Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță

Campania pe care o duci de ceva timp pentru schimbarea și reprațiile necesare casei, poate cunoaște realizări semnificative săptămâna aceasta. 

Jupiter, este în Casa a 4-a, a familiei. Poate te-ai gândit să te muți sau să schimbi casa dar nu ai putut să o faci până acum. Jupiter va accelera lucrurile și ai putea găsi sprijin pentru a avea casa viselor sau pentru a găsi un nou loc al tău.

Luna din Scorpion, ți-ar putea spori intuiția. Simțurile tale sunt armonizate și percepțiile tale destul de exacte. Săptămâna este una bună pentru a lua decizii legate de viitorul carierei, de casa ta și despre obiectivele pe termen lung.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță Relaţional

Este timpul să practici discernământul tău proverbial. Dacă relația a fost o luptă continuă, te-ai putea simți puțin descurajat și tentat să îți asumi întreaga vină, mai ales dacă iubita/ul ta/tău este bun la a proiecta această vină asupra ta. Acum, ar trebui, mai mult ca niciodată, să închizi ușa răspunderii pentru fiecare problemă cu care te confrunți în relație. Detașează-te de asta și începe să lucrezi la vindecarea interioară pentru că stă în puterea ta să o faci. Nimic nu se vindecă atunci când te sacrifici.

Pe 21 septembrie, Soarele este în Casa a 12-a, depozitara lucrurilor ascunse și a inconștientului colectiv, și face un trigon cu Pluto din Casa a 4-a a familie. Este posibil să transformi relația pe măsură ce se petrec anumite situații. Poate că treci de la ideea de a menține relația pentru orice eventualitate, la eliberarea lucrurilor care nu mai funcționează și la încrederea că atunci când vei avea nevoie de ceva, vei găsi mijloacele și capacitatea de a le obține. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță Profesional

Brusc ai perspectiva unei noi idei de afaceri sau a unei strategii inovatoare la locul de muncă. Ar putea fi un concept profitabil sau poți avea o creștere a bugetului ca urmare a acestei idei grozave. Venus, stăpâna ta planetară, este în Casa a 11-a a mediuui în care lucrezi și a colaboratorilor și formează un pătrat cu Uranus din Taur aflat în Casa a 8-a, a investițiilor pe termen lung. Stabilește-ți valoarea și nu cere altceva. Este incitant. Ceea ce ceri, poți primi. 

Spre sfârșitul săptămânii, Mercur aflat în propriul și în Casa 1, este în incnjuncție cu Neptun din Casa a 6-a, a muncii și a rutinei de fiecare zi. Lucrurile se pot schimba cu 180 de grade pentru tine. În sens bun, că ai putea găsi ceva ce îți place sau te implici în ceva ce îți place, în sens rău, că ți-ai putea pierde locul de muncă. De aceea spun că săptămâna este una la care trebuie să fii atent la alegerile pe care le faci și să nu fii la voia stimulilor externi.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță Financiar

Posibile numeroase drumuri săptămâna aceasta pentru identificarea unor oportunități de a intra în contact cu noi oameni. Ți se solicită prezentări și întâlniri pe măsură ce triezi ofertele și achizițiile. Munca de caritate sau non-profit ar fi, de asemenea, o modalitate de a avea un nou punct de vedere asupra vieții tale. 

Fii gata să îți folosești abilitățile interpersonale. A fi calm și comunicativ va da roade. Un grup de prieteni îți poate oferi cheia unei probleme care te-a nedumerit. Este un moment propice pentru a lua o decizie monetară mare. Concentreză-te pe afaceri. Curând vei găsi lucruri care aduc sume frumușele pe card.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Balanță Sănătate

Pentru a preîntâmpina flatulența inconfortabilă sau gazele intestinale, ca să fie mai clar, nu mânca mese grele. Ar fi mai bine cu mai multe mese pe tot parcursul zilei pentru a nu îți supraîncărca sistemul digestiv. Evită alimentele gen crudități, cerealele, rădăcinoase, alimentele cu drojdie și zahărul rafinat. Încearcă legume fierte la abur, nuci și și semințe, supe cu crutoane ușor prăjite. Consumă căpșuni, mere, stafide, migdale, sparanghel, mazăre, porumb, morcovi, spanac, sfeclă, ridichi, roșii, grâu, orez brun și fulgi de ovăz pentru a asigura echilibrul acido-bazic și pentru a elimina deșeurile și toxinele din organism.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top