Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac

În această săptămână se extind oportunitățile pentru toate tipurile de relații. Posibil să intri în contact cu mai mulți oameni decât de obicei.

Spre sfârșitul săptămânii, Mercur aflat în Casa a 4-a, a familiei, se simte incomodat de pătratul cu conjuncția Saturn – Pluto. În tot timp, cu mintea vei călătorii în locuri pe care ți-ai dori să le vezi, îți imaginezi unde ai dori să ai o căsuță, este dacă vrei un debușeu pentru obligativitatea de a circula restricționat. Și oricum, tu ești un om cu picioarele pe pământ. Cum spuneam, acest lucru se poate datora unor factori independenți de voința ta și, probabil, din punct de vedere practic, ai multe lucruri de făcut acasă. Fă-ți însă timp și pentru discuțiile cu prietenii și rudele care locuiesc în străinătate pe WhatsApp.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac Relațional

Jupiter este în casa a 7-a a relațiilor de orice fel. În următoarele săptămâni, oamenii par să fie atrași de tine, astfel că îți poți lărgi cercul de prieteni. Încă de luni, apar șanse de a relaționa cu persoane noi. Vorbim despre o energie de susținere. Ia în considerare întâlnirea cu cineva pe care ți-ai dorit să îl cunoști de foarte multă vreme.

Pe 20 septembrie Soarele este în casa a 3-a a comunicării, într-un trigon oportun cu Pluto, planeta transformării. Poți avea o stare interioară adecvată unei discuții cu iubita/-ul ta/ tău. Poți reconstrui relația într-o direcție mai bună și mai sigură. Când analizezi relația voastră mai mult ca sigur vei vedea jumătatea plină a paharului.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac Profesional

 Venus în Leu în Casa a 2-a susține transformatoare din casa a 7-a, a relațiilor, îndrăznesc să spun că ai primit multe indicii vis-à-vis de colegii de muncă și de șefi. Saturn ți-a predat destule lecții, Jupiter te-a ajutat să îți extinzi ideile, iar Pluto te-a transformat pe tine și relațiile profesionale dinspre interior spre exterior. Și toată lumea – inclusiv cineva care te apreciază, te ține sub observație cu siguranță. Meriți această atenție, să nu ai nicio îndoială.

Să-ți folosești creativitatea pentru a genera venituri personale este ceva firesc,  mai ales că Leul, stăpânește Casa a 2-a și ai putea veni săptămâna aceasta cu o nouă idee sau cu un nou proiect de afacere dacă mă gândesc la Venus care este acolo. Este exact ceea si ai nevoie pentru a-ți permite să te exprimi complet și să fii tu însuți/însăți. S-ar putea să existe o anumită opoziție față de ce propui datorită pătratului cu Uranus, dar tu rămâi fidel sieți!

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac Financiar

Venus, este în casa a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie, intră în dispută cu Uranus retrograd din Casa a 11-a, a prietenilor și a mediului în care lucrezi. Pe măsură ce Venus tranzitează Casa banilor, s-ar putea ca temporar, banii să ți se scurgă printre degete.  Un accident sau nevoia unei intervenții chirurgicale în regim de urgență îți afectează rezervele financiare. Verifică tot ceea ce trebuie reparat sau înlocuit. 

Comunici eficient, folosește orice mijloace ai la dispoziție și ascultă mai mult decât să vorbești. Aceasta este o fază de bun augur pentru a promova o idee care ți-a trecut prin minte. 

Marți, scoți mai mulți bani decât de obicei, din buzunar, mai ales pentru instrumentele sau tehnologia de care ai nevoie sau pe care vrei să o ai. Fiecare nouă achiziție pare să necesite și alte accesorii precum carcase și cabluri care trebuie cumpărate. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Rac Sănătate

Orice încercare de a-ți suprima sentimentele poate avea efect negativ asupra bunăstării tale fizice. Dimpotrivă, neglijarea dietei când ești tulburat emoțional îți poate afecta vigoarea. În acest sens, încearcă să îți moderezi dieta și nu amesteca prea multe tipuri de alimente. Pentru că ești un semn de apă, probabil că îți place să bei multă apă și între mese și în general. Nu doar alcool, ci chiar și apă și sucuri. Lichidele diluează sucurile gastrice și pot provoca fermentație, balonare și alte tulburări digestive. Așteptați ceva timp înainte de a bea și, deși acest lucru poate fi dificil la început, organismul tău va reacționa pe măsură.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top