Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță

Visele voastre încep să prindă contur în lumea reală. Unii oameni însă s-ar putea să îți stea în cale. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să respectați decizia lor. Cu toate astea, aceste blocaje pot fi și un semn că mergi în direcția greșită. Este bine să faci pauză o clipă pentru a te gândi.

Venus, este în Casa a 12-a, casa intuiției și face opoziție cu Neptun din Pești. Puteți primi mesaje din subtil. Această energie se suprapune aspectului foarte practic dintre Soare și Saturn care îți reamintește că este important să visezi și să îți faci planuri. 

Marte, în Casa a 7-a a relațiilor, face pătrat cu Jupiter din casa a 4-a a familiei. Este o zi bună pentru a te gândi să te mutați cu cineva sau să îi faci invitația să se mute cu tine. Poate fi vorba despre iubit/ă sau despre un coleg/ă de facultate sau de liceu. 

Săptămâna continuă și pe 21 octombrie, cu  Venus, în Casa a 12-a, casă de spiritualitate, face un trigon cu Pluto astfel, că poți avea o revelație despre celălalt semnificativ din viața ta sau despre relația cu un anumit membru al familiei. Deodată înțelegi situația și le vezi motivațiile. 

Vineri, Mercur este în Casa a 2-a a banilor munciți încearcă să-l motiveze pe Chiron din casa relațională, Casa a 7-a. Ai putea avea un dezacord cu privire la o chestiune financiară. Se descoperă că s-au cheltuit prea mulți bani. Este posibil să ai o toleranță la risc diferită de a partenerului tău. Acest lucru îți va lua ceva timp ca sp lămurești lucrurile.

Sâmbătă vei fii destul de obosit astăzi, ai nevoie de odihnă dar și de timp pentru a-ți odihni creierul. Dacă ai de gând să faci altceva, fă curățenie, aruncă lucrurile de care nu mai ai nevoie sau plimbă-te.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță Relațional

Diplomația ta naturală este pusă în joc luni, fie că este vorba despre situația romantică, fie de cea a unui prieten. Construirea alianțelor și crearea echilibrului sunt specialitățile tale. 

Marți sau miercuri te-ar putea găsi dând glas unui lucru pe care nu l-ai spus până acum și duce la o întorsătură neașteptată a evenimentelor. Încrederea ta va fii răsplătită. Dacă emoțiile tale se dezlănțuie spre sfârșitul săptămânii, vei găsi multe de iubit printre prieteni, familie și micile plăceri ale vieții. Până sâmbătă și duminică, speranțele tale sunt în prim plan și imaginea de ansamblu are mult mai mult sens.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță Profesional

În sfârșit, ai suficientă energie pentru a face față provocării zilei de luni. Practic poți face tot ce ai de făcut. Psihologic ești așa cum trebuie să fii și cu doi pași înaintea tuturor celorlalți. 

Marți sau miercuri, ceva amenință să îți întrerupă rutina, dar înghite-ți vorbele cum se spune și să nu ai în minte decât obiectivul final și ar trebui să poți reuși să faci lucrurile cum trebuie. La sfârșitul săptămânii, ia o pauză de la munca de peste săptămână și petrece-ți timpul cu prietenii care te fac să te simți relaxat.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță Financiar

Negocierile diplomatice sunt esențiale în această săptămână. Este un moment bun pentru a întreprinde un proiect nou. Formează-ți repede echipa cu care să lucrezi. Cere sfaturi și ia în considerare toate opțiunile care le ai.

Recompensele apar sub forma unor câștiguri materiale. Ia acest lucru ca o afirmare a valorii și a muncii tale. Oamenii se bazează pe tine acasă și la serviciu și știu că vei face treabă bună. Munca amabilă și dividendele vor veni mai repede decât te aștepți, fie sub forma unui bonus în viitorul apropiat. Lasă vanitatea și orgoliul și concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de  îndeplinit. Cei care muncesc vor fi mereu solicitați și recompensați.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Balanță Sănătate

Sănătatea este excelentă. Profită de această perioadă de armonie și împlinire interioară pentru a adopta obiceiuri alimentare sănătoase. Pentru a reduce aportul de calorii, înlocuiește dulciurile cu fructe și apa minerală cu ceai. Poate nu ar strica să faci și puțină mișcare – plimbări, mers pe bicicletă sau înot.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top