Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Scorpion

Săptămâna aceasta este una bună pentru a consolidarea carierei sau a educației. Energia astrală favorizează expansiunea și creșterea. Când a fost ultima oară când ai învățat ceva nou? Nu trebuie să fie legat de muncă. Dacă aranjamentul floral sau conceperea site-urilor ori limbajele de programare sunt ceva care te atrag, mergi pe asta. Nu înceta niciodată să cauți modalități de a-ți extinde cunoștințele.

Luna din semnul tău, de marți, poate acționa ca un catalizator care te împinge să faci un pas îndrăzneț înainte. Jobul te obosește? Atunci această lunație te poate umple de entuziasm și inspirație pentru a face ceva mai bun. Fă acești primi pași și însce-te la un interviu.

De la mijlocul săptămânii se produce o schimbare de scenă deoarece Mercur și Soarele, deși sunt într-o conjuncție separantă, au trecut împreună în Fecioară, în Casa a 11-a, casă socială. Este un moment minunat pentru a face rețea, pentru a participa la discuțile de pe social media, a te alătura unor grupuri și, în general, de a te implica în orice mod poți.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Scorpion Relațional

Uneori, regulile sunt făcute ca să fie încălcate, dar relațiile sunt ca ouăle, odată încălcate nu mai sunt niciodată aceleași. Aspectele săptămânii aplică o anumită presiune neconvențională relațiilor apropiate, care poate fi un lucru bun sau nu. Depinde dacă dorești să te rătăcești suficient de departe pentru a avea un moment bun sau dacă te-ai rătăcit deja, nu mai găsești calea de întoarcere.

La începutul săptămânii se formează un trigon între Mercur în Leu și celălalt stăpân al tău Marte din Berbec, care aduce incontestabil o chimie extreaordinară unei relații în curs de
desfășurare. Cât timp puteți sta departe unul de celălalt?! Într-adevăr există puțini oameni care îți pot spune nu, dar deocamdată tu nu ai ochi decât pentru o anumită persoană. Folosește-ți cu înțelepciune puterea.

Soarele este în Fecioară, calmându-ți emoțiile și ajutându-te să ai o viziune mai logică asupra unei situații romantice. Vei avea nevoie de răbdare, chiar dacă ai o mulțime de alte lucruri de făcut.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Scorpion Profesional

Poți fi mulțumit și productiv chiar și într-o perioadă de schimbări uriașe care sunt în mod clar în afara controlului tău. Identifică sursele principale de stres și ia măsuri pentru a face schimbări și în aceste domenii. Va fi necesar să ai răbdare cu oameni încăpățânați. Respectă procedurile consacrate. Este de preferat să te alături colegilor de muncă. Ești norocos să îți faci noi relații sau să pleci în delegații în interes de serviciu.

Este posibil să ai soluția perfectă pentru dilemele de carieră ale tuturor, dar ai o soluție viabilă și pentru tine? Concentrează-ți energia pe propriile probleme în loc să muncești atât de mult pentru a rezolva problemele celorlalți. Oricum nu îi poți controla.

Astăzi te simți extrem de încrezător și puternic, totuși cineva este convins că știe mai bine decât tine cum stau lucrurile și te va provoca. Fii pregătit pentru spectacol. Orice ai face, nu te întoarce din drum. Amândoi puteți beneficia de pe urma acestei confruntări.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Scorpion Financiar

Pentru tine, săptămâna este despre a fi mai responsabil în ce privește crearea și dezvoltarea contactelor de muncă în rândul grupurilor sociale. Chiar dacă s-ar putea să fii obosit, cel mai bine este să rămâi după muncă ca să fii la curent cu e-mailurile de rețea. Bârfele la care ești expus nu pot fi cu totul nejustificate, ci vin și informații strategice importante pentru planul tale. Nu-i lăsa pe alții să profite de toate astea.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Scorpion Sănătate

Poți fi motivat să obții o mare sumăde bani sub influența astrală de săptămâna aceasta. Dacă ai rulat recent pe „Gol”, acesta este momentul să alimentezi de combustibil de care aveți nevoie pentru a crește alte înălțimi. Resentimentele pot fi, de asemenea, o problemă în timpul acestui tranzit, așa că păstrează-ți mintea limpede: bea multă apă, fă mișcare în fiecare zi și consumă alimente care sunt acceptate de organism. Evită excesul de zahăr și fast-food, nu ai nevoie de asta acum.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top