Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Rac

Urmează-ți instinctele. Chiar dacă ai tendința să asculți mai întîi motivul, lasă asta deoparte. În timp ce asculți, intuiția ta poate încuraja să citești printre rânduri și îți poate oferi o imagine mult mai cuprinzătoare.

Un accent activ pus pe Casa a 10- a carierei și a obiectivelor personale, crește capacitatea de a-ți mări veniturile. Conjuncția separantă Soare-Mercur îți poate aduce idei care pot varia de la vânzarea de lucruri nedorite până la pornirea unei agitații laterale.

Venus în semnul tău, face un sextil cu Uranus și un trigon cu Neptun, ceea ce te-ar putea face pe tine și pe cel drag să ajungeți la o înțelegere ca să achiziționați o căsuță în fara orașului.
Luna din Scorpion poate fi o ocazie care să te determinesă îți valorifici resursele pentru a-ți îmbunătăți viața. Indiferent dacă vrei să plătești pentru un curs, să obți o schimbare a locului de muncă sau să cumperi niște echipamente pentru birou, acesta este momentul pentru a o face.

Vei fi ocupat să scrii, să studiezi, să comunici și să faci tranzacții undeva la mijlocul săptămânii, în timp ce Soarele și Mercur sunt în casa a 3-a, sectorul comunicării și gândirii.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Rac Relațional

Se pare că sucești mințile tuturor săptămâna aceasta, având în vedere jocul astrelor. Nu te deranjează cu tot ceea ce implică, cel puțin în acest moment sau dificultatea de a răspunde măcar parțial cuiva. Trebuie doar să fii sigur și să simți sentimentul acesta de libertate precum și capacitatea de a merge oriunde oricând dorești.

Luni, Luna este în Scorpion, și face din acest moment unul important pentru a începe să te apropii de cineva nou. Încrederea ta este ridicată, deși respingerea te-ar putea afecta puternic.
Mercur este în Fecioara, asigură-te că folosești vraja ortografică înainte de a trimite un SMS, chiar și unul forml! Energia acționează ca o etichetă pentru cunoașterea punctuației și gramaticii limbii române!

Soarele a intrat și el în semnul Fecioarei, s-ar putea să fii un pic mai vocal despre ceea ce nu-ți place în luna următoare sau undeva pe aproape. Încearcă să rămâi optimist în ciuda tendinței tale de a privi partea rea a lucrurilor în materie de sentimente.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Rac Profesional

Săptămâna aceasta ceva îți fură ochii ceva sau cineva face public un flirt de birou. Este important să te comporți de o manieră profesională, indiferent de job. Sunt niște plăți pe care le ai de făcut, Universul nu rămâne niciodată în dezecilibru. Ce oferi aia primești. Fii atent și evită să împrăștii bârfe. De asemenea, ai grijă că șefii tăi știu ce faci. Sfârșitul săptămânii te poate găsi prins în focul criticilor. Nu le lua personal ci continuă să îți faci treaba.

Când argumentele legate de muncă încing atmosfera, ai grijă să nu cumva să te trezești că joci la două capete. Unii ar putea să vadă în asta un om duplicitar și îți vei pierde respectul din ambele părți. Alegeți o parte, cealaltă sau rămâi în afara luptei.

Fă-ți mai mult timp ca să îți întreți aspectul. Oamenii apreciază și îi respectă pe cei care sunt peanți, aranjați și bine îmbrăcați. În plus, te vei simți mai încrezător doar știind că arăți bine.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Rac Financiar

Aspectele care influențează politica instituției, grupurile sociale, speranțele și visele îți cer să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce vrei să obți în viața personală și profesională. A fi invizibil nu ajută la nimic. În lumea muncii te definește cu cine te asociezi. Asigură-te că știi să comunici atât profesional și financiar, cât și cu cine dorești să lucrezi în viitor.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Rac Sănătate

Săptămâna aceasta ești ispitit să mănânci orice și îți poate perturba stilul de viață echilibrat, cu cine știe ce idei. Acest lucru poate fi redus prin gândire și exercițiu fizic. Nu este că ideile noi nu merită, ci este mai bine să respecți de plan și să nu fii distras de absolut tot ce este strălucitor și nou. De exemplu, dacă ți se propune o funcție care sună mai bine decât cea la care te-ai angajat anterior, să fii atent la impulsul de a schimba planurile.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top