Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn

Săptămâna aceasta Soarele este în Casa a 10-a a caierei și a maginii sociale în pătrat cu  Saturn din Casa 1, a personalității și în semnul tău. Acum îți dai seama că ești destul de capabil să îți atingi obiectivele, dar totuși eziți. Saturn este cel care seamănă semințele îndoielii. 

Venus este în Casa a 9-a, a studiilor aprofudate, a credinței dar și a spiritului de aventură, în opoziție cu Neptun din Casa a 3-a a comunicării. Cum puteți folosi această interpoziție? Cel mai bine este să revizuiți ceea ce știți și să luați în considerare ceea ce nu știți. Pentru unii nativi din Capricorn, acest lucru ar putea însemna mersul la facultate, dar pentru majoritatea aceasta va însemna o căutare rapidă pe YouTube pentru a găsi videoclipul potrivit.

Marte în Berbec și în Casa a 4-a a familiei, face pătrat cu Jupiter din Capricorn în Casa 1 a Eu-lui. Jupiter aduce noroc acțiunilor tale. Cu cât acționezi mai mult, cu atât activezi mai multe șanse pentru succes. Ajungi la oameni noi. Poți face acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare, cu pandemia este cam greu de intrat în instituții, prin mail sau accesd site-ul acesteia.

Miercuri, Venus face un trigon cu Pluton din Casa 1, care este și casa încredeii în Sine. Venus este ceea ce îți dorești, iar Pluto este forță de care ai nevoie a obține ce dorești. Aceasta este o ambiție goală. Pentru tine care ești destul de ocupat, acest lucru ar putea însemna că și 10 minute dacă lucrezi  la obiectivul tău, poate fi util în decursul timpului.

Mercur aflat în Casa a 11-a îl capacitează pe Chiron aflat în Casa a 4-a a familiei. Poate nu strică să ai niște prieteni cu care să poți discuta orice.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn Relațional

 Luni, fidelitatea față de partenerul tău, dacă ai unul, dar și față de idealurile tale romantice, este cheia unei uși la care bateți de ceva timp. Miercuri, vei dori să-ți înțelegi sufletul dar și răspunsurile emoționale. A te lăsa purtat cu unul sau altul duce la confuzie după aceea. Dacă ai o parteneră sau partener, veți înfășurați unul în celălalt la sfârșitul săptămânii, în timp ce dacă ești singur devii ușor un fluture social online. Ai grijă ca nu cumva cineva să minimizeze afecțiunea în spatele căreia stă un motiv destul de serios. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn Profesional

Proiectul de lucru actual îi atrage pe cei mai creativi! Luni, este timpul să vă adunați toți cei ipmplicați și să ceri punctual ce va avea de făcut fiecare parte implicată. Nu este rău să îi anunți pe toți că îți iei treaba în serios. Vei putea lucra astfel cu toată lumea în acest, fără probleme. Așteaptă-te ca și ei să te trateze în același fel. 

Joi, dacă ai impulsul să iei o replică prea personal, scapă de persoana respectivă. Afacerile sunt afaceri. Iar vineri, munca devine obositoare. Meriți un sfârșit de săptămână în care să te odihnești.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta vorbim despre stabilitate financiară. Apoi, mai este probabilitatea unui câștig care vine pe alte canale decât cele obișnuite – poate ajuți pe cineva cu mutatul, faci un transport în afara localității ș.a.. Acest lucru îți va consolida și mai mult poziția financiară și-ți va da și idei pentru alte câștiguri. Cu toate acestea, va trebui să cheltui bani pentru unele reparații urgente acasă. Vei fi înclinat să cheltui o sumă substanțială de bani dacă pleci într-un pelerinaj de suflet, situat departe de casă, în afara țării. Va trebui însă să fii atent la  cheltuielile nedorite și să nu cumperi nimicuri de care nu ai nevoie acum.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Capricorn Sănătate

Într-o săptămână, poți face față cu ușurință tuturor problemelor care s-au acumulat. Ca sănătate avertismentul vine dinspre pericolul dietelor grele, deci unul din sfaturi ar fi limitarea consumului de grăsimi și carbohidrați. Supraalimentarea, de asemenea, va afecta negativ activitatea tuturor organelor interne, tractul gastro-intestinal fiind deosebit de vulnerabil. Este o săptămână favorabilă pentru majoritatea procedurilor de înfrumusețare; măștile de curățare și tonifiere, manichiură, pedichiură și masaj.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top