Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară

Soarele, în casa a 2-a a banilor munciți în pătrat cu Saturn în Capricorn sugerează că s-ar putea să te simți sfâșiat între dorința de a cheltui niște bani pe lucruri care să aducă bucurie și nevoia de a economisi. Saturn ar putea să îți dea câteva idei alternative în loc să cheltui bani.

Venus din fecioară în opoziție cu Neptun din Pești, ultimul în Casa a 7-a relațională arată că s-ar putea să te îndrăgostești de cineva pe care îl cunoști de ani de zile. 

Marte în Berbec, în casa a 8a a resurselor de a alții face pătrat cu Jupiter din Casa a 5-a care este și o casă de asumare a riscurilor. Cineva îți poate da sfaturi excelente și chiar să își deschidă portofelil pentru a te finanța. Dacă ești artist, ia în considerare oferta unui nou Mecena. 

Miercuri, Venus face un trigon cu Pluton din Casa a 5-a, asumarea riscurilor. Este posibil să simți o ambiție extraordinară și dorință de a lua măsuri îndrăznețe. Este o zi pentru a înainta cu curaj, mai ales când vine vorba despre proiecte creative.

Mercur, stăpânul tău planetar, îl capacitează pe Chiron aflat în Casa a 8-a, casa ta de resurse. O zi bună pentru a cere direct și îndrăzneț. Persoana din fața taînsă, îți poate refuza solicitarea. Este o zi bună pentru a face o mică terapie cu tine vis-a-vid de respingere și pentru a-ți trece frica de a face pe cineva să spună „nu”.

Săptămâna se încheie cu Venus, în propriul tău semn de astă dată în trigon cu Saturn în Capricorn în casa a 5-a, a copiilor dar și a animalelor de companie. Este posibil ca lumea ta de valori să fi fost deturnat de de cererile recente din partea copiilor sau de lucruri necesare animalelor de companie. Poți echilibra barca în apele agitate ale cheltuielilor, amintindu-ți că ai oarecare experiență ca marinar.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară Relațional

Este bine ca luni să aprofundezi o idee, indiferent dacă este în adâncul propriei inimi sau în sentimentele pe care le împărtășești cu cineva. Vei dori să obți claritate asupra imaginii de ansamblu, deoarece miercuri seara te vei concentra asupra unui detaliu romantic, unul care ar putea merita atenția ta, dar nu atât de important pe termen lung. Joi și vineri sunt zile bune pentru socializare, iar partenerul sau o posibilă viitoare relație, te determină să renunți la tot. S-ar putea să roșești la replicile făr prdea! Planurile concrete sunt cam greu de păstrat în acest weekend, așa că joacă după ureche.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară Profesional

Colegii au nevoie de atenția ta distributivă, luni. Sfârșitul de săptămână a fost relaxat așa că este timpul să te apuci de treabă. Ai o minte logică, iar raționamentul tău rapid va fi util în timpul unei întâlniri în care se iau decizii, marți devreme. De marți până joi, vei fi prins într-un proiect de organizare destul de important. Dacă toate variabilele se schimbă brusc vineri, va trebui să fii flexibil. Așa merg uneori aceste lucruri. Abilitatea ta de a te adapta rapid este o calitate impresionantă. Și oamenii au observat asta.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară Financiar

Este posibil să ai o mulțime de griji în prezent. Vorbește cu un consilier de încredere care îți poate oferi niște îndrumări financiare. Problemele juridice pot necesita și ele rezolvarea în această fază. Lucrează pentru a vă echilibra bugetul cât mai eficient posibil. Munca grea și concurența dură pot domina prezentul, dar această fază îți va aduce noi posibilități financiare interesante.

Respectă-ți rutina obișnuită și fii detașat. Acum s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a te angaja într-un plan serios pe termen lung. În schimb, variază munca și fă-o mai interesantă.

Horoscop Minerva 19 – 25 octombrie 2020 Fecioară Sănătate

Ai șansa să faci o infecție virală. Trebuie să fii atent în această privință. Evită păstrîndu-ți mâinile curate. Cei de vârstă mijlocie ar putea să fie tulburați de vechi afecțiuni din trecut. Urmați instrucțiunile de dietă conform instrucțiunilor date de medicului de familie pentru a evita complicațiile suplimentare. Recomand efectuarea unor controale medicale periodice.

Citește Horoscop Minerva 19-25 octombrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top