Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac

Cuvintele afectuoase fac diferența săptămâna aceasta. S-ar putea să scrii o poezie sau să compui o melodie pentru cineva de care îți pasă. De asemenea, ai putea să realizezi că mai toți membrii familiei au sfaturi pentru viața ta amoroasă. Sunt în jurul tău pentru a te ajuta. Dacă ești singur, este un moment bun pentru a-i lăsa să îți prezinte pe cineva, poate este persoana potrivită pentru tine.

Opoziția Venus – Neptun creează o legătură directă cu Universul. Este o zi bună pentru a scoate lista de obiective și să o citești cu voce tare. Nu te gândi la ceea ce ai realizat deja. Enumeră obiective noi pe care le ai în minte și trimite mesajul în Univers.

Marte în Berbec și în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale face un pătrat cu  Jupiter din Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel. Poți găsi un profesor sau un ghid care să te ajute în călătoria descoperirii de sine. Este o energie bună pentru a ajunge la oameni. Nu îți risipi ziua cu munca.

Trigonul Venus în Fecioară – Pluto din Capricorn aduce joi, avantaje în comunicare. Acest lucru este deosebit de bun dacă ai ceva de rezolvat într-un dosar. Fii clar în ceea ce vrei, altfel cealaltă persoană va folosi energia puternică împotriva ta.

Mercur este în Casa a 5-a, a copiilor și a fertilității și îl activează pe Chiron aflat în Casa a 10-a a carierei. Chiron aduce energia vindecătoare și te poate ajuta în probleme legate de copii sau de extinderea familiei. Cu toate acestea, aspectul necesită să ieși în afara a ceea ce este confortabil și ușor de obținut. Este energie pozitivă atunci când te concentrezi pe a face ceva ce nu ai făcut până acum.

La final de săptămânp, Venus în trigon cu Saturn din Capricorn, sugerează elemente care stau la baza unei relații puternice. Două persoane se pot întâlni, unindu-și punctele forte și sprijinindu-se reciproc. Acum, în interacțiunile tale cu ceilalți, poți îmbina optimismul cu un foarte bun simț al realității. Ești conștienți de propriile abilități și de ceea ce este capabil celălalt.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac Relațional

Să suni sau să nu suni? Iată întrebarea. Luni este un moment bun să o faci și alții ar putea fi la fel de receptivi ca și tine. Adaugă la asta faptul că eforturile tale de comunicare sunt probabil înțelese greșit miercuri, dar decizia ta este destul de mult luată. Stabilește o întâlnire joi sau vineri. Sunt de departe cele mai bune zile pentru asemenea trăiri și emoții. Acestea sunt sunt intense, lirice și cu convingătoare, iar intuiția ta în problemele inimii este evidentă. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac Profesioal

 Cu cât li se pare mai ciudată ideea care o ai, cu atât mai bine. Lucrurile de la birou ar putea necesita o schimbare și tu ești persoana care poate să o facă. Nu o iei razna, dacă la asta te gândești, dar aplică-ți energia creativă pentru a explora soluții imaginative la cele mai persistente probleme legate de afaceri. Joi este vorba despre noi începuturi. S-ar putea să prezinți un nou plan într-un cadru formal. Va fi o săptămână grozavă la locul de muncă și va lăsa locul unui sfârșit de săptămână grozav.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac Financiar

Concentrează-te pe nevoile practice pentru a-ți maximiza capacitatea de a gândi logic. Ia-ți timp pentru a petrece în aer liber și într-un cadru liniștit ca să ușurezi stresul și să regăsești sentimentul de calm interior.

Pregătește-te pentru câștiguri pe toate fronturile săptămâna aceasta. Ai la dispoziție o mulțime de resurse interne. Bucură-te de combinația dintre productivitate și plăcere.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Rac Sănătate

Tulburările digestive și durerile articulare sunt la ordinea zilei mai ales pentru persoanele de vârstă mijlocie și peste. Încercați să renunțați măcar parțial la alimentele procesate și să consumați legume și fructe de sezon. Ți-aș recomanda chiar mersul la o sală de sport sau să faci plimbări lungi dimineața, în fiecare zi. Acest lucru te va ajuta să te menți în formă.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top