Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător

Săptămâna este bună pentru a lua un interviu pentru un nou loc de muncă, pentru a vorbi cu șeful dvs. despre un transfer sau promovare sau pentru a-ți extinde propria afacere. Energiea este una fluidă, dar, concentrându-te, se poate transforma în putere și ambiția de a face ceea ce este necesar pentru a avea succes. Aș spune că este o săptămână pentru a trece la măsuri îndrăznețe. 

Luna din Scorpion, de luni aduce o răzvrătire emoțională prin pătratul separant cu Venus. În același timp, Soarele face un trigon cu Saturn din Capricorn determinând lucrurile să se desfășoare mai lent. Cu toate acestea ești ușor de văzut, auzit când spui ceva iar postările pe care le faci online, sunt sub ochii vigilenți ai lumii. Fii atent, deoarece ai tendința să faci tot felul de glume pe FB care ar putea fi interpretate greșit și cohorta de înjurături adiacentă. Și n-are să-ți pice bine.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător Relaţional

De obicei ești destul de prudent când găsești pe cineva care să îți placă. Este în regulă să fii și dandy, dar timpurile spun că este timpul să scoați la bătaie artileria grea, dacă  dorești să ți-l apropii mai mult pe cel iubit. Neptun în Pești, în Casa a 4-a a familiei, sugerează că pentru a aduce totul acasă, trebuie să alegi o dispoziție tranșantă, deschisă și romantică. Dacă o faci, ai șansa să câștigi premiul cel mare. 

Vineri, Mercur aflat în Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social în care trăiești și lucrezi, face un pătrat cu Saturn, apoi cu Pluto și te-ar putea descumpănii, adică să fii preocupat de un prieten și de direcția spre care acesta se îndreaptă. Există și un mesaj aici pentru tine. Întreabă-te cum te comporți față de acest prieten și ce vrei să faci pentru a-l ajuta. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător Profesional

Te bucuri de o creștere a reputației, deoarece abilitățile manageriale sunt luate în considerare. Profitați de ocazie pentru a vă bucura cu adevărat de acest sentiment de realizare profesională. Vei lua câteva decizii importante, așa că dă o mână de ajutor prietenilor și celor care au nevoie. Abilitățile de cooperare la locul de muncă vor face posibile tot felul de lucruri. Determinarea și răbdarea sunt atuurile tale majore.

Într-adevăr, uneori, este necesar să faci un pas înapoi pentru a face un salt înainte. Este posibil să ți se solicite să te înscri la un curs de specializare, să participi la seminarii online sau chiar să îți continui cursurile în ce priveșe educație profesională. Folosește energia creatoare a lui Marte retrograd în Berbec. De asemenea, folosește timpul pentru a învăța și a planifica viitorul, pentru a face față schimbărilor imediate.

Posibil să ai o listă lungă de proiecte, dintre care niciunul nu ți se pare interesant. Săptămâna este bună pentru a vedea cu cine poți face echipă. Analizează tot ce se poate automatiza, simplifica, delega sau, cel mai bine, elimina. Concentrează-te mai întâi pe sarcini repetitive și apoi privește proiectele.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător Financiar

Jupiter, stăpânul tău planetar, se află în Casa a 2-a, banii proveniți din muncă proprie și cum este în mers normal ar putea normaliza lucrurile la acest nivel. Va începe să vă aducă oportunitățile pe care le dorești. Cu toate acestea, dacă ai pregătit bugete extreme, este posibil să cheltui mai mult decât crezi, săptămâna aceasta. 

Unele autoevaluări vor ajuta la ușurarea tranziției către ceea ce urmează pentru tine, așa că fii cu adevărat sincer cu tine în legătură cu punctele forte dar și cu limitările tale.

O investiție în educație poate încuraja dezvoltarea personală și profesională.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Săgetător Sănătate

O dietă echilibrată esteesențială dacă vrei să fii sănătos. O mare parte din alimentele pe care le consumi ar trebui să fie organice, naturale și cât mai neprelucrate. Chiar dacă majoritatea alimentelor pot fi consumate crude, este, de asemenea, important să consumi și o varietate de legume fierte.

Atitudinea mentală pozitivă, care este trăsătura ta cheie, te poate ajuta să depășești acele momente în care sănătatea fizică nu este la înălțime. Acestea sunt momentele în care un somn bun va fi de neprețuit pentru a te remonta.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top