Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător

Săptămâna aceasta îți arată locul unde îți este inima. Poate că ai negat atracția față de cineva până acum, dar va deveni destul de evident pentru toată lumea.

Dacă ești încă la școală, s-ar putea să te confrunți cu un proiect foarte dificil care trebuie finalizat curând. E timpul să te aduni și să lucrezi la el. Dacă ai tot amânat, începe să lucrezi la el măcar 10 minute pe zi. Începutul este partea dificilă. Pe de altă parte datorită opoziției dintre Venus și Neptun, este foarte ușor să nu îți stea mintea la proiect dacă partenerul arată foarte bine. Este posibil să ai nevoie de o pauză pentru puțină distracție între doi. 

Jupiter din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute îl provoacă pe Marte aflat în Casa a 3-a a comunicării. S-ar putea să simți că poți spune adevărul franc în față, oricui și să scapi de ei, deoarece Jupiter oferă protecție. Nu uita că este un aspect temporar. 

Miercuri, Venus din casa ta de resurse ascunse, Casa a 8-a, face un trigon cu Pluto din casa talentelor ascunse, Casa a 12-a. Exprimă-ți dorințele cu voce tare, poți găsi conexiuni care nu știai că există. Gândește-te că ți-ar plce să lucrezi cu animale și s-ar putea să găsești un vecin care administrează un adăpost pentru animale. Poți face conexiuni incredibile.

Vineri, Mercur este în Casa a 10 a carierei și face echipă cu Chiron din Berbec. Un șef îți poate cere să faci câteva modificări în program. Instituția îți poate cere să te adaptezi la noile proceduri conforme cu Starea de Alertă. A fi deschis la schimbare te avantajează.

Sâmbătă discuți cu familia despre câteva obiective financiare pe termen lung. Ai ocazia să aduci pe toată lumea la un numitor comun, ca să spun așa, ca să îți concentrezi resursele pe un obiectiv important, cum ar fi aciziția unei căsuțe, undeva la țară, pentru odihna familiei.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător Relațional

O veche poveste de dragoste are un nou sens pentru tine. Ar putea fi un moment de „aha”. Acest „aha” se schimbă în „wow” marți și miercuri, când ești cât mai deschis și îi atragi cu siguranță pe cei care sunt la fel. Cel care poate purta o conversație rapidă în timp ce ție îți crește ritmul cardiac, primește puncte bonus. Tărâmul concretului este mai sigur pentru tine decât cel filosofic. Ai putea avea tendința de a regândi lucrurile, în special dragostea. Partea ta independentă este un vis frumos la acest sfârșit de săptămână. Nu te poți mișca așa cum vrei, dar folosește-ți imaginația!!

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător Profesional

Încerci să găsești modalități de a comunica mai bine la locul de muncă și nu te gândești deât la asta, luni. Orice ar fi, toată lumea va aprecia efortul de a energiza camaraderia în birou. 

Spre mijlocul săptămânii, ceva din viața personală îți va cere multă atenție, dar până la sfârșitul săptămânii, te vei întoarce la sinele tău creativ și inspirat, la locul de muncă. Oamenii iubesc ideile tale. Și șefii tăi sunt mulțumiți de modul în care gestionezi lucrurile.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător Financiar

Săptămâna nu pare prea strălucitoare în ceea ce privește bani. Deoarece nu se întâmplă nicio evoluție majoră pe plan financiar, este posibil să fii tentat să încerci să adopți practici lipsite oneroase de a câștiga bani rapid. Nu îți asuma riscuri nejustificate. Astfel de riscuri pot fii profitabile inițial, dar au întotdeauna un final dezastruos. Nu sunt cheltuieli majore și neașteptate. Nu luați situația financiară ca pe un dezastru! Este întotdeauna o idee bună să economisești bani pentru siguranța propriului viitor, precum și a celor dragi. Vei putea gestiona confortabil toate cheltuielile de rutină și cele accidentale.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Vărsător Sănătate

Vei optimist ca întotdeauna. Fă lucruri extrem de plăcute și bucură-te de tot ce se întâmplă. Gândește-te la întărirea sistemului imunitar. Fă un control de rutină, mănâncă mai multe fructe și legume, ia vitamine – aceste măsuri simple te vor scuti de probleme grave. Atenție la pancreas. Nu îl suprasolicita. Bea mai multe lichide, apă, supe strecurate din oase, de legume. Consumă fulgi de ovăz și bea lapte, dimineața

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top