Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion

În această săptămână abilitatea ta de a lua decizii și măsuri concrete funcționează la maxim. Nu ai mustrări de conștiință și nici ezitări. Poți trece peste obstacole fără probleme.

Venus, din Casa carierei face un sextil cu Mercur și pe de altă parte cu Nodul Nord. Un șef sau cineva din conducere a observat felul cum lucrezi și devii „vedeta” biroului. Directorul ar putea avea o ofertă pentru tine. Dar această propunere vine atât cu beneficii, cât și cu sarcini și responsabilități sporite. Ești pregătit pentru provocare? Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este dacă accepți sau nu provocarea.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion Relațional

Ai fost atât de preocupat să îți găsești o/un iubită/iubit cu care să te simți bine, încât ai fi putut înota în niște ape destul de puțin adânci. În timp ce navighezi pe diverse site-uri de întâlniri, Neptun din Casa a 5-a, a iubirii și a creativității, trimite câteva influxuri interesante. Iar luna din Scorpion, de luni, te încurajează să schimbi tactica și aduci un aport de energie proaspătă, dar și un discernământ serios în toată povestea. 

25 septembrie face ca Mercur aflat în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute dar și a intuiției , în casa ta de intuiție, face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 8-a a intimității. Este o zi cu semnale mixte și de începuturi false. O persoană ar putea confunda comportamentul tău dezinvolt drept intenții amoroase. Dintr-o dată, aceasta s-ar putea îndrăgostii de tine și poate merge atât de departe încât să îți dea chiar o întâlnire. Fii atent la acest joc, altfel lucrurile ar putea deveni incomode.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion Profesional

Săptămâna începe cu Jupiter în mers normal, în Casa a 3-a a gândirii și a comunicării. După o lungă perioadă de reașezare a lucrurilor, de refacere, de revizuire și regândire, acum te poți concentra pe ceea ce îți dorești. Această energie va crește în următoarele câteva săptămâni, dar deocamdată este bine să ai o idee clară despre ceea ce vrei să faci.

Marte, stăpânul tău planetar face ca energia să pară că stagnează, datorită retrogradării. Venus în Leu, în Casa a 10-a a carierei, îți va solicita creativitatea profesională, printr-un trigon separant cu Marte din Casa a 6-a, casa muncii. S-ar putea să primești o sarcină care să reînvie entuziasmul pentru muncă. Pontul folosirii energiei retrograde a lui Marte este să te concentrezi asupra vocii tale interioare, ce îți spune feelingul. Fă ceea ce ți se pare potrivit și bazează-te pe intuiția ta. Nu te vei duce niciodată în eroare.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion Financiar

Înainte de a face o achiziție importantă, solicită părerea unui expert financiar. În această săptămână încearcă să echilibrezi cheltuielile și câștigurile. Unele lucruri  care ți-au atras atenția, să mai aștepte. 

Luni, Soarele este în Casa 11-a, a prietenilor și face asepecte benefice cu Pluto, apoi cu Saturn din Capricorn. Poate că cineva îți cumpere mașina, remorca sau să ia în arendă terenul de la țară. Această tranzacție ar putea duce la discuții despre o oportunitate de afaceri mai mare. Și ar putea să se nască un parteneriat.

Totuși, o vreme este bine ca tranzacția și afacerea să rămână secrete. Ia toate deciziile cu atenție; nu este nevoie să fii excesiv de generos atunci când nu merită. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Scorpion Sănătate

Mesele bogate în grăsimi ar trebui evitate, iar masa de seară să fie ușoară. Dacă sari peste mese și mănânci fast-food la birou, în mașină sau în timp ce ești pe telefon este o rețetă care face ca digestia să aibă de suferit. Gândește despre corpul tău că este un templu și ar trebui tratat cu grijă și respect.

Dieta ta ar trebui să se concentreze pe proteine, fructe și legume proaspete și pâine integrală. Include, de asemenea, pește și fructe de mare, salate verzi, sfeclă, linte, migdale, nuci, citrice, fructe de pădure, mere, banane și ananas. Calciul este, de asemenea, necesar și îl găsești în lapte, iaurt și brânză de vaci.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top