Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu

Este o săptămână energică pentru tine. Când vine vorba despre chestiuni practice, fă-ți o listă cu ce ai de făcut. Cu Jupiter, în casa a 6-a, a stilului de viață și a rutinelor cotidiene, arată că ai pornit din nou la drum. În următoarele câteva săptămâni, vei vedea progresele obținute de la obiceiurile bune stabilite recent. 

Pe 24 septembrie Luna este și ea în Casa rutinelor cotidiene, în timp ce face un pătrat cu Kiron din Casa a 9-a a învățării semn că trebuie să rezolvi ceva ce ține de învățătură. În același timp, Soarele face un trigon Saturn. Unii te respectă și te admiră pentru felul în care faci lucrurile. Ați perfecționat, delegat, raționalizat și eliminat excesul. Ți se poate cere să îi înveți și pe alții cum să fie atât de productivi sau cum să folosească o aplicație cu care tu ești familiarizat.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu Relațional

 Neptun care aruncă influxuri destul de tulburi dinspre Casa a 8-a, te-ar putea pregăti pentru ceva mai multă lentoare și o scăderea a încrederii în sine. Știi că există lucruri pe care trebuie să le vindeci dar și o posibilă o relație care are nevoie de un nou început.

Pe 24 septembrie, Venus în propriul tău semn încă este în pătrat cu Uranus aflat în casa a 10-a a carierei. Dragostea poate lovi pe negândite. Este posibil să fi fost în această relație pentru o vreme, dar dintr-odată îți dai seama cât de interesantă și specială este această persoană. Mai mult, sentimentul este reciproc.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu Profesional

Semnul tău, în Prima casă, a sinelui și a personalității, te încurajează să te exprimi și să lași Leul să strălucească. Rebelul din tine dă în clocot și simți nevoia de independență în viața profesională. Dacă ești într-o poziție care te obligă să stai de la 8.00 la 16.00 pe scaun, acum ai putea simți brusc nevoia pentru un program mai fluid. Calmează-te și  nu lua decizii pripite, Marte din Berbec nu stă cu mâinile în sân. Cât Soarele mai este încă în Fecioară nu ai altceva de făcut decât să planifici și să pregătești. 

Spre sfârșitul săptămânii, Mercur din Casa a 3-a a comunicării face un pătrat cu Pluto și apoi cu Saturn aflați în Casa a 6-a a muncii. Este posibil să fii gata să semnezi un contract atunci când descoperi o eroare. Este posibil să fie o greșeală de redactare sau o omisiune voită. Arată greșeala și lasă-i pe ceilalți să o îndrepte.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu Financiar

Soarele este încă în Casa a 2-a, a banilor proprii și într-o relație bună cu Pluto care este în Casa muncii și amândoi aduc bani. Fie un contrct cu normă întreagă, fie ți-a crescut salariu, una peste alta însă, banii încep să curgă în contul tău. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți crește veniturile prin găsirea unui loc de muncă part-time, cum ar fi în vânzări. 

O cheltuială inutil – haine sau bijuterii, ar putea ajunge să te coste mai mult decât ai negociat. Evitați speculațiile financiare riscante sau jocurile de noroc. În schimb, consultă-te cu specialiști pentru a obține sfaturi profesionale. Perspectivele tale creative ar putea duce la câteva posibilități interesante, astfel încât să lucrezi pentru a fi în locul potrivit la momentul potrivit. Implică-te în grupuri sociale sau evenimente sportive care ar putea fi fructuoase pentru crearea unei rețele de relații. Este posibil ca unele relații pe care te-ai bazat mai de mult să se încheie acum. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Leu Sănătate

Trebuie să mănânci mai multe cereale integrale și legume proaspete pentru a contracara gusturile tale alimentare cam nesănătoase și alimentele procesate. Acordați atenție combinațiilor alimentare alimentare și nu amesteca prea multe tipuri de alimente. Acest lucru va ajuta la neutralizarea excesului de aciditate din corp. 

Unele ingrediente care ajută să îți detoxifiezi corpul și induc claritatea mentală sunt sucul de lămâie, mușețelul și schinduful. Fructele galbene precum papaya, mango și banana conțin vitamine și minerale valoroase, care sunt în concordanță cu personalitatea ta. Legumele portocalii, precum dovleacul și cartoful dulce, sunt de asemenea bune pentru sănătatea și vitalitatea ta.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top