Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur

S-ar putea să vrei doar să te odihnești, săptămâna aceasta. E in regula. Nu te ridica dacă nu vrei. Probabil că e mai bine să rămâi acasă și să te bucuri de un film sau un serial bun. Dacă oamenii te întreabă ce mai faci, fii sincer. Alții pot vedea prin tine, așa că nu încerca să-ți ascunzi sentimentele. Este o săptămână bună pentru a spune ce gândești.

Surprizele ar putea veni sub formă de facturi atunci când Venus face pătratul cu Uranus. Comanda zilnică de cafea și de prânz costă prea mult?! Sigur, îți plac delicatesele, dar trebuie să trasezi linia undeva. Începe să faci unele ajustări ale stilului de viață. Nu trebuie să renunți la ceea ce îți place, dar nu trebuie să consumi în fiecare zi.

Soarele și Luna se află în sectorul de agrement, permițându-ți să descoperi noi talente sau abilități perfecte pe care le ai deja. Cu siguranță va fi o săptămână de divertisment productiv, ca să spun așa. 

Încearcă să nu fii prea stăpân pe conversațiile tale atunci când Mercur este în pătrat cu Pluto și dă cuvintelor tale claritate. S-ar putea să fii manipulator atunci când nu vrei să faci asta.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur Relațional

Ai săptămâna aceasta o propunere foarte interesantă. Partenera/ul ta/tău te poate surprinde brusc, dorind să-și asume angajamentul față de relație atât mai profund, cât și mai puternic. Acolo unde alege să facă acest anunț poate să nu fie acasă, ci într-un loc care să te lase fără cuvinte. 

Jupiter din Capricorn îți oferă o privire asupra lucrurilor bune care vor veni. Când ești optimist, lucrurile pozitive se întâmple. Devii responsabil atunci când vine vorba despre iubire. Abordezi întâlnirile ca pe un loc de muncă. Cu cât ești mai organizat, cu atât va merge mai ușor.

Pătratul Mercur-Pluto te poate determina pe tine și pe ceilalți să spui lucruri pe care nu le spui deobicei, dar odată ce cuvintele ți-au ieșit din gură, este prea târziu să le retractezi. Scuzele sunt bune, dar nu elimină răul făcut.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur Profesional

Caută și anihilează orice sursă de presiune la locul de muncă care ar putea crea stres pe termen lung. Ai ocazia să identifici acele presiuni care ar putea începe să te afecteze negativ. Fii deștept și acționează înainte ca irascibilitatea să te tragă în jos. Ar fi bine să ai tot timpul la tine un carnețel ca să-ți notezi ideile care-ți vin. Unele sunt de-a dreptul geniale. Oamenii pot fi lipsiți de spirit critic, așa că rămâi optimist, decis și respectuos. Amintește-ți că uneori oamenii trebuie să învețe să se comportamente diferit în situații diferite.

Ești prins într-o conjunctură care nu duce nicăieri. Posibil să observi că există o stagnare legată de munca ta datorită incapacității cuiva de a se hotărî cu privire la o anumită problemă. Nu renunța pentru că acesta este timpul tău.

Fricțiunea este rezultatul faptului că nu ești pe deplin echilibrat. Fie se pune prea mult sau prea puțin accent pe munca ta în comparație cu alte domenii ale vieții tale. Străduiește-te pentru armonie cu lumea voastră. Săptămâna este bună pentru a găsi echilibrul.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur Financiar

Ești foarte comunicativ săptămâna aceasta. Dialogul, conversația online sau folosirea site-urilor de rețele sociale în avantajul tău sunt parțial ceea ce vrei. Dar nu te interesează, mintea ta este cum să-ți scrii memoriile. Ai o cantitate incredibilă de energie creativă în acest moment. Folosește-o în avantajul tău financiar, luând în considerare publicul. Apoi localizează piețele de desfacere cu cea mai largă acoperire pentru cele mai bune rezultate.Și banii vin.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Taur Sănătate

Crearea unor obiceiuri sănătoase poate marca un moment decisiv în viața ta! Iată câteva elemente care ar trebui să fie pe listă: apă din plin, odihna adecvată, consumul de fructe și legume de sezon și mișcare zilnic. Odată ce vei începe să identifici practicile care îți sunt benefice și de care ai nevoie, vei putea să găsești cele mai bune oportunități pentru tine. Este important să te gândești la lucruri care te atrag la un anumit nivel, mai degrabă, decât să ascultați tot ce porpun prietenii. Sănătatea este o problemă personală.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top