Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești

Un mesaj care vine pe neașteptate, poate fii punctul culminant al săptămânii. S-ar putea să te revezi cu un prieten de mult pierdut.

Pe 23 septembrie, Mercur în Balanță face un pătrat strâns cu Saturn din Capricorn. Deși este posibil să ți se fi adus unele critici recent, săptămâna aceasta poți recunoaște cât de departe ai ajuns. Ai realizat multe lucruri în viața ta și ai câștigat multă experiență. Chiar și cu poticneli uneori, te-ai ridicat și ai continuat. Puteți privi criticile în mod obiectiv, păstrând esențialul și aruncând restul. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești Relațional

Când presiunea este o presupunere rezonabilă că ai niște bagaje emoționale pe care le duci în spate. Cu Mercur în Balanță în casa a 8-a a subconștientului individual, s-ar putea să simți că tot ceea ce ai ținut în tine se ridică la suprafață. Ar fi un moment bun pentru a-i lăsa pe alții să aibă grijă de tine. Și dacă în prezent ești singur, apelează la prieteni sau la familie. Cu cât ești acolo pentru toți ceilalți, nu este ceva nedrept ca și ei să fie acolo pentru tine.

Soarele intră în Balanță miercuri, pe 23 septembrie, tot în Casa a 8-a care este și o casă a intimității. În același timp, Venus, este în Leu și în Casa a 6-a, și în sextil cu Mercur. Vei observa că o prietenie promite să devină mult mai interesantă. Este posibil ca la această persoană să te fi gândit în urmă cu ceva timp dar abia acum s-ar putea să fie disponibilă pentru o relație. E timpul să-ți exprimi clar câteva dorințe.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești Profesional

Te poți baza pe ceilalți și acest lucru îți dă putere. Caracter practic, stabilitate și atenție la detalii este ceea ce ai nevoie de la un partener de afaceri. Colegul sau partenera/ul ar putea bifa toate acestea pentru tine. Soarele din Casa relațiilor primește energie stabilă de la Saturn retrograd. Acest lucru îndepărtează sarcinile dificile, astfel încât să te poți concentra asupra altor lucruri. Profită și fă ca asta să conteze!

Munca a fost atent examinată. În această săptămână te bucuri de roadele muncii. Unii șefi sau persoane cu autoritate și colegii apropiați, au remarcat calitățile de lider. Este posibil să ți se ofere o promovare. Savurează laudele, dar nu pierde din vedere obiectivele care le ai. O nouă oportunitate din partea unei alte instituții ar putea fi de urmat. Ia toate deciziile cu grijă și discută lucrurile cu partenerul. Analizează contractele și fă achizițiile cu grijă pentru a evita deciziile pe care le-ai putea regreta.

Mercur este într-o o poziție separantă cu Marte din Casa a 2-a, a banilor munciți. Săptămâna aceasta faci bani dacă ești atent, obții vânzarea și semnarea contractului. Dacă lucrezi în domeniul serviciilor, ia în considerare telefoanele clienților și solicitarea de recomandări. Dacă lucrezi pentru o instituție de stat, se ivesc posibilități de a schimba poziția și de a obține o creștere salarială.  

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești Financial

Luni, 21 septembrie, Mercur, în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, și face un pătrat cu Pluto, din Casa a 11-a. Săptămâna aceasta poți soluționa concepte dificile și poți ajunge elegant la o concluzie negociată. Această energie facilitează obținerea unor rate ipotecare mai bune sau asigurarea finanțării pentru o afacere. În plus, poți găsi un consilier financiar care să te ajute să tranzacționezi la zi.

Emoțiile tale sunt contagioase și au capacitatea de a-i entuziasma și pe alții. O schimbare de locație poate modifica relațiile, încheind unele și făcând altele. Continuă să lucrezi la fel și te vei bucura de succes financiar. Fii pregătit și deschis pentru un nou contact acum. În această săptămână te așteaptă numeroase posibilități.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Pești Sănătate

Venus, este în Casa a 6-a, casa muncii și a rutinelor de fiecare zi, provocându-l pe Pluto din Casa a 11-a, a mediului social și a prietenilor, printr-o inconjuncție, motiv pentru care ești tentat să ignori toate obiceiurile bune, inclusiv renunțarea la planul de alimentație sănătoasă pe fereastră. Vrei să te răsfeți, ceea ce este bine, dar fă-o cu atenție. Dacă vei mânca compulsiv, la supărare, o cutie întreagă de înghețată, n-ai să te bucuri.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top