Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 - Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Berbec

Când a fost ultima dată când ai folosit pixul și hârtia? Tastatura a înlocuit toate aceste minunate instrumente. În același mod în care mersul oferă mai mult decât aer curat, valoarea kinestezică a mișcării ritmice a scrisului este mult mai liniștitoare și vindecătoare decât își dau seama oamenii. Incearcă.

Este o săptămână mai ușoară în comparație cu ultimele șapte zile. De ce ai nevoie pentru a te deplasa într-un proiect creativ? Sextilul Soare – Nodul Nord poate veni cu idei care par să aibă o notă de geniu. Și dacă ai nevoie de idei care să îți susțină munca pentru a ieși în evidență, sunt câteva mici scântei, de impact, care pot face acest lucru.

Marte aflat în semnul tău poate ridica nivelul de entuziasm. Indiferent dacă vrei să începi un proiect sau o poveste romantică, calitățile intempestivitatea ta, caldă și plăcută, poate ieși în prim-plan.

Mercur este și el în domiciliu, în Fecioară de săptămâna trecută. Este timpul să te pregătești, iar acest lucru înseamnă să te grăbești cu sarcinile administrative, cu termenele, facturile întârziate și orice altceva care poate face o viață fără stres.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Berbec Relațional

Este foarte ușor să te ascunzi în spatele unui văl de indiferență și răceală, iar aspectele planetare care se formează sunt cele care determină probabil acest lucru. Nu este prea plăcut pentru tineși nici cealaltă persoană. Merită să depui efortul de a trece prin această barieră și de a face mișcarea către o comunicare deschisă, chiar dacă este puțin penibilă o perioadă.

Un trigon Mercur – Uranus, la începutul săptămânii își oferă încurajările de care ai nevoie pentru a urmări pe oricine vrei. Demersul tău îndrăzneț și încrezător nu are rival.

Pe de altă parte, Mercur este în Fecioară și în Casa a 6-a a stilului de viață, astfel încât să nu te pierzi în cuvinte. Aceasta nu este cea mai extraordinară energie, dar cel puțin vei fi concis și la obiect, ceea ce unii apreciază cu adevărat.

Soarele este și el în Fecioară, așa că nu va trebui să te descurci cu emoții complicate. Când e să fie, totul este ori alb ori negru. Noroc că mai există și puțin spațiu de respiro.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Berbec Profesional

Este deosebit de important să îi tratăm pe toți corect și respectuos la începutul acestei săptămâni. Cea mai bună lucrare îți va oferi sprijin social și recunoaștere. Dacă acest lucru nu se întâmplă la mijlocul săptămânii, orientează-ți atenția către soluții personalizate. Nu rămâne blocat dacă opțiunile rămân deschise. Fă cât mai mult posibil, chiar dacă asta înseamnă ore suplimentare. Tolerează o anumită stare de neplăcere pe care ți-o creează oamenii împrăștiați sau iresponsabili.

Atitudinea dezgust a unei persoane din birou îți poate strica ziua. Probabil ea încearcă să îți spună cum să îți faci treaba și cum să îți derulezi activitatea. Nu îi da atenție.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Berbec Financiar

Permanent să ai în vedere următoarea mișcare pe care vrei să o faci deoarece Uranus este în Casa a 2-a a veniturilor din muncă proprie și ar putea amâna intrarea unor bani de care ai atâta nevoie. Nu te panica! Când se închide o ușă, alte zece se deschid. Folosește-ți imaginația pentru a crea noi modalități de a câștiga bani, în special în ceea ce privește viața de zi cu zi. S-ar putea să constați că, chiar și o mutare neașteptată poate veni cu mai mulți bani.

Horoscop Minerva 24 – 30 August 2020 Berbec Sănătate

Timp de câteva zile, un aspect nefavorabil își va exercita puternic influența. Trioul Saturn – Pluto – Jupiter fac un Careu în T și vei avea tendința să spui ce nu trebuie, adică te va lua gura pe dinainte. În loc să explici ce crezi și aștepți să ți se rezolve problema, du-ți frustrările în altă parte sau, dacă este posibil, aleargă, înoată sau plimbă-te cu bicicleta.

Învață să găsești satisfacție în cunoașterea propriilor sentimente – fără a le exprima neapărat unei alte persoane. Încercați acest lucru timp de o săptămână și vei fi mulțumit de rezultate. Și te vei simți și mai bine.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top