Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Berbec

Săptămâna aceasta, te-ai putea îndrăgosti la prima vedere, cu Soarele, în casa a 7-a a parteneriatelor. Pe de altă parte, pătratul cu Saturn din Casa a 10-a a statutului profesional, marchează un început de săptămână cu hopuri, când s-ar putea să simți că nu primești sprijin pentru ideile și planurile tale de la persoanele la care ții cel mai mult. Este posibil să se sperie de acțiunea îndrăzneață pe care vrei să o întreprinzi. Sau poate că doar reflectă propria nervozitate.

Venus din Casa a 6-a a stilului de viață este în opoziție cu Neptun din Casa a 12-a. Pe măsură ce te concentrezi asupra ideii despre cum va decurge viața voastră în continuare, opoziția Venus – Neptun îți poate oferi inspirație sau te poate face neatent și chiar dacă este frumos să visezi tot neatenție se numește. Ar fi nimerit să te gândești să faci ceva online.

Marte retrograd este în Casa 1 a personalității dar face pătrat cu Jupiter aflat în Casa a 10-a a carierei. Vor fi zile aglomerate în care calitățile native ies în evidență. Așteaptă-te să fii autosuficient, deoarece controlul din partea autorităților de supraveghere sau a instituției în care lucrezi nu-ți va bate la ușă mai ales dacă ești în telemuncă. 

Miercuri, Venus din Fecioară face un trigon cu Pluto din Casa a 10-a, casa reputațieo profesionale. Energia se îmbunătățește considerabil pe măsură ce brusc, lucrurile pe care vrei să le începi, vin la tine. Primești sprijin din partea tuturor. 

Vineri, , Mercur în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții face o opoziție cu Uranus din Casa a 2- a banilor proprii. Aș spune că oportunitățile sunt orizontul și este timpul să pui la punct un plan de acțiune. 

Sâmbătă cu Venus, în casa stilului de viață, face trigon cu Pluto și cu Saturn, care este și o planetă a reușitei. Te bucuri că oți lucra la ceva care să îți îmbunătățească viața de zi cu zi.  

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Berbec Relațional

 Rezistă să acționezi din impulsul sentimental, luni; ocolul unui obstacol constă în folosirea farmecului personal și să fii institent, și nu călcându-le în picioare. Gândirea rapidă și comunicarea scurtă dar cu subânțeles sunt mult mai favorizate miercuri. Dacă ești într-o relație ar trebui să duci lucrurile pe partea mai ușoară pentru a evita un potențial conflict. 

Spre sfârșitul săptămânii, nu te împiedica în răspunsurile emoționale, ci gândește-te să le discuți cu cineva. Îndrăzneala ta din punct de vedere sentimental va fi recompensată în acest weekend; crezi că va rezista să spună nu? 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Berbec Profesional

Ar fi bine ca luni să stai lângă telefon. Și dacă nu ești la telefon, așteaptă-te să primești și să scrii mailuri. Ești în centrul tuturor comunicărilor încă de la început de săptămână. Tu ești centrul. 

Marți și miercuri, acest tip de deschidere îți va fi solicitat și acasă. Vei avea destul obstacole cu care să te confrunți, dar joi te vei putea concentra din nou pe muncă. 

Vinerea va fi o zi grozavă, provocatoare, electrizantă din punct de vedere profesional. Oricât de binevenit este sfârșitul de săptămână, probabil că duminică dimineață te vei trezi tot cu gândul la … muncă. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Berbec Financiar

Posibil să ți se ofere o promoție sau o avansare indiferent dacă lucrezi la birou sau de acasă. Nu pierde din vedere obiectivele financiare care le ai.În a doua parte a săptămânii este posibil să ai o oportunitate de muncă într-o instituție mai mare, gen agenție guvernamentală, unde salariul ar putea fi un pic mai mare. Examinează contractele și fă achizițiile pentru birou cu grijă pentru a evita deciziile pe care le-ai putea regreta.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Berbec Sănătate

Îți pot da bătăi de cap, bolile de sezon și problemele legate de sistemul digestiv Abțineți-vă de la a vă răsfăța cu mâncăruri picante și grase. De asemenea, atenție cum conduceți deoarece există o posibilitate distinctă de a fi răniți destul de grav. Condu cu calm și preventiv. Mergi la sală dacă este posibil dacă nu găsește acasă un colțișor în care să faci puțină gimnastică, având în vedere restricțiile impuse. 

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top