Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești

Săptămâna aceasta ai putea combina arta și romantismul. Este ușor să întâlnești pe cineva la fel de creativ ca și tine și împreună poți explora noi posibilități. Pe de altă parte, posibil să fii primit câteva informații care să nu fie chiar ceea ce îți dorești. S-ar putea să fii nevoit să-ți cauți un nou loc de muncă. Venus, în Casa a 7-a relațională este în opoziție cu Neptun din Casa 1. Este un aspect interesant și după ce îl rumegi aplicat la carieră, ia-ți iubita în brațe și vorbește-i despre viitor. 

Marte, în Casa a 2-a a banilor proprii face pătrat cu Jupiter, planeta expansiunii din Casa a 11-a a prietenilor și mediului social. Acțiunile întreprinse pot duce la rezultate uimitoare în următoarele câteva săptămâni. Îți poți extinde nivelul financiar. Începe cu o listă de 20 de modalități de a câștiga bani, de la vânzare la joburi cu jumătate de normă până la deținerea propriei afaceri. 

Venus face un trigon micrcuri cu Pluto din Casa a 11-a. Este posibil să ai un admirator secret, care ar vrea să te scoată de sub influența prietenilor. Ar putea fi o călătorie destul de interesantă.

Mercur, din casa a 9-a a educației aprofundate, îl provoacă pe Chiron din Berbec. Posibil să te fi blocat într-un proiect. Este doar modul în care creierul tău îți spune să amâni. 

Sâmbătă, Venus își intensifică impulsurile prin trigonul care îl face cu Saturn din Casa a 11-a. Acest aspect vorbește despre asumarea responsabilității de a face ceea ce vrei. Dar este, de asemenea, un memento despre succes. Găsește un echilibrul între fericire și eforturile pentru atingerea obiectivele tale. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești Relațional

Luni te potopește un val de energie caldă și difuză, așa că visează cu ochii deschiși apoi prinde-l repede în versuri, în proză sau în desen. Fie îl transmiți fie îl păstrezi pentru tine. Rămâi cu statu quo-ul romantic în următoarele câteva zile. Nimic nu este clar și ceea ce crezi că este și-ar putea schimba forma în orice moment. În plus, joi și vineri toate sunt făcute parcă la comandă pentru romantism și ți se potrivesc ca o mănușă. Aprecierea pe care o primești de la alții este aproape  palpabilă. La sfârșit de săptămână ți-ar prinde bine odihna și relaxarea, singur sau cu un prieten.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești Profesional

Luni nu este o zi prea bună ca să exagerezi în luarea deciziilor. Oricât de mult ți-ai dori să faci totul a la carte, ceea ce simți cu adevărat este să te bagi sub birou și să tragi un pui de somn sau să stai Pe Internet, să faci orice altceva decât să lucrezi. 

Marți și miercuri nu ai altceva în minte decât cum să cuerești pe cineva, iar joi îți zbârnie prin minte o obsesiv o melodie. Cum nu ți s-a întâmplat de mult, nu ai chef să faci nicio treabă săptămâna aceasta până vineri când ai să vrei să faci aproape totul. Și weekendul va fi productiv.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești Financiar

Săptămâna pare să fie bună în ce privește banii. Cresc intrările de bani! Posibil să ai parte chiar de un câștig financiar major, ceea ce te va umple de energie și entuziasm, atât pentru prezent, cât și pentru viitor! Cheltuielile legate de familie ar putea crește în această săptămână. Abține-te de la luarea oricăror decizii financiare grăbite, bazate pe impuls, fără o analiză prealabilă. Ar trebui să te gândești să economisești o sumă substanțială de bani pentru propria siguranță, precum și pentru siguranța familiei tale.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Pești Sănătate

O săptămână plină de evenimente. Serile te poți simți obosit și iritat. Ceaiul verde cu miere te va ajuta să îți găsești liniștea interioară și să îți revii la normal. Și tu ca și vecinii tăi Vărsători, săptămâna aceasta trebuie să aveți grijă de pancreas. Așadar, nu îl suprasolicita, renunță la consumul, chiar și moderat, de alcool și de cafea și consumă multe lichide, apă plată și supe de oase și de legume strecurate.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top