Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni

Fie ai început să faci mișcare, fie urmezi o nouă dietă, fie ambele. Dacă da, săptămâna aceasta ai putea să te uiți în oglindă și pentru prima dată vei vedea câteva rezultate tangibile și pozitive. Probabil că arăți și te simți grozav. Nu abandona eforturile. Vei dori să continui. Canalizează-ți energia în alergare sau alt tip de antrenament, apoi răsfață-te cu o mică slăbiciune – o înghețată sau o prăjitură.

Săptămâna începe cu o dramă serioasă, prin pătratul dintre Venus din Leul și Uranus din Taur. Îți este greu să te hotărărăști ce să faci, dar acest tranzit duce o anumită revelație în procesul de gândire, ceea ce ar putea provoca unele conflicte în relații. Nu acționați din impuls!

În schimb, așteptă până joi pentru a face orice. Este, aceeași zi în care Soarele face un trigon cu Saturn din Capricorn, determinându-te să fii mai decis și mai concentrat. Analizează-ți viața de acasă și vezi ce mai poate fi îmbunătățit în următoarele săptămâni.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni Relaţional

 Astăzi nu ai de ales decât să faci un pas îndrăzneț într-o direcție de care conștient, dar nu vrei să recunoști. Aspectele astrale te face să arăți încă o dată și, cu această ocazie, că ești tentat să faci o plimbare pe acea cale aleasă. Nu vei regreta, deoarece oferă chiar mai mult decât îți poți imagina.

 Acum că Jupiter este din nou în mers direct, ar trebui să te bucuri de câteva experiențe sentimentale pozitive. Nu ar trebui să te bazezi pe soartă pentru a avea grijă de toate, dar depunerea celui mai mic efort aduce recompense mari.

Surprizele romantice sunt aduse, de obicei, de pătratul Venus-Uranus, dar nu sunt întotdeauna binevenite. Încearcă să zâmbești chiar și atunci când nu ești atât de fericit.

Trigonul Soare-Saturn aduce energie pozitivă și îți amintește să stabilești obiective pe termen lung. Nu există niciun motiv să fii frustrat când lucrurile mici nu-ți merg. Imaginea de ansamblu este ceea ce contează acum.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni Profesional

O energie puternică te ajută să faci progrese în ce privește prorpria securitate. Încearcă să echilibrezi viața profesională și cea de acasă, deoarece poți face lucruri importante în ambele domenii. Nu reacționa agresiv la observațiile unui șef, client sau coleg de lucru dificil în timpul săptămânii. S-ar putea să fii tentat să folosești metode neortodoxe atunci când te simți oprimat, dar ar fi o greșeală. Nu ezita să preiei conducerea în orice zonă în care simți că ești încrezător și te descurci.

Mișcările neregulate și imprevizibile ale unui investitor fac să fie destul de greu să știi cum să procedezi cu cea mai mare eficiență. Ar fi ușor dacă oamenii ar fi logici și de încredere, dar nu este cazul. Ai răbdare și pregătește-te să lupți.

Vei experimenta un conflict teribil cu cineva care are puncte de vedere diferite asupra situației actuale. Această persoană este înrădăcinată mai mult în fantezie decât în ​​realitate. Fii atent în loc să te lași dezechilibrat de gândirea greșită a altuia.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni Financiar

Această săptămână este despre aspectele dinpre Casa a 12-a a lucrurilor neșiute, a viețile trecute și a viselor, precum și despre Casa a 8-a, cea mai intimă casă, subtilă și cu accente pe finaniar. Visele sunt extrem de vii și aduc idei cum să faci mai mulți bani, așa că fii atent la ceea ce spun. Între timp, la nivelul Casei a 4-a, sectorul familiei și a rădăcinilor tale, lucrurile nu sunt prea clare. Gândește-te dacă este logic să continui să plătești aceeași chirie sau te muți într-un loc mai ieftin.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Gemeni Sănătate

Echilibrul este dificil de realizat atunci când ești neatent. Este important să alegi mâncarea și tipul de mișcare potrivit pentru tine. Ca persoană care depinde de echilibru, s-ar putea să îți placă să practici meditația – indiferent cât de multă sau cât de puțină practică ai, aceasta te va ajuta enorm. Poți găsi cursuri online sau tutoriale care se potrivesc nevoilor tale. O tehnică mai extinsă este Meditația Transcendentală.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top