Connect with us
Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 – Vărsător

Așteptă-te la un spor suplimentar de energie fizică săptămâna care vine. Este o zi excelentă pentru a arunca scheletele din dulap. Exercitiile cardio sau mersul pe jos vor fi cele mai plăcute. De asemenea, s-ar putea dovedi că merită tot timpul să îți revizuiești obiectivele. Ești acolo unde dorești să fii în această etapă a vieții sau trebuie să faci unele schimbări? Dă-i creierului și corpului tău un scop mai bun.

Conexiunile cu ceilalți pot fi o sursă de surpriză și încântare, mai ales luni, când Soarele și Mercur sunt în Casa a 6-a a stilului de viață. Magia specială poate avea loc în timpul unei întâlniri, iar o conversație te-ar putea aduce mai aproape de cineva care te surprinde plăcut sau îți oferă o oportunitate de aur. Și dacă aveți ochi unul pentru celălalt, acesta ar putea fi momentul în care să stabiliți o primă întâlnire.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Vărsător Relațional

Te autoapreciezi datorită energiei astrale care creează dispoziția potrivită pentru a te face să te simți foarte dorit și necesar. Ai un aer calm și nevoia de a lăsa viața să aibă grijă de ea însăși. Este un moment minunat pentru a vorbi despre sentimente, despre lucruri care nu sunt, poate, prea sincere și oneste, dar sunt mai liniștitoare și mai reconfortante pentru ego.

La începutul săptămânii există multă pasiune în aer datorită relației Mercur-Marte și nu puteți fi liniștit în acest caz. Crearea unei postări entuziaste pe social media ar trebui să obțină un răspuns pozitiv.

Luna în Scorpion de luni face să aștepți cu nerăbdare să vezi cum se prefigurează viitorul. S-ar putea să nu știi exact ce vrei și de aceea abia aștepți să vezi ce va fi!

Starea de spirit se schimbă spre sfârșitul săptămânii cu Soarele în Fecioară, dar ai încă o dispoziție bună. Folosește-ți timpul pentru a scăpa de unele lucruri care îți amintesc de un fost. Nu ai nevoie de amintiri neplăcute care să i le atașezi.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Vărsător Profesional

Săptămâna aceasta este posibil să fii în fața unei crize care nu este cea care te chinuie însă. Fii dispus să te ocupi mai mult de ceea ce ai la serviciu dacă ți se cere. Este posibil să nu primești un răspuns pozitiv la început, dar este totuși o mișcare bună. Fa tot posibilul sa fii cooperant cu oameni încăpățânați sau exigenți. Atitudinea lor nu este vina ta. Există posibilitatea unei atracții secrete sau a unui flirt legat de muncă care să îți atragă atenția la sfârșitul săptămânii.

Așeză pe planșa de lucru planul care îl ai în minte mai ales că nu ai sprijinul pe care ai fi dorit să te bazezi. Cu toate acestea, odată ce ești decis să realizezi efectiv acest plan, suportul va veni din toate părțile. Fă primii pași pe cont propriu, iar alții îți vor urma exemplul.

Lucrările de pregătire sunt cheia succesului acum. Înainte de a face următorul pas, asigură-te că ești pe deplin pregătițt pentru asta. Să te arunci în joc fără să fii pregătit poate fi foarte dăunător. Fii practic și atent.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta ești concentrat pe emoțiile interioare. Dacă te-ai gândit la conceptul de casă și la ce înseamnă aceasta pentru tine, poate vrei să prinzi rădăcini pentru prima dată în viața ta. Pe măsură ce îți pregătești viața personală, asigură-te că bugetezi cu atenție și cheltuielile proiectate pentru anul în curs. Ceea ce dorești se poate face atât timp cât este planificat.

Horoscop Minerva 24-30 August 2020 Vărsător Sănătate

Influxurile astrale aduc o energie care vine parcă să se plize pe cea pe care o ai în prezent. Reține că aceasta este de obicei mai mult iluzie decât realitate. Treaba ta este să te comporți într-un mod care să țină aproape ceea ce îți este mai drag cu o perspectivă lejeră, indiferent de anxietatea, îngrijorarea și teama care te încearcă. Cu alte cuvinte, nu exagera! Pentru a te concentra, fii atent la respirație, ia-o mai în serios decât o faci deobicei. Respiră profund cinci minute de câteva ori pe zi. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop săptămânal Minerva 24-30 august 2020 alege zodia

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEUFECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top