului. Se poate întâmpla ceva care să ducă la o schimbare de avere. Este posibil să te îmbogățești brusc sau să ai acces la fonduri pe care nu le-ai avut nicioadată până acum. Acest lucru te poate determina să dorești să elimini restricțiile din viața ta și să renunți la limitări. Dar există și riscul de a mușca mai mult decât poți înghiți. Și fă o notă, dacă această răsplată este prea mică, semn că nu ai plantat suficiente semințe atunci când trebuia.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu

Energie spontană, săptămâna aceasta. S-ar putea să ai chef să sari și să alergi când vezi rația cu care iubita ta se mișcă prin iarba din spatele casei. Când drumul este deschis, este bine să acționezi.

Luni, un aspect de mare deschidere. Jupiter din Vărsător în Casa a 7-a a relațiilor face un pătrat cu Uranus din Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale. Ai putea să ai dorință copleșitoare de a ieși dintr-o relație care simți că te limitează. Ești impulsiv și vrei să trăiești liberi. Și dacă poți concentra această energie instabilă pe un singur obiectiv, ai putea face pași uriaș. 

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară

Te simți puțin depășit. Întâi pentru că oamenii răspund la apeluri și la mailurile tale, apoi parcă dispar în ceață. 

Luni, Jupiter din ărsător în Casa a 6-a a rutinei cotidiene face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 9-a, casa regulilor și legilor. Regulile pe care le-ai adoptat la un moment dat în viață îți guvernează rutina. Astăzi, poți încălca o regulă, eliberându-te de limitări și presiuni sociale. Acesta este un anunț de modă veche, care iese din dulapul cu vechituri care anunță că vei trăi fidel cu tine însuți. Ai ocazia să îți atribui o nouă identitate. Poți trece de la spectator la odiția de  alergător, o persoană care dorește să învețe să cânte la pian pentru el, nu pentru a fi muzician, o persoană care economisește pentru a fi investitor.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță

Talerele Balanței sunt dezechilibrate și încearcă să își regăsească echilibrul. Într-o zi alergi să rezolvi tot ce ai de făcut, iar a doua zi nu mai ai ce face. Pendulul se leagănă impasibil, în această săptămână.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 9-a, a aventurii face pătrat cu Uranus din Taur și în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții. Cu acest pătrat debtează o săptămână intensă prin aspectele radicale care ar putea sfârși prin a-ți schimba viața. Astăzi, s-ar putea să îți dorești să te eliberezi din închisoarea pe care ai creat-o pentru tine. Măsoară, cântărește în mod constant alegerile și privești argumentele pro și contra. Acum este momentul să analizezi și probabilitățile. Dacă ar fi să arunci zarurile  pentru o nouă relație de dragoste sau parteneriat de afaceri, șansele sunt de partea ta? O singură conexiune ți-ar putea duce viața într-o direcție complet nouă.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion

S-ar putea să-ți dai ochii peste cap la toată alergătura și dramele celor din jurul tău. Cea mai mare parte a săptămânii, vei avea răbdare și vei aștepta momentul ideal pentru a ieși din cercul acesta.

Luni, Jupiter, în Casa a 4-a a familiei, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 7-a, a relațiilor. O schimbare la domiciliu poate da peste cap ordinea lucrurilor în gospodărie. Poate că cineva se mută la tine sau pleacă din casă și totul se întâmplă foarte repede. Și dacă până acum aveai luni sau chiar săptămâni la dispoziție să împachetezi totul, acum trebuie să o faci de azi pe mâine. Și este cel mai bun scenariu. Există mai multe posibilități provocatoare.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător

Energia din această săptămână este pe placul tău. Toată lumea are nevoie de tine, iar apoi ai libertatea de a dispărea și de a merge să faci ce vrei în clipa următoare. Săptămâna aceasta este un echilibru perfect pentru tine.

Luni, Jupiter din Vărsător în Casa a 3-a a comunicării face pătrat cu Uranus din Casa a 6-a a muncii și a rutinei cotidiene. Astăzi s-ar putea să fii tentat să fredonezi o veche melodie și să lași telefonul pe mesageria vocală. Vrei libertatea de a face lucrurile pe care ți le dorești. S-ar putea să te fi săturat să tranzacționezi acțiuni și, prin urmare, să dovedești o schimbare radicală în atitudine. Dacă vrei să faci ceva pe cont propriu, astăzi preocupă-te să înveți cum să construiești un web-site. Dacă dorești un loc de muncă nou, intră pe Internet și postează-ți CV-ul.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn

Blocarea și mișcarea energiei din această săptămână îți poate provoca o anumită iritare. Este ca o alunecare de teren, greu să pui frână. Deci, este mai bine să lucrezi la mai multe proiecte ca să fii atent la ce faci. Când alții te lasă în suspensie, cum se spune, treci la un alt proiect.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciți face un pătrat cu imprevizibilul Uranus din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor. Astăzi, tu și cardul sunteți o combinație periculoasă. S-ar putea să fii interesat de cheltuieli radicale pentru a pune în aplicare un proiect. O utilizare mai bună a acestei energii ar fi să găsești pe cineva care vrea să investească în tine. Cineva care este dispus să aducă niște bani pentru ideile tale incredibile. Sau pur și simplu începi un nou capitol din viața ta, astfel încât prietenii și familia să poată investi în tine.

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător

Energia din această săptămână este absolut electrizantă pentru tine. Spontaneitatea este cheia și dacă ne gândim bine, este unul dintre talentele tale naturale. Există chiar posibilitatea unei aventuri. Este o săptămână extrem de intensă pentru majoritatea oamenilor, dar tu îți trăiești viața cu o efervescență mai mare oricum, așa că atunci când curenții de energie te zgâlțâie, ești mult mai capabil să le faci față. Asta nu înseamnă că văicărelile unora nu te-ar bloca. Poate că strângi din dinți de multe ori, dar asta e. 

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Pești. Fluxurile de energie, ritmurile se simt pară ieșite din normal, săptămâna aceasta. În loc să te joci, poți să stai deoparte și să observi reacțiile și dramele celorlați. 

Săptămâna începe cu o serie de evenimente dinamice și intense. Jupiter din Vărsător, în Casa a 12-a a lucrurilor ascunse și a abilităților psihice, face un pătrat cu Uranus din Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, s-ar putea să te trezești dintr-un vis aproape tangibil, cu imagini care plutesc încă în minte și care te pot deranja. Mesajul de bază este despre schimbare. Te îndrepți spre o descoperire, nu spre o avarie. Ți se cere să rămâi nemișcat un moment pentru a auzi vocea Universului, greu de făcut într-un vârtej de energie și activități. Oprește dispozitivele electronice, măcar o oră. Dacă este posibil, ieși în natură și, dacă nu, stai lângă o fereastră și privește cum ninge. 

Citește integral: Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Minerva este realizat în EXCLUSIVITATE pentru HUFF.

VIDEO Horoscop Minerva 18-24 ianuarie