Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător

17.10.2020
Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător

Sentimentele sincere fac loc dorințelor puternice, vorba ceea nu iese fum fără foc. Soarele, în Casa a 11-a a prietenilor, în pătrat cu Saturn din Casa a 2-a a banilor munciți sugerează să ai grijă de astăzi, deoarece te poți bloca singur. Rugămintea de a vă returna suma împrumutată poate face un  prieten să înțeleagă lucrurile greșit și ar putea duce la o ruptură.

Venus, în Casa a 10-a a carierei și a imaginii publice, este în opoziție cu Neptun din Casa a 4-a a familiei. Carisma ta este puternică și poți intra într-o potențială relație de dragoste. 

Marte retrograd este în Berbec, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității și face un pătrat cu  Jupiter din casa a 8-a, casa veniturilor din banii altora. Este un moment bun pentru a lansa o afacere sau cel puțin o idee de afaceri. 

Miercuri, Venus din Casa carierei face un trigon cu Pluto din Capricorn. Este posibil să fii deosebit de ambițios deoarece acțiunile din ultimele două zile îți dau dat aripi. Vezi ce poți face astăzi, mă refer la direcția în care o iei.

Mercur este în Casa a 12-a, a intuiției și îl provoacă pe Chiron din Casa a 5-a. Este posibil să auzi de venirea pe lume a unui copil. Știai că se va întâmpla și acum vin la tine pentru ajutor. Întinde-le mâna de care au nevoie, vei vindeca astfel, o problemă pe care o ai tu însunți/însăți.

Vineri intră o sumă de bani. Sau dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acesta este un moment minunat pentru a trimite CV-ul sau chiar pentru a face un interviu telefonic ori online. Dacă ai o mică afacere, ai putea lua în considerare creșterea prețurilor la serviciile pe care le oferi. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător Relațional

Un pic de altruism merge pentru un drum lung și care să îți stimuleze sentimentele și afectivitatea luni, așa că fă ceva minunat pentru persoana de lângă tine sau fă pe Cupidon pentru un prieten. Lumea ta este un loc aglomerat miercuri, totuși este posibil să ai senzația că învârți mersul evenimentelor în sens invers, în ce privește dragostea. 

Dacă te plictisești, încearca ceva nou. Pentru cupluri, lucruri mărunte care se petrec la  sfârșitul săptămânii, ridică pentru toată lumea mai multe întrebări decât răspunsuri. Dar până la urmă, lucrurile se așează și înțelegerea și afecțiunea sunt de partea ta.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător Profesional

Luni ai o mulțime de idei, dar asta este tot ceea ce ai: ​​idei. Nimeni nu pare prea încântat să le pună în practică. Ar putea fi o mișcare înțeleaptă să îți asumi singur motivarea acțiunilor, nu de alta dar poți fi incredibil de convingător. 

Iar idealismul tău va fi inspirat  marți și miercuri. Pe măsură ce reputația ta în birou crește, crește și încrederea ta în sine. Odată, iar în plus, vineri, o lovitură profesională neașteptată îi lasă pe mulți cu gura căscată. Sfârșitul de săptămână face să te simți expansiv și dacă nu ar fi restricțiile stării de alertă, ți-ai dori să călătorești.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător Financiar

 Săptămâna pare să fie foarte bună în chestiuni legate de finanțe și bani. Intervine și o scadență care este necesară pentru a gestiona un proiect de finanțare majoră. Deciziile tale nu vor fi nici impulsive, nici pripite. Ele vor fi întotdeauna atent analizate, ca urmare, vor fi benefice pentru viitor. De asemenea, vei putea controla cheltuielile nedorite și vei căuta diferite căi pentru a investi bani în siguranță pentru propriul viitor, al tău și a celor dragi. Diferite cheltuieli legate de familie însă, vor crește.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Săgetător Sănătate

Este posibil să simțiți o ușoară răceală, dar nu există motive serioase de îngrijorare. Ceaiul din plante va ajuta la ameliorarea oboselii emoționale, la fel o baie cu uleiuri esențiale înainte de culcare, în special uleiul de lavandă. Este o perioadă favorabilă pentru majoritatea procedurilor cosmetice; măștile de curățare și tonifiere sunt deosebit de eficiente. Mergi la dermatolog sau la un cabinet de înfrumusețare pentru a dezvolta un program individual de îngrijirea a tenului și a corpului.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI