Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Gemeni

Nu te mira dacă mintea ta aleargă săptămâna aceasta cu o mie de kilometri pe secundă. Încetinirea va fi dificilă și va trebui să găsești o modalitate de a exprima ceea ce ai în cap. Aspectele planetare susțin comunicarea.

Promovează, promovează, promovează! Cu Soarele și Mercur în domiciliu, în Fecioară, în Casa a 3-a, sectorul discuțiilor și gândirii, este săptămână bună pentru a lansa un proiect. Fă-te cunoscut în social media. S-ar putea să descoperi că obțineți mai multe like-uri decât oricând, iar acest lucru se datorează combinației de elemente pe care le oferă eforturile tale, în plus.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Gemeni Relațional

Săptămâna aceasta ar putea să îți fie destul de dificil să abordezi un anumit subiect cu cineva foarte apropiat. Energia astrală sugerează faptul că ar putea există o barieră de ambele părți care nu ușurează deloc acest lucru. Cu toate acestea, trebuie să depui mai mult efort căci va merita. Întotdeauna merită să încerci să te extinzi și să modifici.

Nu îți poți ascunde sentimentele față de cineva atunci când stăpânul tău Mercur iese din trigonul cu Marte în Berbec, dar ce ai vrea? Este o energie dee tipul „spune lucrurilor pe nume” și, dacă cuiva nu-i place, ce-ț pasă ție?

Apoi, Mercur se deplasează și el prin domiciliu, în Fecioară, și lucrurile se vor calma de la sine. Nu va mai trebuie să îți strigi intențiile de pe acoperiș. Păstrează lucrurile în limite logice și de concentrate.

De asemenea, Soarele ește și el în Fecioară, așa că o viață sentimentală dezordonată nu este ceea ce vrei. Nu poți controla ce cred ceilalți despre tine, dar poți controla modul cum reacționezi.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Gemeni Profesional

Pentru că ești sensibil la marile schimbări, poți fi victima stresului legat de locul de muncă în această săptămână. Cu oamenii dificili nu trebuie să te confrunți direct. În schimb, fii mai amabil și mai generos. Acest lucru dezechilibrează persoanele belicoase. S-ar putea ca spre sfârșitul săptămânii, să te simți plictisit. Încearcă să faci haz de necaz. Săptămâna cere soluții mai practice și mai puțin imaginative. Este posibil să încerci să faci mai multe lucruri deodată și de aici blocajul. Mai puțin este uneori echivalent cu mai mult.

Obiectivul cheie pentru tine săptămâna aceasta este să echilibrezi fantezia cu realitatea. Ambele au cu siguranță rolul lor, așa că nu da vina nici pe unul nici pe celălalt celălalt. Succesul va fi al tău dacă poți găsi o modalitate de a integra ambele concepte în planul actual.

În loc să încerci să explici oamenilor de ce ești un atu important la locul de muncă, arată-le de ce. Comunicarea cu ceilalți este un pic prea mult pentru tine, dar alte persoane se pot raporta la munca ta destul de bine. Creativitatea este cheia.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Gemeni Financiar

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre energia din Casa a 4-a, sectorul familiei, unde foamea de creativitate te poate face să cheltui mai mult decât ai pentru renovare și redecorare. Totuși, nu este vorba despre cât cheltuiți. Unele aspecte pot servi ca măsură de stopare pentru a te împiedica să exagerezi. Până la urmă, oricum te vei răzgândi în câțiva ani.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Gemeni Sănătate

Urmărește-te să ai inițiativă, ceva ce va da ego-ului tău motiv să zâmbească. Energiile planetare de săptămâna aceasta, vor avea un efect benefic asupra ta. Mai ales în a doua jumătate a săptămâni. Abilitatea ta de a scădea sentimentul de frustrare cu un puternic simț al scopului, te va face să te simți ca și cum puterea personală îți va da aripi. Cu toate acestea, adevărul emoțional poate fi adevărul final al multor lucruri. Fă o baie fierbinte și ia în considerare partea ta mai sensibilă – cu lumânări, cu uleiuri esențiale, cu muzică bună. Orgnsimul tău va răspunde pe măsură.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top