Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Taur

Săptămâna ar putea aduce un puternic sentiment de empatie și de înțelegere. Comunicarea verbală probabil va fi îmbunătățită. Profită de acest lucru vorbind despre diverse probleme cu oamenii importanți din viața ta. Du-te în vizită sau sună pentru a rezolva lucrurile. Cel mai important, exprimă-ți afecțiunea pentru cei apropiați, spunându-le direct ce înseamnă ei pentru tine.

Se pare că există o mare activitate în Casa a 5-a, arena creativității, a iubirii și a relaxării, cu Soarele și Mercur în fecioară. S-ar putea să ai câteva idei strălucitoare legate de diverse probleme familiale care sunt acum pe masa de lucru sau poate un ai plan pentru renovarea bucătăriei sau a altor locuri din casă.

Dorești să ai prieteni sau familia în preajmă? Un grătar ar fi modul ideal să te bucuri de socializare în aer curat. Bineînțeles cu distanțarea de cuviință.

Dacă ești gata să faci câteva schimbări cheie în familie, Marte își dă energia de care ai nevoie, dar tu asigură-te că ești acordat la propria intuiție, deoarece acele sclipiri interioare te pot ajuta ca planurile să progreseze într-un ritm rapid.

Timpul liber și plăcerea pot fi alături de familie la sfârșitul săptămânii ar trebui să fie targetul de bază, nu de alta dar este timpul să te și distrezi.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Relațional

S-ar putea să descoperi că relația ta cea mai apropiată pare a fi plină de o aură de neâncredere. Astrele sugerează faptul că trebuie să muncești din greu pentru a încerca să afli care este problema, posibil să fie vorba despre amintirea unui eveniment trecut care declanșează problema. Folosește-ți căldura sufletească pentru a încerca să topești gheața. Lucrurile se vor simți mult mai bine mai târziu.

Mercur este în Fecioară, așa că s-ar putea să obții informații despre cineva pe care dorești să îl poți folosi în avantajul tău. Aflarea unor fapte necunoscute anterior despre partenera/ul ta/tău este interesant!

Soarele în Fecioara aduce este un moment bun pentru a șterge unele dintre vechile contacte din telefon. Într-adevăr nu există niciun motiv pentru a mai păstra în agendă, numărul de telefon al cuiva din trecut.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Profesional

Chiar dacă s-ar putea să simți impactul și forțe care scapă controlului tău, este un moment prielnic pentru a găsi sprijin pentru interesele tale. Fii atent la orice semn că o persoană poate fi stresată și are probleme la locul de muncă. Fă ce poți pentru a o ajuta. Încurajează-ți colegii să dezvolte mai mult puterea decizională. Moralul se va îmbunătăți atunci când oamenii au canale de comunicare deschise. Sfârșitul săptămânii este bun pentru întâlniri utile.

Vei întâlni o situație dificilă la locul de muncă și singura soluție pentru a o soluționa va fi compromisul. Deși ești pregătit să intri în luptă, toți cei din jurul tău vor pace. Armonia și cooperarea trebuie să fie principalele obiective în acest moment.

Concentrează-te pe comunicare în loc să o lași să se împrăștie. Fă-ți o favoare ajungând la miezul situației în loc să îți pierzi timpul tău și al celuilalt vorbind despre lucruri care nu au nicio legătură cu problema principală.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Financiar

S-ar putea să nu fii la fel de mulțumit, cum ar trebui, dar acesta este un moment de afirmare incredibilă, deoarece accepți responsabilitatea de a fi cu adevărat și complet tu cu toți cei cu care comunici. Pare ușor, deși se poate întâmpla orice. S-ar putea să te simți mai întemeiat și cu picioarele pe pământ, ca niciodată, mai ales când vine vorba despre economii față de cheltuieli. Faci toate mișcările corecte, așa că ai încredere în tine!

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Sănătate

Influxurile astrale îți stimulează emoțiile – și asta trebuie să fi o adevărată luptă cu tine însuți/însăți! Ține-ți firea sub control, implicându-te în activități „legate de pământ”. Acest lucru poate înemna exercițiu fizic, somn, mâncare, iubire – orice activitate care face organismul să se simtă bine. Caută emoțiile care îți preiau rutina zilnică și combate această tendință. Folosește energia săptămânii pentru a-ți respecta programul și a fi concentrat și hotărât.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top