Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 - Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Capricorn

Nu îți fă griji dacă nu vei fi prea activ, săptămâna aceasta. Energia cosmică sugerează că dacă nu ai reușit să faci tot ce ți-ai dorit ieri, sigur o vei face azi.. Lucrurile se vor termina la timp. Dacă ai un hobby creativ, lucrează și la asta. Te vei considera satisfăcut.

Săptămâna aceasta continuă să fie o coborâre interioară profundă, cu Soarele și Mercur în Fecioară, într-o zonă intens emoțională. Orice revelații ai îți vor permite să înțelegi ce ți-a blocat calea spre succes și cum poți rezolva acest lucru. Adesea, aceasta se datorează emoțiilor blocate încă din copilărie. Găsirea unui mod de a lucra cu ele și de a le conștientiza poate avea un efect profund și eliberator.

Luna în Scorpion, este unul dintre momentele mai bune pentru a lansa o inițiativă de afaceri sau financiară. Ai încredere în instinctele tale și nu vei greși.

În timp ce Mercur într-o conjuncție separantă cu Soarele, în Fecioară și sectorul tău de orizonturi îndepărtate, poți simți o dispoziție mai ușoară și mai destinsă în jurul tău. Săptămânile următoare pot fi un moment bun pentru a lua urma un curs, pentru a învăța o limbă străină sau a călători dacă ai timp și înclinație.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Capricorn Relațional

S-ar putea să descoperi că nu prea ai răbdare, săptămâna aceasta. Este posibil să nu fie suficientă acțiune pentru a te aprinde, în adevăratul sens al cuvântului. Influxurile astrale creează posibilitatea de a vorbi despre o serie întreagă de lucruri, dar nimic nu pare să se concretizeze. Ați putea discuta despre ce aveți de făcut, în detalii uimitoare și cum se potrivește cu cuceea ce vă doriți de la viață.

Luna în Scorpion, la începutul săptămânii, poate aduce o pasiune nouă în viața ta sentimentală. Emoțiile pot deveni dezordonate, dar asta face parte din entuziasm.

Mercur, stăpânul comunicării, este în domiciliu, în Fecioară, astfel încât comunicarea ta să aibă au un ton mai practic. Ți se pare mult mai confortabil să trimiți mesaje pe SMS și să vorbești cu posibili parteneri decât ai fost în ultimele săptămâni.

Soarele l-a urmat pe Mercur în Fecioară în weekend, iar pentru săptămâna viitoare așteaptă-te să fii puțin mai critic decât de obicei. Detaliile contează.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Capricorn Profesional

Ar putea fi o perioadă foarte intensă. Posibil să fii nevoit să faci față comportamentului deplasat al colegilor. Nu toată lumea este la fel de competentă ca tine. Dacă aceste probleme nu te afectează personal, poți să le ignori. Evenimentele de la începutul săptămânii vor solicita o schimbare a planurilor. Ascultă ce spun alții, respectă doar procedurile stabilite. La sfârșitul săptămânii vei avea succes în orice activitate de grup sau prezentare.

Este poate cea mai bună perioadă din an pentru a înainta cu obiectivele pe care ți le-ai propus în preajma zilei de naștere. Săptămâna aceasta sunt posibile salturi profesionale. Fă-ți timp pentru planificare și revizuire, este esențial decât să acționezi orbește.

Ascultă ce au de spus ceilalți, chiar dacă ești sau nu, de acord cu ei. Minții tale fanteziste și optimiste poate să nu-i placă verificarea realității venită de la alții, dar ai încredere că este pentru binele tău. Fii de acord să beneficiezi cât mai mult.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Capricorn Financiar

În această săptămână se pune accentul pe minte, pe gândire și pe exprimarea ideilor. S-ar putea să fii tentat să petreci timpul în cursuri virtuale sau ateliere de creație în această săptămână, în special dacă te duc în afara casei și într-un loc de căutare interioară sau de regăsire. Asigură-te că este ceva care are capacitatea de a răspunde la întrebările mai mari ale vieții, dar să îți aducă și bani.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Capricorn Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta îți aduc neliniște psihologic mai mult, decât fizic. De fapt, dacă faci mișcare pentru a învinge sentimentul de rău pe care aceste tranzite le pot provoca, va fi mai bine. Configurația astrală însă provoacă mai mult interesul de sine și insensibilitate la ceilalți – două calități care te încearcă, în mod greșit. De dragul tău, concentrează-te pe tine și tratează-ți corpul așa cum și-ar dori Pământul să fie tratat – amabil, cu blândețe și cu respect.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top