Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Balanță

Săptămâna aceasta îți poți dezvălui latura creativă. Poți fi extrem de concentrat pe munca de „gândire”, poți iubi, și, de asemenea, să fii activ și să te bucuri de munca fizică.

Conjuncția separantă dintre Soare și Mercur în casă socială sugerează o întâlnire de care te vei bucura pe deplin. Indiferent dacă te conectezi online sau alegi să te întâlnești personal, este o șansă să vă întâlniși, să faceți schimb de idei și să accesați noi oportunități.

O conversație cu cineva ar putea fi sâmburele unei promisiuni, iar aceast sfârșit de săptămână poate fi momentul perfect pentru a merge la o primă întâlnire. Sau, dacă te gândești să te alături unui grup sau club, atunci fă acest lucru deoarece îți poate aduce o mulțime de noi prieteni.

Starea interioară se schimbă însă săptămâna aceasta, pe măsură ce conjuncția separată Mercur – Soare se deplasează prin sectorul spiritual. Săptămânile următoare sunt o șansă de a te cufunda adânc în tine și de a afla mai multe despre ce te face să mergi mai departe. Este, de asemenea, un moment pentru a încheia o serie de probleme persistente.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Balanță Relațional

Există un îndemn puternic de a sparge de toate tipurile de tipare și de restricții săptămâna aceasta. Revoluția sentimentală este cu siguranță în aer, iar acest lucru se aplică și relațiilor tale. Simți că scoate la lumină un aspect al personalității tale pe care nu l-ai dezvăluit până acum. Este timpul să te scuturi de orice situații care te rețin. Pur și simplu nu le vei tolera.

Mercul, stăpânul comunicării a intrat în Fecioară, adică în domiciliu și îți oferă opțiuni logice pentru rezolvarea problemelor legate de dragoste. Există mai multe modalități de a ajunge la concluzia corectă.

Soarele este și el în Fecioară, chiar într-o conjuncție separantă cu Mercur, oferindu-ți o abordare de bun-simț a iubirii în luna care vine. Nu te stresa prea mult pentru lucrurile pe care nu le poți schimba.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Balanță Profesional

Este posibil să fiți mai realist cu privire la locul de muncă și efectul său asupra ta. Resentimentele de lungă durată trebuie să se confrunte cu realitatea pentru găsirea de soluții. Dorința de echitate nu îți va fi de niciun folos. Dacă ai un șef care te susține, vorbește cu el. Încetinește. Stai liniștit și fă doar ce se așteaptă de la tine. Ești destul de împrăștiat la sfârșit de săptămână. Ar fi un moment excelent pentru cercetare în ce privește modernizarea tehnologiei sau pentru a face contacte utile.

Obiectivele financiare și dorințele pe care le ai necesită concentrare. Mărirea salariului nu oate avea loc fără o muncă conștientă din partea ta. Cred că săptămâna aceasta ar cam trebui să îți faci un plan de acțiune în ceea ce privește pașii deliberați pe care trebuie să îi faci.

Trierea tuturor detaliilor nu te va duce neapărat la adevăr. Trebuie să-ți asculți intuiția. Lăsați-vă instinctele să preia conducerea. Cosmosul îți cere să lași deoparte gândirea rațională, astfel încât mintea ta intuitivă să aibă șansa de a apela la baza de idei.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Balanță Financiar

În această săptămână îți atingi obiectivele de carieră într-un mod aparte, la vedere. Poziția la locul de muncă crește și ai și instrumentele de care este nevoie pentru a trimite mesaje puternice și clare. Între timp, ai capacitatea de a te face mai convingător. De la publicitate la crearea de broșuri pentru atragerea și creșterea numărului clienți.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Balanță Sănătate

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să duci la bun sfârșit lucrurile pe care le ai de rezolvat. Orienteză-te încotri vrei să mergi dar nu te grăbi! Scopul tău este susținut de influxurile astrale, dar dorința ta de a vedeacî lucrurile se termină cu bine poate provoca judecăți premature. Folosște-ți determinarea și concentrează-te pentru a termina lucrările pe care le ai, mai degrabă decât să începi altele noi. Bucură-te de satisfacția de a face ceea ce este potrivit pentru corpul tău: exerciții fizice și mâncare sănătoasă – și bea cantități mari de apă.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top