Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător

Unele schimbări surprinzător de mici acasă duc la mai multă fericire. În această săptămână, este posibil să îți reconfigurezi spațiul personal pentru a fi mai profund ancorat în obiectivele tale.

Pe 21 septembrie, Mercur, din Casa a 9-a, casă de spiritualitate, va face un pătrat cu Pluto din Casa a 12-a, în casa intuiției. Este o zi minunată pentru a lucra la practicile spirituale. Cu toate acestea, te poate descuraja progresul gândind excesiv sau încercând să respecți prea mult ceea ce spune cartea. În timp ce îți folosești intuiția dar asculți și sinele superior care cere concentrare și practică, este diferit pentru toată lumea, în special pentru tine. Acum poți explora cum funcționează pentru tine.

Pe 24 septembrie același Mercur intră în clenciuri cu Marte retrograd din Casa a 3-a a Comunicării. Ai putea să te trezești cu dorința de a spune tuturor ceea ce crezi despre ei. Și, deși ești cunoscut pentru comunicarea expresivă, uneori chiar uimitoare, este posibil ca aceasta să nu fie acea zi bună. Evită să te cerți dacă este posibil.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător Relațional

 Știi ceva? Deși poate fi mai ușor să eviți să simți sentimentele profunde care sunt grele și dificile, nu va duce nicăieri. De fapt, se interpune mai departe între tine și sentimentele tale. Iar Luna din Scorpion de luni, din Casa a 10-a a profesiei, este un moment bun pentru a începe să clarifici toate acestea și să arății persoanei care înseamnă ceva pentru tine, cât de speciali sunt.

Apoi, miercuri, Soarele intră în Balanță. Tot atunci, Venus, din Leu, în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel face o inconjuncție cu Jupiter, din Casa a 12-a. Ceva, din punct de vedere afectiv, se schimbă fundamental pentru tine. Chiar dacă te simți foarte fericit cu relațiile pe care le ai, uneori îți dorești doar să fii singur. Săptămâna aceasta, s-ar putea să îți fie greu să ai un spațiu propriu. Sau energia poate lucra de asemenea manieră încât, tu să fii cel care  pătrunde în intimitatea iubitei tale. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător Profesional

 Încheierea unui parteneriat sau a unei rețele de contacte, care te-ai bazat, ar putea avea loc săptămâna aceasta. Ai ajuns la concluzia că acestea nu mai sunt în concordanță cu viziunea ta. Lucrurile se schimbă și așa trebuie să se întâmple. Luna din Scorpion, de luni, din Casa a 10-a, a carierei, face un trigon cu Neptun din Casa a 2-a, a banilor proprii și un sextil cu Pluto și Saturn din casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Aspectele sugerează că decizia pe care o vei lua îți va aduce beneficii pe termen lung. 

Miercuri, 23 septembrie, Mercur din Balanță face un pătrat și el cu Saturn și cu Pluto. Este una din cele mai bune zile pentru munca profundă. Dacă ai un proiect care are nevoie de mintea ta, ceva dificil din care trebuie să înveți ceva sau să elaborezi răspunsuri în limbi străine pentru proiectul la care lucrezi, este o zi bună. Evită amânarea, deoarece te confrunți cu un aspect rar și pe care îl poți folosi la maximum.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta vei cunoaște oameni noi prin saltul pe o nouă scenă socială și explorezi noi contacte profesionale. Mulți vor fi atrași de carisma personală și de perspectivele pe care le oferi. Nu te gândi la trecut și la relațiile sau contactele pierdute. Gândește-te la viitorul carierei, așa că asigură-te că ai grijă de tine. Banii pot veni din cele mai ciudate locuri sau din surse neașteptate așa că fii atent la intuiție, nu te va induce în eroare.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Vărsător Sănătate

Încearcă să incluzi în alimentație legume precum broccoli, salată verde, spanac, cartofi (cu măsură), mandarine, mango și brânză cu conținut scăzut de grăsimi pentru a crește aportul de vitamine și minerale esențiale. În plus, prin includerea germenilor de fasole, lucerna, și fructele de mare verzi, cum ar fi algele, vei începe să te bucuri cu adevărat de o sănătate minunată. Evită să mănânci atunci când ești excesiv de agitat, deoarece acest lucru ar putea duce la tulburări intestinale.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top