Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni

17.10.2020
Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni

Exprimă-ți plăcerea de a trăi într-un decor nou acasă. Bazează-te pe instinctele designerului interior.

Soarele, în Casa a 5-a , a iubirii și a creativității, face pătrat cu Saturn aflat în Casa a 8-a, casa intimității. Este vorba despre stabilitatea unei relații. Este important să-ți asculți partenerul și să nu îți asumi un rol de părinte. În același timp, vezi dacă că responsabilitățile, în special cele financiare, sunt împărțite. Împărțirea sarcinilor în familie aduce echilibru.

Venus din Fecioară, în Casa a 4-a a familiei este în opoziție cu Neptun din Pești, în Casa a 10-a a carierei și a imaginii publice, semn că îți dorești echilibru mai mult decât orice.

Marte în Berbec și în Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social în care trăiești își deschide calea către Jupiter aflat în Casa a 8-a, a resurselor de la alții. O rezolvare financiară. Ar putea fi un împrumut cu dobândă redusă, o subvenție, o bursă sau o finanțare guvernamentală pentru ce vrei să faci. 

Apoi, Venus, din casa familiei fac un trigon cu Pluto atât cât se poate alinta o planetă fierbinte cu taciturnul Pluto. Ar fi bine să apelezi la o anumită diplomație și, poate, cookie-uri pentru a resuscita relașia cu o rudă. Exprimă-ți interesul pentru lucrurile care îi interesează. 

Mercur, în Casa a 6-a a muncii și a sănătății, se contrează cu Uranus din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. S-ar putea să te simți destul de sătul de slujba ta. Vei recunoaște că este nevoie de mulți pași mici pentru a face o mare schimbare. Fă unul sau poate doi dintre acești pași mici, astăzi.

Săptămâna se încheie cu Saturn din Capricorn relaxat atât cât poate fi el de relaxat așa că, tu și iubita ta, puteți în sfârșit să aveți parte de intimitate, îndeplinindu-vă nevoile și ajutând relația să devină mai bună.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni Relațional

Bârfele despre problemele romantice ale unora și altora s-ar putea întoarce luni împotriva ta, așa că gândește-te bine înainte de a spune ceva. Marți și miercuri, totuși, sunt zile în care poți spune lucrurilor pe nume; elocința ta este de netăgăduit, iar oamenilor le place să flirteze cu tine. Păstrarea unei vieți sentimentale constante poate fi singura problemă acum. S-ar putea să nu obți ce dorești spre sfârșitul săptămânii și ar putea să vă facă puțin confuz. Așteaptă până când ideea pe care o ai în minte poate fi tradusă în realitate.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni Profesional

Strângi atât de multe mâini încât ajung să te doară încheieturile. Continuarea nu va fi consumul tău energetic ci faptul că unii nu înțeleg nevoia ta de a face trburile cum trebuie, doar sunt primele etape ale proiectului în care ai intrat. Pe de altă parte, nu întâlnești încă toți jucătorii. Marți și miercuri sunt zile excelente pentru întocmirea listelor și pentru elaborarea de planuri concrete, iar joi s-ar putea să fie nevoie să te bazezți pe sfatul unui expert financiar. Săptămâna de lucru se va încheia vineri cu o notă obișnuită, dar undeva adânc în mintea ta vei continua să lucrezi tot weekendul.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni Financiar

O pierdere financiarp bruscă sau o detașare vis-a-vis de un anumit subiect îți poate provoca stres și confuzie. Din punct de vedere financiar, îți ies în cale niște venituri brute neîncasate de foarte mult timp. Discută cu un agent sau expert financiar despre cum să investești mai bine acești bani. Lasă riscurile asumate pe altă dată. Așteaptă noi oportunități, așa că pregătește-te fizic și mental pentru a profita la maximum de ele. 

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Gemeni Sănătate

Prea mult mâncat la fast food și alimente picante vor provoca cu siguranță probleme legate de sistemul digestiv. Problemele de reflux gastric și arsuri la gura stomacului vor fi la ordinea zilei. Pe lângă utilizarea antiacidelor, ar fi benefic dacă ai putea include în dietă cereale integrale și legume bogate în fibre. Acest lucru va ajuta la reglarea acidității excesive. Respectați orele de masă. Evitați mesele grele seara târziu. Puțină mișcare dimineața, nu ar strica.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI